Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Tamsu? Šalta? Kažko trūksta? Kažkas ne taip?
Neliūdėk, gyvenimas gražus... Tereikia uždegti visas šviesas... Savo vidaus šviesas. Juk kiekvienas žmogus šviečia savo vidumi!
Atsakyti
Kiekvienas į savo gyvenimo bagažą prisikrauna daiktų... telefoną, kompą, CD, ..ir daug daug visokio šlamšto.. Gal žmogau, sustok ir įsimesk Draugiškumą - manai tai kvaila, kaip gali įsimesti į bagažą jausmą.. vat taip įmanoma, tereikia tik labai norėti, ..Nepamiršk meilės - gyvenime be jos daugiau nieko gero neturi.. Ašarų - sakytum tik silpni verkia.. pagalvok žmogau, ar verkiama tik tada kai liūdna, o liūdima tik tada kai verkiama, tai visiškai ne taip.. Viskas šiam pasauly reikalinga, tik tu pasiimk..

Gal ilgoka šiai temutei, bet labai patiko... ax.gif
Atsakyti
Alkoholis - socialinis lubrikantas biggrin.gif
Papildyta:
Cia vienas graziausiu J. Maciukeviciaus eilerasciu:

Kokia gyvenimo ironija baisi,-
kartais juokinga,
kartais būna keista:
koks aš esu, tokia ir tu esi...
Ir nieko šičia nepakeisi.

Kada aš piktas - tu esi pikta,
kada aš geras- tu gera be galo.
Kada nesuprastas esu - nesuprasta
ir tu su savo idealais.

Kada aš menkas - tu tokia menka,
jog negaliu už tai aš tau atleisti.
Kai nuteisiu save bausme sunkia -
ir tu save imi skaudžiausiai teisti.

Mes esam gražūs tuo pačiu grožiu,
viena didybe dideli abudu.
Ir taip - greičiau ar pamažu -
į vieną pusę mudu judam.

Gerai? Blogai? Ne kartą sutrinku:
tos pačios sagos ir tos pačios viltys.
Žinau tik tiek, kad mums nebus sunku
po vienu antkapiu abiem sutilpti.
Atsakyti
My boyfriend told me to be more affectionate... So I got two boyfriends!

Norėtųsi gyventi kaip visi, bet sąžinė neleidžia

Jei neatsakau į jūsų žinutę - neįsižeiskite, galbūt jūs esate įtrauktas į nepageidaujamųjų sąrašą ir aš paprasčiausiai nematau jūsų sapaliojimu...

Kai širdyje man neramu, vėsu ir tamsu, apkamšau savo svajones tikėjimo patalu, kad nesušaltų, ir paseku joms legendą apie viltį...

Atsakyti
Žmogus kaip gėlės žiedas, jeigu nori, kad išsiskleistų - būk jam saule wub.gif
Atsakyti
Kiek įvairiausių teigiamybių turi draugystė! Ji visur jūsų paslaugoms; ji visur esanti; niekada neįkyri, niekada neateina nelaiku, ji teikia gerovei naują spindesį, o dauguma nesėkmių, kartu su ja išgyvenamų, nublanksta. CICERONAS
Atsakyti
O vienetas vertas tik tiek, kiek prie jo yra nulių,

Būna dienų, kai jautiesi balandžiu, o būna ir tokių, kai atrodo, jog esi paminklas .
Atsakyti
Neklaidziok lauke, nugrimzk savyje, zmogaus viduje gyvena tiesa
( Augustinas )
Atsakyti
Geriau laikyti liežuvi uz dantu - tegul zmones mano, kad tu kvailys,- negu išsižioti ir išsklaidyti ju abejones. (Markas Tvenas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 19 kovo 2009 - 22:27
Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusį ir iš visų jėgų reikalauti, ko trokšti.

Atsakyti
Jei laikai save geresniu, protingesniu uz kitus, nesiskusk, kad taves niekas nesupranta...
Atsakyti
Kuo labiau dieviname mylimo žmogaus savybes, tuo greičiau jis jų netenka.
— S. Lazerevas
Atsakyti