Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Mėgaukis tuo, kas tave kankina. Užuot bėgęs nuo savo nelaimės, apsigręžk ir pasitik ją džiugia širdimi. Tik susitapatinęs su ja, pranoksi ją.

/Salman Rushdie/
Atsakyti
Verkti lengva, kai suvoki, kad kiekvienas, kurį myli, tave atstums arba mirs. Laikui išrikiavus visus ilga eile, kiekvieno galimybė išgyventi lygi nuliui.

* * *

Kai nežinai, ko nori, galiausiai darai tai, ko nenori.

* * *

Jeigu gali prabust kitoj vietoj.
Jeigu gali prabust kitu laiku.
Kodėl negali prabust kitas žmogus?

* * *

Mirtis neturi būti liūdna ir slegiama – mirtis turi būti smagi, įkvepiama.

/C. Palahniuk "Kovos klubas"/
Atsakyti
Pusė žmonijos turi ką pasakyti, bet tyli, o kita pusė - neturi ko pasakyti, bet be pertraukos kalba. R. Frostas
Atsakyti
Mes ismokome skraidyti kaip pauksciai, plaukioti kaip zuvys. Liko ismokti gyventi kaip zmones...

Papildyta:
Meilę regi širdimi ir todėl sparnuoti meilės angeliukai užsimerkė. Šekspyras.
Atsakyti
Maišydamas kito puodą, žiūrėk, kad pačio neprisviltų.

Paslaptis - greičiausiai plintanti informacija .
Atsakyti
Niekas nieko nepraranda, nes niekada niekas niekam ir nepriklauso. Paulo Coelho ''Vienuolika minučių''
Atsakyti
Aš manau, kad aš manau, todėl aš manau, kad aš esu. — [A.Birsas]
Atsakyti
Tapk geresniu ir pats suprask, kas esi, prieš sutikdamas naują žmogų ir tikėdamasis, kad jis tave supras. — [G.G.Marquez]
Atsakyti
O žmonių širdys tokios. Jos bijosi įgyvendinti didžiausias savo svajones, nes mano, kad nėra jų vertos arba kad nesugebės jų realizuoti. Mes, širdys, stingstame vien nuo minties apie amžinai prarandamą meilę, apie galėjusias būti nuostabias, tačiau niekada nebūsiančias akimirkas, apie galėjusius būti surastus, tačiau amžinai liksiančius palaidotus smėlyje lobius. Nes, galų gale, jeigu tai įvyksta, mes siaubingai kenčiame. (Alchemikas)
Atsakyti
Kas kovoja su siaubūnais, tesisaugo, kad pats netaptų siaubūnu. Ir kai ilgai žiūri į bedugnę, bedugnė irgi žvelgia į tave. — [F.Nyčė]
Atsakyti
Seniau žmonės patys išsikovodavo savo teises, dabar kiekvienas kūdikis jau gimsta su žmogaus teisių manifestu lūpose, daug didesniu už jį patį. — [O.Vaildas]
Atsakyti
gyvenimas yra pernelyg svarbus, kad apie jį kalbėtumėm rimtai. (o. wilde)
Atsakyti