Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Svajonese prasideda visas gyvenimas
Atsakyti
Laimė tarsi kvepalai, jei kvėpini kitus, keli lašeliai tenka ir pačiam.
Atsakyti
Ar žinai, kaip aš tave myliu?
Paklausyki mano pasakos...
Mažasis Rudis eidamas miegoti įsikibo Didžiajam Rudžiui į jo ilgas ausis. Mažyliui labai rūpėjo, kad Didysis Rudis jį girdėtų.
- Ar žinai, kaip aš tave myliu?- paklausė jis.
- Ak, turbūt ne...- susimąstė Didysis Rudis.
- Va taip!- Mažasis Rudis plačiai išsketė letenėles į šonus. Dičkio letenos buvo daug ilgesnės.
- O aš atve myliu štai kaip!- tarė jis išdidžiai.
Hm, nieko sau...- pamenė Mažasis Rudis.
- Aš myliu tave tiek, kiek siekia mano letenėlės!- tarė mažylis.
- O aš tave myliu tiek, kiek siekia mano letenos!- atšovė Didysis Rudis.
- Tai bent!- iš nuostabos nustėro Mažasis Rudis.- O kad aš turėčiau tokias ilgas letenas!
Bet Mažasis Rudis buvo ne iš kelmo spirtas: jis atsistojo ant galvos ir užpakalinėm letenėlėm įsirėmė į medį.
- Aš tave myliu iki pirštų galiukų!- tarė jis.
- O aš tave myliu iki tavo pirštų galiukų!- ir švystelėjo mažylį aukštyn Didysis Rudis.
- Aš tave myliu tiek, kiek galiu iššokti aukštyn!- nusijuokė Mažasis Rudis ir kad ims šokinėti...
- O aš tave myliu tiek, kiek aš galiu iššokti aukštyn!- nenusileido Didysis Rudis ir pašoko taip aukštai, jog net brūkštelėjo ausis per medžio šakas.

- Kaip aukštai!- stebėjosi mažylis.- Ir aš norėčiau taip šokinėti...
- Aš tave myliu per visą takelį iki pat upės!- sušuko Mažasis Rudis.
- O aš tave myliu per visą upę iki anapus kalnų!- tarė Didysis Rudis.
Oho ištiesų toli...- pamanė Mažasis Rudis. Tačiau jis taip norėjo miego, kad jau neįstengė galvoti. Pažvelgė pro dygliuotus krūmus į beribę tamsę naktį. Už dangų tikrai nieko nėra toliau...
- Aš tave myliu iki mėnulio!- atsiduso jis ir užmigo.
- O, tai labai toli!- nustebo Didysis Rudis.- Labai labai toli...
Didysis Rudis paguldė mažyli į lapų patalą ir, palinkėjo saldžių sapnų, švelniai pakštelėjo į nosytę, paskui pats įsitaisė greta, nusišypsojo ir sušnibždėjo:
- Aš tave myliu iki pat Mėnulio- IR ATGAL... ;]~
Atsakyti
Šypsokis! Darbai išsyk taps lengvesni.
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2009 05 24, 16:23)
Laimė tarsi kvepalai, jei kvėpini kitus, keli lašeliai tenka ir pačiam.

4u.gif tiesa..
Atsakyti
Įsirašyk į širdį: kiekviena diena - pati geriausia metuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 25 gegužės 2009 - 09:13
If you love someone - set them free, if they return - they were your's, if they don't - they never were..
Atsakyti
Raktas
į
geresnę
ateitį
esate
jūs pats”

Nors niekas negali grįžti atgal ir pradėti visko nuo pradžių, tačiau visi gali pradėti nuo dabar ir sukurti visiškai naują pabaigą” - Carl Bard. Niekada yra ne per vėlu ir ne per anksti. Yra dabar. Niekas neįvyks, jei nieko nedarysite.
Atsakyti
Atmintis, kupina tylos ir sustingusių žvilgsnių, gali virsti smėlio maišu, su kuriuo taip sunku keliauti. <Tahar Ben Jelloun>
Atsakyti
"Jei nori būti laimingas, būk". (Levas Tolstojus)
Atsakyti
Nepatyrusi meilė sako: myliu, nes man tavęs reikia. Patyrusi meilė sako: reikia tavęs, nes myliu.
Atsakyti
В твоих глазах так много боли И на щеках потоки слез. И соль в глазах навек застыла. Боишься: вдруг увидят те, Как робко плачешь ты без силы И на смех вновь поднимут все...
Atsakyti