Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios

Norint buti tik laimingam...tokiu greit galima tapti...bet zmones paprastai nori buti laimingesni uz kitus.. o tai beveik neimanoma, nes mumskiti visada atrodo laimingesni...negu yra is tikruju
( S. Monteskje )
Atsakyti
Mes galvojame, kad gyvenimas taps geresniu jei susituoksim, sulauksim vaikelio, o gal ir ne vieno…
Po to apgailestaujame, kas mūsų vaikai vis dar nesuauga ir nesurimtėja, ir viskas bus puikiau kai jie taps suaugusiais…
Po to mes nusimenam, kad jie tampa paaugliais, su visomis iš to išeinančiomis pasekmėmis. Aišku, mes juk būsime laimingesni, kai jie išaugs tą amžių…
Mes vis save raminam, kad mūsų gyvenimas taps geresnis kai turėsim didelius namus, gerą automobilį, atostogausim kur norėsim, seksas su artimu žmogumi nekels problemų, na, o išėjus į pensiją - gyvensim tik savo malonumui…
Bet tiesa yra ta, kad beveik niekam nėra pakankamai laiko būti laimingam šiandien ir dabar…
Na, bet jei ne dabar ir ne šiandien, tai kada? Nejau mūsų gyvenimas visada bus „bėgimas su kliūtimis“? Ir gal geriau tai pripažinti dabar, iš karto, kad bent kiek tapti tuo laimingu žmogumi, na tiek kiek tu gali bent dabar…
Pripažinkim, kad kurį jau laikotarpį gali atrodyti, kad TAS gyvenimas jau va prasidės, na tas tikras laimingas gyvenimas… Na tik vis ta negailestinga „kliūtis“ išdygsta tavo „kelyje“: kažkoks neužbaigtas darbas, kurį būtina padaryti, atsiranda rūpestis – kurį reikia įveikti, laiko stoka, kurio vis neužtenka ar neužteks, naujos sąskaitos, kurias reikia vienaip ar kitaip apmokėti. O jau po to tai tikrai TAS prasidės… Ir matyt nesumeluosiu, bet atrodo kad visos tos „kliūtys“ ir yra tikras GYVENIMAS…
Toks pamąstymas, man leido suprasti, kad nėra kito kelio į laimę.
GYVENIMAS – juk tai ir yra LAIMĖ.
Mėgaukitės kiekviena GYVENIMO akimirka, sekunde, minute…
Nustokite skaičiavę dienas ar matuoti laukimą, kai baigsite mokyklą, tapsite studentu, kada numesite penkis kilogramus, rasite gerai apmokamą darbą, vesite, sulauksite penktadienio vakaro ar savaitgalio ryto, kada įsigysite naują automobilį, baigsite išsimokėti kreditą, pavasario, vasaros, atostogų, rudens ar žiemos, mėgiamiausios dainos per radiją, gimimo ar mirties… To kažko, kas padarytų jus laimingu…
Juk laimė – tai visos kelionės, o ne galutinis atvykimo tikslas ar taškas !
Tikriausiai nebūna geresnio laikotarpio, kaip tapti ir būti laimingu … jau DABAR!
Gyvenkite ir mėgaukitės kiekvienu jums skirtu
momentu.
Atsakyti
Pranašas Kahlil Gibran Apie vaikus

Ir moteris, laikiusi kūdikį prie krūtinės, prabilo. Kalbėk mums apie Vaikus. Ir jis tarė:
Jūsų vaikai nėra jūsų. Jie sūnūs ir dukros Gyvenimo, paties savęs besiilginčio.
Jie ateina per jus, bet ne iš jūsų, Ir nors jie su jumis, bet jie jums nepriklauso.
Jūs galit duoti jiems savo meilę, bet ne savo mintis, Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytdienos rūme, kuriame jūs negalit apsilankyti netgi savo svajonėse.
Jūs galit stengtis būti tokie kaip jie, bet nesistenkit jų padaryti panašių į save.
Nes gyvenimas negrįžta atgalios ir negaišta su vakarykščia diena.
Jūs esat lankai, iš kurių kaip gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį amžinybės kely,
Jis įtempia jus savo galia, kad Jo strėlės skrietų greitai ir toli.
Tegu jūsų būvimas lankininko rankoj teikia jums tik džiaugsmą,
Nes kaip Jis myli strėlę, kuri lekia, taip myli Jis ir lanką, kuris yra tvirtas
Atsakyti
Kiekvienas mūsų turime unikalų tikslą. Mes esame daugiau nei mūsų asmenybės, mūsų problemos, mūsų būgštavimai, mūsų ligos. Mes esame kur kas daugiau nei mūsų kūnai. Mes esame susiję su kiekvienu planetoje ir visoje egzistencijoje. Mes - dvasia, šviesa, energija, vibracija ir meilė, mes turime galios gyventi savo gyvenimus, turėdami tikslą ir prasmę. Luise L. Hay
Atsakyti
Jausmai neapgauna; apgauna jais remiantis susidaryta nuomonė. (J.V. Gėtė)

Nesutinku su tuo, ką sakai, bet iki mirties ginsiu tavo teisę tai sakyti. (Volteras)

Ir štai pamoka: niekada nepasiduokite... Niekada, niekada, niekada, niekada... Niekur, mažame ar dideliame, reikšmingame ar smulkiame – niekada nepasiduokite, išskyrus garbei ir geram skoniui liepiant. (V. Čerčilis) thumbup.gif

Dievas yra ekstravagantiškas, bet ne piktavalis. (A. Einšteinas)

Atsakyti
Aš esu viena,nes nejaučiu kažko tyliai kvėpuojančio šalia manęs...Aš esu bloga,nes nejaučiu kažkieno širdies plakančios prie manosios...Aš esu kitokia,nes nejaučiu aplink save sklaidančių minčių...Aš esu kažkieno...Nes jaučiu rankas kuriose yra virvelės,kuriomis žaidžiama su manuoju gyvenimu...
Atsakyti
You can close your eyes to things you don't want to see. But you can't close your heart to the things you don't want to feel. 4u.gif

Seduce my mind and you can have my body,find my soul and i am yours forever. smile.gif
Atsakyti
Kinų filosofo Čang Ing Ju mintis:

"Tas, kuris per dieną aktyvus kaip bitė, stiprus kaip jautis, dirba kaip
arklys ir vakare namo pareina pavargęs kaip šuo, turėtų pasitarti su
veterinaru - labai didelė tikimybė, kad jis yra asilas."
Atsakyti
Plastakiskumas- pawargsta,isblesta,praeina.

gywenimas tikriausiai yra tai,ka draudzia daktarai ir policininkai.

Jei negali pamirsti meiles-pawersk ja prisiminimais.

Meiluzis,o ne meile sudauzo tau sirdi.

Waikams reikalingi ne pamokymai,o pawyzdziai.

Blogiausia,kai tawo priesas tampa tawo draugu.

Gerai gywenti neuzdrausi,bet sutrugdyti galima.

Meile neatleidzia nieko arba atleidzia wiska. (tikra tiesa)

Tikros mergaite sniekada nepasiduoda!!!O skriauda atsimena wisada ir yra kantrios laukti progos.. (MB zodziai)
Atsakyti
Žmogaus smegenys panašios į tuščią palėpę. Ten galima sudėti viską ką tik nori, bet jei užkišite ją šlamštu, tai vieną gražią dieną bus sunku surasti reikalnigą daiktą. ( Šerlokas Holmsas )
Atsakyti
QUOTE(jurgita K @ 2009 02 19, 09:26)
You can close your eyes to things you don't want to see. But you can't close your heart to the things you don't want to feel. 4u.gif
Seduce my mind and you can have my body,find my soul and i am yours forever. smile.gif

Sitie labai patiko smile.gif
Atsakyti
Ar girdėjote gandus, kad gyvenimas gražus?
Atsakyti