sveikutės
jungiuosi ir aš, paskaitinėjau temukę ir tokių pažįstamų būdo bruožų atradau

vis tik zodiakas turi didelę įtaką žmogaus charakteriui
keletas pastebėjimų apie savo skorpionišką charakterį ...
turiu gana aštrų liežuvėlį (o gal tiksliau - dygliuką), kuriuo kartais tyčia, o kartais ir nenorom įduriu aplinkiniams; jeigu ginuosi, dažnai sugebu atrasti skaudžiausią vietą ir tada jau einu iki galo, nors, neretai po to jaučiu kartėlį ir gailiuosi...
mano tėvai - tiek mama, tiek tėtis - yra mano autoritetai, juos nepaprastai myliu, dėl jų aukoju viską, ką turiu...jeigu kas nors pabando juos užgauti - įsijungia mano puolimo režimas, nuo kurio galima skaudžiai nukentėti; stoju piestu už pačius artimiausius žmones, nesvarbu kiek jėgų man tai kainuotų...
dėl pavydo...

vis tik esu pavydi, bet sugebu tą jausmą slopinti, nukišu jį giliai, giliai ir iš išorės atrodo, kad man nei šilta, nei šalta dėl to ar ano, nors vidus uoj kaip verda...
esu jautri, bet vėlgi, tik giliai viduje - išoriškai atrodau rami ir kartais šaltoka, viską kaupiu savyje, analizuoju, dažnai labai savikritiška savo atžvilgiu; žinau ir jaučiu, kad tas kaupimas nėra gerai man pačiai, bet su tuo nieko negaliu padaryti...
šiaip esu labai komunikabili ir galiu atrasti bendrą kalbą su beveik visais, bet neretai tos kalbos būna paviršutiniškos, palaikant pokalbį, taip sakant

yra tik keli žmonės su kuriais galiu būti atvira, bet net pats artimiausias žmogus nežino giliausių mano sielos kertelių...atsivėrusi jausčiausi labai pažeidžiama...
tikrai nelipu per galvas siekdama savo tikslo - man tai nepriimtina, bet dažniausiai pasiekiu tai ko noriu ne tokiomis skausmingomis priemonėmis ir išsaugodama gerus santykius su aplinkiniais

geriau stovėsiu nuošaliau ir lauksiu tinkamos progos "išstoti", negu pulsiu priešakinėje linijoje...
esu nepaprastai punktuali ir reikli kitiems vėlavimo atžvilgiu... galiu įsižeisti, jeigu teks ilgai laukti sutarto susitikimo, o įsižeidęs skorpionas tikrai ne pats geriausias draugas
devinti metai gyvenu su Žuvimi ir sutariam mes puikiai

jis jau įvaldęs mano nenuotaikas, tai matydamas, kad esu blogai nusiteikusi, palieka man daugiau erdvės...na o jeigu susipykstam - o tas būna retai, paprastai jis pirmasis ima taikytis (man labai sunku perlipti per save, net jeigu jaučiu, kad pati esu kalta, labai sunku prisipažinti); taip pat turiu puikią draugę Aviną, jokių kibirkščių tarp mūsų niekada nekyla ir sutariam labai gerai
per savo gyvenimėlį esu ne kartą girdėjusi komentarų apie savo žvilgsnį, tai ir pati ėmiau tikėti, kad kažkas jame tokio yra, kažkoks hipnotizuojantis magnetukas, pagal mano norą tampantis lediniu veriančiu arba paslaptingu žvilgsniu... jis tikrai nelieka nepastebėtas
man labai svarbūs mano namai, įsileidama į juos jaučiuosi lyg apnuoginčiau dalį savęs, o tai mane daro pažeidžiamą ... tikrai nesu iš tų, kurie bus patenkinti bet kuriuo paros metu sulaukę netikėtų svečių
na ir pabaigai - jeigu jau myliu, tai stipriai, jeigu ko nors nekenčiu - irgi stipriai, o man padarytą skriaudą prisiminsiu visą gyvenimą
ir vis tik, nenorėčiau būti gimusi po jokiu kitu zodiako ženklu
...Omni vincit amor...