QUOTE(romuciukas @ 2009 06 23, 13:45)
o kas nenoretu
sveikos

priimsit? esu visiskai suskorpionejus skorpione
dabar dilema sprendziu,kaip i mano pilka gyvenima inest daugiau spalvu

sakykit,skorpes,kaip jus su savigrauza tvarkotes,kaip siuo atveju sau padedat
A skorpionams paprastai tu spalvų gyvenime netrūksta

Aš tai nesitvarkau, žinau, kad praeis. Anksčiau eidavau iš proto, atsiprašinėdavau. Ale paskui pastebėjau, kad dažnai save griaužiu dėl kokio konflikto, kur net ne aš jį pradėjau, dėl dalykų, kur ne aš blogai padariau, ale vis tiek puolu atsiprašyt. Tai dabar atsiprašau tik gerai pasvėrus, ar tikrai tai buvo mano kaltė, o gal čia blogai jaučiuos dėl pačios nemalonios situacijos. Tai tada palieku savieigai. Po kiek laiko praeina. Na, o jei nesigauna situacijos sutvarkyt palikus ją savieigai, o kita pusė irgi rodo savo ožius, tai tada pasiūlau neatsiprašynėti, o paprasčiausiai susitaikyt

Dažniausiai tai padeda
QUOTE(Me-Ula @ 2009 06 23, 15:08)
Labutis Skorpionukes.
Gal galetumet pasidalinti, kaip tvarkotes su uzpuolusiu liudesiu ar depresine nuotaika?
As kazkaip pastaruoju metu negaliu su savimi susitvarkyti

Gal but del to, jog dar niekuomet gyvenime panasiai nebuvo
Atrodo diena viskas tvarkoj, bet grizus vakarais namo pasidaro be galo liudna. Atsiranda beprotiskas noras rekti....
Tai ir rėk, jei tik noris. Aš tai ieškausi kokios veiklos, kuri man padėtu. Paprastai man depresinga nuotaika siejasi su "rankų niežtėjimu", tai tada imu į rankas kokį darbą. Anksčiau piešdavau, paskui rašiau, dabar užsiimu rankdarbiais, žiūrint, ko tuo metu norisi: vilnos vėlimas, nėrimas, mezgimas ir pan. Padeda ištempti tokias akimirkas. o nuotaika tai pati po kiek laiko pasikeičia.