kvieciu paskanauti sokoladini pyrageli su siurprizu . Nepabijosiu pasakyti nu pasakiskas skonis o ypac tiems kas megtsa sokolada
REIKES
200g juodojo sokolado
200g sviesto
4 kiausiniai
4 kiausiniu tryniai
100 g cukraus
200g miltu
50 g tirpinto sviesto (formelems patepti)
kakavos ( formelems pabarstyti)
EIGA
I karsta vandeni istatytame inde istirpinti sulauzyta sokolada ir sviesta. Iskelti, mase ismaisyti ir palikti 10 minuciu atausti.
I kita inda imusti kiausinius, supikti trynius, cukru ir plakti kol mase pasidarys vientisa ir pasvieses. imaisyti persijotus miltus.
Tirpinta sokolada supilti i kiausiniu ir miltu mase ir gerai isplakti.
plakta tesla supilstyti i sviestu pateptas ir kakava pabarstytas formeles( pyragaiciu tesla juose galima uzsaldyti ir laikyti saldiklyje meensi, veliau kepti susalusia. Deti i saldytuva 20 minuciu arba paliakti per nakti saltoje vietoje. Orkaite ikaitinti iki 200 laipsniu formeles sudeti i skarda. kepti 10-12minuciu, kol pyragaiciu pavirsius pasidarys traskus , o patys atlips nuo formeliu. istraukti is orkaites. pyragaicius atsargiai iskratyti ant delno ir sudeti i lekste. patiekti su plakta grietinele ar ledais.
VERTA ZINOTI
kad pyragaiciai nepriliptu prie formeliu, jas reikia istepti tirpintu sviestu ir palaikyti saldytuve, kol sustings. paskui formeles dar karta istepti sviestu, ideti sauksta kakavos, pavartyti indelius taip , kad milteliai priliptu, ir juos isberti.
P.S. mano pastebejimai jei kepsite ta pacia diena tai kekite ne daugiau 10 minuciu na apziurekite jei virsus jau kietas tai ir trauktite jeid ar virsus pominkstis dar uzdekite minutei ar dviems. savrbu neperkepti nes dings vias siurprizas o jei kepsite po nakties tai kepkite apie 15 minuciu. ZINOMA PRIKLASUO NUO INDELIU DYDZIO KUO MAZESNIS TUO TRUMPIAU KEPSIS PAPRASCIAUSIAI STEBEKITE IR PASIKLIAUKITE SAVO UOSLE