Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

Merginos, gal kas turit sia suknele, kaip su dydziais? 4u.gif Jei visus dydzius USA imu M, tai ir sia imti M? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Turiu TH polo suknutę (modeliukas kitoks) S dydžio, o nešioju XS/S.
Man tinka idealiai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 19 balandžio 2010 - 16:24
Aš tai labai norių šių wub.gif

user posted image

gal kuri turit? su 39 turbūt imčiau 8,5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2010 04 19, 17:23)
Turiu TH polo suknutę (modeliukas kitoks) S dydžio, o nešioju XS/S.
Man tinka idealiai.  4u.gif

Na tikiuos nebus siaura per krutine... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 19, 21:00)
Na tikiuos nebus siaura per krutine...  rolleyes.gif

Va, dėl to niekuo negaliu patarti, nes man visi rubeliai per krutine geri... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 17, 22:35)
Merginos, gal kas turit sia suknele, kaip su dydziais?  4u.gif  Jei visus dydzius USA imu M, tai ir sia imti M?  4u.gif

user posted image

manyciau M reikia imti. Turiu ziauriai panasia polo suknele, tik su baltom juostom ant rankoviu. Nesioju S, tai ir suknele S. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 04 20, 02:53)
manyciau M reikia imti. Turiu ziauriai panasia polo suknele, tik su baltom juostom ant rankoviu. Nesioju S, tai ir suknele S.  4u.gif

Nu va, LT kartais perku ir L, nes krutines neitalpinu... unsure.gif Gali buti ir siaura ji man... verysad.gif
Atsakyti
laukiu parvykstant tokio svarkelio/plosciuko... gal kuri turite, domina kokybe... 4u.gif
TH plosciukas/svarkelis
Atsakyti
Netyčia už akių užkliuvo ši tema, tai sugalvojau pasisakyti smile.gif
Buvau TH bazėje Vokietijoje. Patalpa didžiulė, visko daug, tačiau su dydžiais buvo bėdų. Pasirodo man reikėjo vienu mažesnio dydžio nei čia, LT, perku. Tad tokių mažų nebuvo labai daug.
Labai nepatiko vienas dalykas, tai bliuskytės/megztukai, jie jau kabėdami ant pakabų atrodė baisiai, jokios kokybės, nutampytais kampais, ištąsyti.
Tačiau džinsai ir pora suknelių nešiojasi puikiai jau ne vienus metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 04 20, 12:48)
laukiu parvykstant tokio svarkelio/plosciuko... gal kuri turite, domina kokybe... 4u.gif
TH plosciukas/svarkelis

daug rūbų turiu iš TH,kokybė nenuvylė schmoll.gif džinsai labai wub.gif išmieros yra amerikoniškos-jei nešiojate 8 dydį(XS) tai TH bus 4 dydis...
Papildyta:
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 19, 17:40)
Aš tai labai norių šių  wub.gif

user posted image

gal kuri turit? su 39 turbūt imčiau 8,5  g.gif

bijau ką nors ir sakyti,turiu vienus TH batus,bet jau taip kojas nutrynė,nežinau ar jų batai ir geri g.gif šiaip odiniai viskas neblogai,bet... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 20 balandžio 2010 - 19:20
QUOTE(skruzdė... @ 2010 04 20, 20:16)

bijau ką nors ir sakyti,turiu vienus TH batus,bet jau taip kojas nutrynė,nežinau ar jų batai ir geri g.gif šiaip odiniai viskas neblogai,bet... unsure.gif

kad labai jau sunku rasti batus, kur galima būtų be kojinės nešioti ir netrintų, nors ir odinukai būna doh.gif o gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 04 20, 20:27)
kad labai jau sunku rasti batus, kur galima būtų be kojinės nešioti ir netrintų, nors ir odinukai būna  doh.gif o gaila  verysad.gif

na taip,tikrai,kad sunku rasti drinks_cheers.gif ypač iš po žiemos man kojas nutrina doh.gif bet turiu tokius stebuklingus batukus kurie netrina,oda minkštutė wub.gif
Atsakyti