Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

Sitas balerinas maciau gyvai Oze, P&C parduotuveje. Iskart patrauke demesi tos monogramos, atrodo wub.gif Svarbiausia nepamenu, koki dydi matavausi. Vel teks nulekti iki Ozo, ir gal pavyks su nuolaidomis uzsisakyti uz gera kaina.

user posted image
Atsakyti
Gal gali pasakyt kas per ka galima nusipirkti?
Atsakyti
6 dydis XS ar S? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 24, 22:28)
O kaip TH marskiniu dydziai? ir didinti?  4u.gif

Turiu tik vienus. Atitinka dydi per pecius, bet per krutine ir sonuose gerokai per platus. Teko nesti pas siuveja siaurinti. As nesioju XS-S, TH visada perku XS.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2011 10 25, 15:41)
Turiu tik vienus. Atitinka dydi per pecius, bet per krutine ir sonuose gerokai per platus. Teko nesti pas siuveja siaurinti. As nesioju XS-S, TH visada perku XS.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 25, 13:17)
6 dydis XS ar S?  4u.gif

Bus S, pirkau kelias sukneles 6, ir tilpau, o man iki XS tikrai toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 25, 14:17)
6 dydis XS ar S?  4u.gif

sakyčiau M, tikrai ne XS - aš marškinukus turiu 6 dydžio, tai man LT nešiojančiai M, M/L pats tas, o va kai pirkau kitus marškinukus TH M-ą, tai tokie didoki pasirodė, nors dabar nešioju, kaip ir normaliai
Atsakyti
zodziu, kas is tu dydziu, jei niekas vistiek neperka.
Bet aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 25, 16:33)
zodziu, kas is tu dydziu, jei niekas vistiek neperka.
Bet aciu  biggrin.gif

Lautera raše kad pirks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 10 25, 17:48)
Lautera raše kad pirks  ax.gif

O, pas ja tik ir nepasidomejau bigsmile.gif bet taip ir nezinau, kokio dydzio man reik, Matyt imt XS ir tiketis, kad bus mazinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 25, 16:50)
O, pas ja tik ir nepasidomejau  bigsmile.gif  bet taip ir nezinau, kokio dydzio man reik, Matyt imt XS ir tiketis, kad bus mazinti  biggrin.gif

čia apie marškinukus, 6-as tikrai ne XS, čia M dydis, 4-as sakyčiau turėtų būti S, o jau 2-as koks XS, bet negaliu garantuot,
sakau aš turiu 2 marškinukus (vieni M, kiti 6 ), tai tas 6-as tik vos vos maženis nei M
Atsakyti
O as del siu batu ramybes neturiu doh.gif

http://usa.tommy.com...amp;skuColorId=

taip norejau rudu aulu, bet nera dydzio verysad.gif , gal imt juodus tada doh.gif

Bet nera to grozio juodu verysad.gif
Atsakyti