Įkraunama...
Įkraunama...

Tommy Hilfiger

QUOTE(Argija @ 2013 04 20, 10:06)
Aš TH batų gerbėja, patogūs ir kokybiški. Šiuo metu nešioju tokius:

user posted image

Amazon nuoroda

nei karto neteko gražinti TH batų, su padais viskas gerai. Kaip dėl vyriškų nežinau  ax.gif

Gal kas turite TH laikrodį? kaip jie? neteko atsiliepimų girdėti  smile.gif

thumbup.gif
Šiti man labai patiko, žiemą matavausi, bet jau aulo platumas, dvi kojos būtų tilpusios lotuliukas.gif
Laikrodžiai ir mane domina ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi TH bateliais - minkštutė oda, patogūs ir netrina kaip įprastai nauji batai thumbup.gif. Jau senai norėjau įsigyti Tommio batukus ir tikrai nesigailiu. Simpatizuoju TH stiliui. bigsmile.gif
Atsakyti
aš kažkaip nesuprantu su batų dydžiais. Pirkau step tope TH balerinas - 36 dydį ir kaip tik, nors visus batus nešioju 37 dydžio (37 dydžio TH balerinos visiškai smuko nuo kojos). Dbr noriu pirkti šlepetes platformines, kokį dydį imti? 36 ar 37? Nes kiek perskaičiau visą temą, buvo kalbama apie tai, kad TH batai visiškai atitinka dydžius, t.y. nei padidinti, nei pamažinti. Nesinori apsišauti.
Atsakyti
o kaip dzinsu dydziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šurum_burum: 23 gegužės 2013 - 20:53
QUOTE(Šurum_burum @ 2013 05 23, 21:52)
o kaip dzinsu dydziai?

As vienus TH dzinsus teturiu, bet dydis man atitiko iprastai nesiojama - 27d. su 95 cm 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite si Tommy Hilfiger megztuka? Kaip kokybe ir kaip dydis, as nesioju XS, nei kiek nedidintas? Kitose nuotrauksoe atrodo gan ilgi g.gif
http://www1.macys.co...y-h...=1&spc=26

Siuo metu yra papildoma -20% nuolaida, tai kaina nebloga gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tu, kurios neturi galimybes siustis TH is USA/ar ir nenori per tarpinininkes, per kur pacios siunciasi? Kokiuose psl. buna geru TH pasiulymu, kad siustu I Lt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruze010 @ 2013 10 13, 16:21)
Norejau paklausti tu, kurios neturi galimybes siustis TH is USA/ar ir nenori per tarpinininkes, per kur pacios siunciasi? Kokiuose psl. buna geru TH pasiulymu, kad siustu I Lt? 4u.gif

asos.com sio bei to galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 13, 20:14)
asos.com sio bei to galima rasti.

Aciu 4u.gif gaila, kad ten nedaug, gal dar kokiu zinote? smile.gif
Atsakyti
turiu zieminius abtus (milziniskus, raudonus) biggrin.gif mezgtiniu, striuke, kepure
Atsakyti
Is kur musu parduotuves prekes veza... nusiziurejau TH batus, kazkurioje batu parduotuveje, bet ju paslapy ju nera, tai kaip cia yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 10 15, 14:09)
Is kur musu parduotuves prekes veza... nusiziurejau TH batus, kazkurioje batu parduotuveje, bet ju paslapy ju nera, tai kaip cia yra... g.gif

Tai sena kolekcija turbut.
Atsakyti