Pas mane ant dvylikos dantų užklijuoti breketukai, ant paskutinių neklijuoja niekad, kaip suprantu?
O ir kam klijuoti ten.. 
ir pas mane ant 12dantu... taip reikia reiskias
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 14, 13:06)
Pas mane ant dvylikos dantų užklijuoti breketukai, ant paskutinių neklijuoja niekad, kaip suprantu?
O ir kam klijuoti ten.. 
O pas mane ant 13 dantų
Pasirodo, kai kuriems reikia ir ant septinto danties
QUOTE(milllda @ 2009 02 14, 14:48)
O kaip čia taip nelyginis skaičius?
Laba diena visiems
na antradieni jau ir as galesiu pasakyt ant kiek dantu pas mane breketai uzklijuoti
atsiminiau kai snekejot,kad lyg kliba dantys nuo breketu kazkuriai,tai zinokit man net nuo tu gumyciu pradejo klibet vienoj puses
ta puse ir labiau daug skauda
na antradieni jau ir as galesiu pasakyt ant kiek dantu pas mane breketai uzklijuoti
atsiminiau kai snekejot,kad lyg kliba dantys nuo breketu kazkuriai,tai zinokit man net nuo tu gumyciu pradejo klibet vienoj puses
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 15, 13:28)
Nezinau, taip turbut reikia
QUOTE(milllda @ 2009 02 15, 21:13)
Man atrodo priklauso dar nuo gydytojo kaip deda, kaip jam patogu gydyt bus
pas mane 10 breketu is viso ant vieno zandikaulio. 4 dantys istraukti ir dar damonai uzdeti..
visai mazas zandikaulis mano turbut...
pas mane irgi ant septintuku nedeti breketai..Ai kai klausiau, kodel nedejot, tai sake: kad dabar uzklijuoti neimanoma ant ju ir ,kad kai juda sestukai, tai septintukai kartu juda.."
Nezinau ar aiskiai parasiau:)
Nezinau ar aiskiai parasiau:)
sveiki
jau 4 menesiukus turiu breketus
laukiu nesulaukiu kada uzdes breketa ant vieno danties.. kadangi susigrude tai netilpo idet.. tai vargsas man vis krypsta atrodo tuoj tuoj iskris. hm kazi gali iskrist?
QUOTE(Shin @ 2009 02 16, 17:14)
sveiki
jau 4 menesiukus turiu breketus
laukiu nesulaukiu kada uzdes breketa ant vieno danties.. kadangi susigrude tai netilpo idet.. tai vargsas man vis krypsta atrodo tuoj tuoj iskris. hm kazi gali iskrist? 
Jei saknis sveika ir dantenos sveikos tai dantis negali taip imti ir iskristi