Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(caramell @ 2009 02 19, 15:34)
Ziurejau ziurejau i ta nuotrauka ir stai ka sumasciau, murzuliukas minejo kad raus antra dantuka, o jis juk toks pat kaip ir pirmasis. Pav trecias ir visi uz jo jau kitokios formos nei pirmas su antru. Tai jei tikrasis antukas isdyges gomuryje, tai jo ir neraus o bandys atitempti i prieki.

bet pas mane virsuje, ne apacioje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(murzuliukas @ 2009 02 19, 16:07)
bet pas mane virsuje, ne apacioje  unsure.gif

taciau nors jis ir gomuryje, jo netrauks, ji bandys atstumpi i prieki, o israus dantuka, kuris dabar pas mane antras verysad.gif nemoku paaiskinti ka turiu omeny doh.gif
Atsakyti
Mergiukai, ačiū visoms padėjusioms už patarimus 4u.gif Kažkaip linksmiau pasidarė, kai sužinojau, kad kitų kainos ne tokios baisios biggrin.gif
Atsakyti
Kur siaulietes dedates breketus?
Buvau pas Pakalniskiene, labai faina ir viskas tiktu tik, kad ji nededa safyriniu ar keramikiniu... Su metaliniais tikrai nenoriu pora metu vaikscioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2009 02 19, 16:45)
Kur siaulietes dedates breketus?
Buvau pas Pakalniskiene, labai faina ir viskas tiktu tik, kad ji nededa safyriniu ar keramikiniu... Su metaliniais tikrai nenoriu pora metu vaikscioti  verysad.gif

O su kreivais dantimis nori? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 19, 17:46)
O su kreivais dantimis nori?  ax.gif

Nenoriu, taciau kam detis metalinius jei galiu isideti ne taip pastebimus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2009 02 19, 17:51)
Nenoriu, taciau kam detis metalinius jei galiu isideti ne taip pastebimus..  4u.gif

as pati tai labai norejau breketu, kad tik greiciau dantukus susitvarkyt, irgi galvojau apie safyrinius, bet gydytoja patere deti beligaturinius breketus, o jie tik gelezinai. Pamenu kai tik uzdejao, pamaciau save veidrodyje ir issigandau. bet cia tik pirma reakcija buvo, dabar man netgi grazu tie breketai, vaikstau issisiepus ir dziaugiuosi, kad dantukai tiesinasi.. smile.gif ir kiti sako, kad graziai man tie breketai atrodo.. smile.gif nebijok tu geleziniu breketu,, juk ne visam gyvenimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 02 19, 17:08)
taciau nors jis ir gomuryje, jo netrauks, ji bandys atstumpi i prieki, o israus dantuka, kuris dabar pas mane antras  verysad.gif  nemoku paaiskinti ka turiu omeny  doh.gif

Sunumeravau dantukus. Cia nuotraukoje matosi kad tikrieji antrukai gomuryje (na ne visai). Tai pas tave taip pat?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 19, 18:30)
Sunumeravau dantukus. Cia nuotraukoje matosi kad tikrieji antrukai gomuryje (na ne visai). Tai pas tave taip pat?

O siaube, kokius košmariškus dantus čia šian dedat.. fear.gif Išprotėti su tokia burna būtų galima.. mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 02 19, 18:08)
as pati tai labai norejau breketu, kad tik greiciau dantukus susitvarkyt, irgi galvojau apie safyrinius,  bet gydytoja patere deti beligaturinius breketus, o jie tik gelezinai. Pamenu kai tik uzdejao, pamaciau save veidrodyje ir issigandau. bet cia tik pirma reakcija buvo, dabar man netgi grazu tie breketai, vaikstau issisiepus ir dziaugiuosi, kad dantukai tiesinasi.. smile.gif ir kiti sako, kad graziai man tie breketai atrodo.. smile.gif nebijok tu geleziniu breketu,, juk ne visam gyvenimui smile.gif

o tie beligaturiniai=damonai, ar as klystu?jei damonai, tai yra ir tie 'naujoviski'- taip vadinami-tai jie ne butinai TIK geleziniai-yra kombinuoti su baltu 4u.gif pas mane tokie biggrin.gif .tikrai maziau pastebimi 4u.gif
Papildyta:
O cia naujieji
user posted image
va tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciutre: 19 vasario 2009 - 22:44
sveikos,man dziugia zinia pasake,kad vasara turbut nuims breketus,ale busiu trumpai tenesiojus -metus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 02 19, 19:30)

user posted image

pas mane burnoj panasi situacija blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Vasaroti @ 2009 02 19, 20:10)
O siaube, kokius košmariškus dantus čia šian dedat..  fear.gif  Išprotėti su tokia burna būtų galima..  mellow.gif

ir nieko, pragyvenau beveik 30 metu ir neisprotejau biggrin.gif O ka daryt, jei Dievulis normalių dantų pagailėjo, o finansai anksčiau neleido breketų susidėt... unsure.gif Malonumas aisku menkas, todėl ir reikia pagaliau padaryti tam galą !
Atsakyti
kokia baisi realybė tų mūsų dantukų prieš breketus blink.gif
Bet kokia graži bus po breketų thumbup.gif biggrin.gif

Dabar ir mano šypsena siaubinga - be ketvertukų, dukra juokias - išperstdantė doh.gif
Atsakyti