Įkraunama...
Įkraunama...

Iš varžytinių parduodamas turtas

na manau nera schmoll.gif bent nesu girdejus , o susidurus su tokiom seimom darbe daug kartu esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 02 02, 11:31)
pataisykit jei klystu,
bet argi bankrutavus yra galimybė išsaugoti namus?  g.gif


Ne, bet nelieka ir skolu ateiciai. O siai dienai, islupus namus, lieka nepadengti skolu likuciai (delspinigiai, baudos, antstolio islaidos ir t.t.).
Atsakyti
Bet tokiose situacijoje, kai vejamasi turto skolomis dengto, nebūna tik laimėtojų. Kažkas išsimoka, kažkas ne. Natūrali atranka.
Atsakyti
Teko pirkti bigsmile.gif su jokiom čia minimom "povandeninėm srovėm" nesusidurėm. Prieš kokius 4 metus pirkom savivaldybei priklausančias patalpas. Dalyvavom vieni, antro ar trečio aukciono metu.

moralės tokiose vietose tikrai neieškau. Aišku, būtų nemalonu iškeldinti šeimą su mažais vaikais verysad.gif

Įmokos tikrai niekas negrąžina schmoll.gif
Atsakyti
Na dalyvaujant varžytynėse reikia įmokėti 10 proc. nuo perkamo turto kainos, jeigu turto nenuperkate, įmoka jums grąžinama, jei turtą nuperkate, įmoka išminusuojama iš nupirkto turto kainos.


"Povandeninių srovių" kartais būna, tik viskas priklauso nuo perkamo turto ir kainos. Juk yra pirkėjai kurie varžytynėse dalyvauja nuolat... Oj tikrai visko pasitaiko ir grsinimų ir kitokių dalykų...
Tai pas mus dar mažas miestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2009 02 02, 12:37)
jeigu turto nenuperkate, įmoka jums grąžinama, jei turtą nuperkate, įmoka išminusuojama iš nupirkto turto kainos.


iš tiesų, šis atsakymas gerokai tikslenis blush2.gif negrąžina tik tuo atveju jei laimi varžytines ir atsisakai pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2009 02 02, 12:12)
Teko pirkti  bigsmile.gif  su jokiom čia minimom "povandeninėm srovėm" nesusidurėm. Prieš kokius 4 metus pirkom savivaldybei priklausančias patalpas. Dalyvavom vieni, antro ar trečio aukciono metu.

moralės tokiose vietose tikrai neieškau. Aišku, būtų nemalonu iškeldinti šeimą su mažais vaikais  verysad.gif 

Įmokos tikrai niekas negrąžina  schmoll.gif


tai jus ne varzytinese dalyvavote, o aukcione (turto privatizavime). Biski skirtingi dalykai 4u.gif
Atsakyti
Jeigu yra atliekamų pinigų galima dalyvauti žemės sklypų varžytinėse,nes ji nedega.O dėl namo nerizikuočiau, tuo labiau iš buto iškraustyti, o jei dar yra vaikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 02 01, 15:16)
Ko gero negalėčiau pirkti tokio turto, nei daiktų.... unsure.gif

drinks_cheers.gif Pries keleta metu galvojome tokiu budu isigyti buta arba namuka, bet atsisakeme tokios minties... schmoll.gif
Atsakyti
Dėl skolų- esate neteisos. Laimėjus varžytines, teismas patvirtina jūsų nuosavybę į turtą. Prieš perregistruodami savo turtą elektros tinkluose, vandenyse- užfiksuojate skaitiklių ir kitus mokesčius, ką solingi buvę šeiminkai-taip atsiribojate nuo skolų. O jie tegul teisiasi - ne jūsų problemos.
Dėl iškraustymo, prieš parduodami turtą varžytinėse anstoliai turi patikrinti, kad ten žmonės negyvena, o jei gyevna kad ieškotųsi kito būsto. juolab mažamečiai vaikai jei gyvena- negali siūlyti varžytinių.
Varžytinėse dalyvauti galima, bet paparstiems žmoneliams prienami varžytinių turtai būna, tik maža ir prastenė dalis. Didžiąją dalį nesulaukus varžytinių nuperka savi, arba taip suorganizuojama varžytinės (jei koks savininkas labai nesukalbamas, užsispyręs-nesutinka iki varžytinių)kad vistiek savi nuperka, yra ne vienas mechanizmas.
Yra kitas dalykas, -viešieji akcionai, čia kažkiek švariau sistema veikia,bet irgi...
Atsakyti
nu va ir suprask tada kaip kas, kai tiek sirtingu nuomoniu ir patirimu g.gif
Atsakyti
nenoreciau tokiu budu isigyti busto, kad lazda neatsisuktu kitu galu man g.gif doh.gif
Atsakyti