Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukazo aviganiai. II temukė

QUOTE(karinna @ 2009 04 15, 16:09)
Buvau apkirpusi Dryžių. Šiai vasarai vėl kirpsiu.

Pridedu nuotrauką, tik ten dar letenų galai neapkirpti. Antrą kartą ir ten kirpom, gražiau buvo.

Sveikuciai bigsmile.gif
Kaip graziai Dryziukas atrodo, simpatulka cool.gif wub.gif
Atsakyti
Kazin kiek tas galetu kainuotu, pries kelias dienas vezem vyro mamos suneka, 6 kg, kirptis, uztruko keliolika minuciu, tai 30 euru sumokejom, tai kiek nuples uz maniske? doh.gif
Atsakyti
Kiek daug. Nebent salone kokiam kirpot. Geriau pagal rekomendacijas į namus pasikviest kirpėją ar pas ją nuvažiuoti. Nereikia gi kaukazui ypatingų šukuosenų.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 04 16, 15:34)
Kiek daug. Nebent salone kokiam kirpot. Geriau pagal rekomendacijas į namus pasikviest kirpėją ar pas ją nuvažiuoti. Nereikia gi kaukazui ypatingų šukuosenų.

Na cia Graikijoj tokios kainos, 30 tai nedaug skaitosi, cia viskas gyvunams daug kartu brangiau nei zmonems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 04 16, 16:34)

Aciu uz issamia informacija 4u.gif
Atsakyti
Na taip, kainos kitose valstybėse kitokios.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 04 15, 16:09)
Buvau apkirpusi Dryžių. Šiai vasarai vėl kirpsiu.

Pridedu nuotrauką, tik ten dar letenų galai neapkirpti. Antrą kartą ir ten kirpom, gražiau buvo.

Soriux, turbūt įžeisiu... Bet man jis žiauriai atrodo nukirptas... Pasityčiojimas iš šuns... unsure.gif Na, jei ilgesnis plaukas būtų, gal kitaip atrdytų... O gal viską sąlygoja tai, kad visi įpratę matyti ilgaplaukį Kaukazą, o čia bac! Vos ne plikas blink.gif Kažkaip neįsivaizdavau, kad "beplaukiai" Kaukazai gali atrodyti taip jukingai ax.gif Tikrai nenoriu įžeisti, tiesiog negaliu sulaikyti emocijų lotuliukas.gif Saviškės niekada gyvenime nekirpsiu po to, ką pamačiau rolleyes.gif Šiaip ar taip, tai tikrai netaikau Tavo šuniui, šuo labai gražus, aš kalbu apie patį kirpimą lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes
Karinna, pirma karta matau kirpta kaukaza blush2.gif Tora irgi reikes apkirpti, nes jo gaurai kai kuriose vietose neissukuojami (aisku, cia musu apsileidimas, kad nesaziningai sukuojam). o per kiek laiko gaurai atauga? ziemai ataugs?
Atsakyti
Ataugo per porą mėnesių pilnai.

O dėl grožio ar negrožio. Ne dėl jo gi kerpu. Man regis, tegu jau šuo atrodo baisiai, bet normaliai jaučiasi. Pasityčiojimo aš čia nematau. Šuniui nusispjaut, kaip jis atrodo. O jaučiasi geriau. Nenorit - nekirpkit. Neverčiu gi. Man nesvarbu, kaip šuo atrodo. Tegu ir visai plikas būna, kad tik sveikas ir laimingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 28 balandžio 2009 - 14:09
apkirpom Tora bigsmile.gif koks baisus lotuliukas.gif bet laikesi labai sauniai, net be antsnukio isbuvo visa laika thumbup.gif
rytoj nufotografuosiu, ikelsiu nuotrauka. bet kaimynams labai daug juoko buvo biggrin.gif visai kita veisle atrodo dabar.

merginos, gal turit minciu, nuo ko musu senute gali zaliai vemti? ne nuolat, bet pora kartu per savaite buvo. nebus nuo kokios erkes (nors nebuvo rade)?
Atsakyti
Gal zoles buvo priedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 05 06, 10:05)
apkirpom Tora bigsmile.gif koks baisus lotuliukas.gif bet laikesi labai sauniai, net be antsnukio isbuvo visa laika thumbup.gif
rytoj nufotografuosiu, ikelsiu nuotrauka. bet kaimynams labai daug juoko buvo biggrin.gif visai kita veisle atrodo dabar.

O gal galima suzinoti kur Kaune kirpai ir kiek mokejai (bent jau i AZ)
Gaila man Tundros - karsta jai lauke dabar... Vakar prabuvo ant lietaus - vedinosi moteriske g.gif Dabar uztat murzinai ruda vietoj baltos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gija23: 07 gegužės 2009 - 08:21