QUOTE(Betti @ 2009 02 23, 11:07)
O kaip tas bulves verdate? Kas per paslaptis? Prasom pasidalinti.
O mane vadovė išmokė taip virti bulves: į bulves pilti nedaug vandens (aš puse bulvių užpilu) ir ant visos ugnies užvirti, o tada sumažinti ugnį iki beveik minimumo ir virti. Dangtis visą laiką pilnai uždarytas.
Aš savo sambukus trinukus jau nudevėjau, daug metų į darbą nešdavaus ir šildydavau maistą mikrobangėj. Dabar juos pavaduoja Ekstra Pliusiukas
Rosee tie puodeliai prie smulkmenų tai ką aš žinau, aš tundra savo dukrai pirkau rinkinį tipo su "Mažoji kepėja", tai man jie kainavo 30lt, o jei iš smulkmenų būčiau ėmus tik 14lt

jie visiškai miniatiūriniai, 50ml gal yra tik tūrio