Gaminame toliau
Masiania* klausė apie bulvinius-mielinius blynus. Taigi: 600 g virtų bulvių sumalti arba sutrinti, 40 g sviesto, 1 kiaušas, 1 kaupinas šaukštas miltų, 20 g mielių, druskos. Viską išminkyt ir palikti, kad pakiltų. Skanaus! Kepė MB, tai buvo dvigubai skaniau
uz recepteli. Butinai bandysiu kept O kad dvigubai skaniau buvo, tai net ner ka ir bepridurt
Šiandien viriau vištienos sriubytę MB kūdinas
Raugintus kopustus troskinau su desrelemis + bulves
Žirnių+perlinių kruopų+pupelių sriuba su mėsos faršo kukuliukais.
Virta paukštiena su mokoronais+krienai.
Virta paukštiena su mokoronais+krienai.
siandien kugelis su varske
Masiania,klausimėlis?
kokį padžą tokiam naudoji,pasidalink
kokį padžą tokiam naudoji,pasidalink
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 22:24)
Viduj varske?
nea, padazas toks ant virsaus varske + grietine +druskyte man taip labai skanu
pietums cepelinai, pavakariams - sushi, vakarienei alus ir cipsai