Gal kas zinote Vilijos Lobačiuvienės kokius nors kontaktus, labai noriu pas ja patekti, bet nerandu jokiu kontaktu, buciau labai dekinga.
Arba kokios geros raganos ar kas magija uzsiima kontaktus, kas buve?
QUOTE(puma @ 2009 02 20, 19:56)
buvau pas ja du kartus seniai labai, bet girdejau, kad jau neburia jinai.. gali taip but?
QUOTE(Germina @ 2009 04 16, 12:50)
Merginos vilnietės, ar žinot tokią Kristiną iš Justiniškių. Girdėjau, kad ji nuiminėja nužiūrėjimus ir labai tiksliai nusako įvykius. Gal kuri buvote?
Vat ir mane domina tas pats dalykas,daug girdejau apie Kristina,bet nzn kaip ja surast,ji tikrai gyvena Justiniskese,pas ja eiles ziaurios....svarbiausia kad pinigu nesako kiek duot reikia,kiek zmones duoda tiek uztenka.....Taip turi elgtis visi zmones,uzsiimantys sia veikla....Nes kitaip jau iseina kad tai sharlotanai,jei pasako kiek moket,ar net yra valandines kainos:)
QUOTE(Kamiliuk @ 2009 04 24, 12:41)
svarbiausia kad pinigu nesako kiek duot reikia,kiek zmones duoda tiek uztenka
Na cia yra manaciu kitaip,as panasiai buvau issireiskus tai uzbombardavo mane...

yra gera burėja pasilaiciuose, kortom buria, tikrai daug pasako, Vida vardas

Aš tai galvoju, kad jos visos daug pasako. Paskutiniu metu buvau pas tris
... Labai reikėjo, nors gyvenime nesu buvusi ir anksčiau labai bijojau eiti pas tokius žmones. Visi trys pasakė tą patį
Buvau nustebinta. Viena ypač tiksliai nusakė praeitį ir dabartį. Na, sakyčiau 100 procentų tikslumu. Žiūrėsim, kas liečia ateitį...

QUOTE(Lorette @ 2009 04 24, 22:13)
Aš tai galvoju, kad jos visos daug pasako. Paskutiniu metu buvau pas tris
... Labai reikėjo, nors gyvenime nesu buvusi ir anksčiau labai bijojau eiti pas tokius žmones. Visi trys pasakė tą patį
Buvau nustebinta. Viena ypač tiksliai nusakė praeitį ir dabartį. Na, sakyčiau 100 procentų tikslumu. Žiūrėsim, kas liečia ateitį...

na as ir esu pas daug ka buvus, pas daug ka nusivylus, kartais net susijuokdavau isejus

QUOTE(gloss @ 2009 04 25, 07:13)
na as ir esu pas daug ka buvus, pas daug ka nusivylus, kartais net susijuokdavau isejus
bet va ta motera nustebino ir mane, nes pasake tokiu faktu is mano gyvenimo, kad taip paprastai neatspesi tikrai 

Na o koia moteri labai nutebino

QUOTE(mamalopes @ 2009 04 25, 23:32)
Tikriausiai Vida iš pašilaičių