Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

QUOTE(ritukasx @ 2009 09 10, 10:39)
Beje, o Zoja lietuviskai ar rusiskai kalba?  ax.gif

as tai su ja rusiskai sneku,bet atrodo lietuviskai sneka..
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 09 10, 10:50)
as tai su ja rusiskai sneku,bet atrodo lietuviskai sneka..

Kalba lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Saunuole,zwezda0702,man asmeniskai labai patiko tavo ispudziai-konkreciai,issamiai aprasyti thumbup.gif .Siulau ir kitoms panasiai papasakoti,tuomet gali zmogus ivertinti,apsispresti,pas ka eiti,o pas ka-ne 4u.gif
Atsakyti
sveiki
apie burejas niekada negalvojau, tuo labiau vis moke baznycioje, kad tiketi burejomis, kortom ir astrologija yra nuodeme. Taciau ivyko mano gyvenime labai baisi tragedija. Visas givenimas apsisuko 180 laipsniu, buvau laiminga o kai susituokiau prasidejo nelaimes.Vis galvoju, kad kazkas galejo prakeikti.Apie burimus neturiu jokiu ziniu.Be to ir patiketi sunku, kad tokie zmones egzistuoja.Bet gal galetumet patarti, kur kreiptis su tokiu klausimu, kas gali padeti,gal tikrai egzistuoja gyvenime stebuklai ir prakeiksma galima nuimti jei toks buvo blink.gif Nes tikrai jau nezinau kur kreiptis ir ka daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meska11: 12 rugsėjo 2009 - 22:14
QUOTE(meska11 @ 2009 09 12, 23:09)
sveiki
apie burejas niekada negalvojau, tuo labiau vis moke baznycioje, kad tiketi burejomis, kortom ir astrologija yra nuodeme. Taciau ivyko mano gyvenime labai baisi tragedija. Visas givenimas apsisuko 180 laipsniu, buvau laiminga o kai susituokiau prasidejo nelaimes.Vis galvoju, kad kazkas galejo prakeikti.Apie burimus neturiu jokiu ziniu.Be to ir patiketi sunku, kad tokie zmones egzistuoja.Bet gal galetumet patarti, kur kreiptis su tokiu klausimu, kas gali padeti,gal tikrai egzistuoja gyvenime stebuklai ir prakeiksma galima nuimti jei toks buvo blink.gif Nes tikrai jau nezinau kur kreiptis ir ka daryti verysad.gif

Na, jei apie prakeikimą galvoji, tai manau, kad galima kreiptis pas parapsichologą V.Azanovą. Apie jį plačiau gali per google.lt pasiskaityti ir jo koordinates ten rasi. O gal kitos čia besilankančios ir besidominčios būrėjom ir t.t., tau patars pas kitus kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheekygirl @ 2009 09 11, 09:52)
Saunuole,zwezda0702,man asmeniskai labai patiko tavo ispudziai-konkreciai,issamiai aprasyti thumbup.gif .Siulau ir kitoms panasiai papasakoti,tuomet gali zmogus ivertinti,apsispresti,pas ka eiti,o pas ka-ne 4u.gif

aciu blush2.gif na ka cia slept,papasakojau kaip yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meska11 @ 2009 09 12, 23:09)
sveiki

gal cia ir nuodeme,bet kai tave prakeikineja bllogi zmones,ar tu sedesi rankas sudejus ir kentesi visa gyvenima?patikek,tikrai yra blogu zmoniu kurie linki blogiausio,yra ir tu kurie padeda jiems,o mum reikia ju saugotis,ir mum padeda gereji kurie mums padeda atsikratyt tu blogiu 4u.gif
as asmeniskai,po vestuviu praejau kaip sakant i ogon i mednije trubi,100% net zinau kas palinkejo mum blogio ir kad issiskirtume,o iki vestuviu viskas puikiausiai buvo,nors dabar jau tfu tfu viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2009 07 22, 21:09)
Jai nieko nereikia sakyti, tik jei tau labai reiks, prisiskambinsi iškart, tą patį vakarą smile.gif Kitos savaitėm skambina ir neprisiskambina, nes jai tik 10 vakare skambint reikia, kitu metu nepriima užsakymų ir ji nukelia ragelį, būna signalas "užimta", po to padeda  ragelį ir kas po to padėjimo pirmas paskambina, tas ir pakliūna.

Bet vėlgi, savo būrėją reikia atrasti kaip aš sakau, nes man ji patiko ir viskas atitiko ką ji sakė, o mano draugei  schmoll.gif matyt tikriausiai viena su kita kontakto nerado...

esu pas sia bureja buvusi, ir mama buvo,ir puse bendradarbiu,nepakartojama, ji siaip psichologe, gyvena prie gimdymo namu, siaip labai malonu bendrauti, viska pasake idealiai kaip yra, taip pat ir bendradarbiams, labai nuotaika pakelia,
tik sunku pas ja pakliuti sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorette @ 2009 09 12, 22:41)
Na, jei apie prakeikimą galvoji, tai manau, kad galima kreiptis pas parapsichologą V.Azanovą. Apie jį plačiau gali per google.lt pasiskaityti ir jo koordinates ten rasi. O gal kitos čia besilankančios ir besidominčios būrėjom ir t.t., tau patars pas kitus kreiptis smile.gif

manau pas ji tikrai galima drasiai kreiptis,mama yra buvusi,super zmogus,tik nepygus blush2.gif
Atsakyti
o kas žino kodėl nėščiai negalima burtis?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 09 15, 09:53)
o kas žino kodėl nėščiai negalima burtis?

Todel,kad "buriant", tam tikra prasme "ieinama" i besiburianciojo informacini lauka....O jeigu ju du viename? biggrin.gif Tada kortos pradeda rodyti "suplakta" informacija is abieju zmoniu gyvenimu (beje,tokiais atvejais labai daznai bureja "atspeja",kad klijente laukiasi net tada,kai ji pati dar to nezino). Ir kitas momentas tiesiog etinis...Juk kudikis pilve nedave leidimo knaisiotis po jo informacini lauka biggrin.gif Burejai tiesiog nepalanku burti nesciajai,nes "tiesos" (kaip dauguma tai vadina biggrin.gif ) ji greiciausiai nepasakys....
Atsakyti
Buvau ir as pas Zoja vakar..... Kita karta tikrai nenoreciau eiti.... Taip, ji gera psichologe, moka kalbeti ir t.t.. Bet kazkoks liko toks slogus ispudis, net sunku paaiskinti, visa diena krate; tik siandien jau kazkaip bandau save ikalbeti kad tai ka ji ispranasavo absurdas ir tikrai to nebus (Visgi viskas yra musu paciu rankose).
Tos, kas lengvai pasiduoda kitu itakai, arba "just for fun" - tikrai galite nueiti, bet tos kuriems reiketu konkretumo arba patarimo - gal visgi neverta....
Atsakyti
o as tai bijau bureju.Nes pavyzdziui mano drauges brolienei pasake, kad jos vyras turi vaika su jo brolio zmona (t.y) mano drauge.Ji atejo pradejo aiskintis, pakele skandala namie, visi ten verke, nes tokiom neamuonem niekas netiki.Zodziu dabar ta broliene liko atskirta nuo visos seimos, nes su ja dabar sunku bendrauti, patikejo kazkokiom nesamonem, dabar neduoda gyvenimo nei savo vyrui nei vyro brolienei.Nu ir kaip dabar jai paaiskinti, kad pasake bureja bile ka, o ta ir tiki.O kaip mano draugei jaustis, nu aisku jei dzin ir aciu Dievui jos vyras netiki sitom nesamonem, tai gyvena laimingai.Taigi manau pries ejima pas burejas reikia labai gerai pagalvoti, nes kitaip pasakys melą, o paskui visą gyvenimą depresuosi be reikalo
Atsakyti
QUOTE(SABA @ 2009 09 16, 10:52)
o as tai bijau bureju.Nes pavyzdziui mano drauges brolienei pasake, kad jos vyras turi vaika su jo brolio zmona (t.y) mano drauge.Ji atejo pradejo aiskintis, pakele skandala namie, visi ten verke, nes tokiom neamuonem niekas netiki.Zodziu dabar ta broliene liko atskirta nuo visos seimos, nes su ja dabar sunku bendrauti, patikejo kazkokiom nesamonem, dabar neduoda gyvenimo nei savo vyrui nei vyro brolienei.Nu ir kaip dabar jai paaiskinti, kad pasake bureja bile ka, o ta ir tiki.O kaip mano draugei jaustis, nu aisku jei dzin ir aciu Dievui jos vyras netiki sitom nesamonem, tai gyvena laimingai.Taigi manau pries ejima pas burejas reikia labai gerai pagalvoti, nes kitaip pasakys melą, o paskui visą gyvenimą depresuosi be reikalo

Siulyciau padaryti DNR tyrima, ir viskas bus aisku, kas teisus, o kas ne...
Atsakyti