QUOTE(Lorette @ 2009 07 22, 21:09)
Jai nieko nereikia sakyti, tik jei tau labai reiks, prisiskambinsi iškart, tą patį vakarą
Kitos savaitėm skambina ir neprisiskambina, nes jai tik 10 vakare skambint reikia, kitu metu nepriima užsakymų ir ji nukelia ragelį, būna signalas "užimta", po to padeda ragelį ir kas po to padėjimo pirmas paskambina, tas ir pakliūna.
Bet vėlgi, savo būrėją reikia atrasti kaip aš sakau, nes man ji patiko ir viskas atitiko ką ji sakė, o mano draugei
matyt tikriausiai viena su kita kontakto nerado...
esu pas sia bureja buvusi, ir mama buvo,ir puse bendradarbiu,nepakartojama, ji siaip psichologe, gyvena prie gimdymo namu, siaip labai malonu bendrauti, viska pasake idealiai kaip yra, taip pat ir bendradarbiams, labai nuotaika pakelia,
tik sunku pas ja pakliuti
Papildyta:
QUOTE(Lorette @ 2009 09 12, 22:41)
Na, jei apie prakeikimą galvoji, tai manau, kad galima kreiptis pas parapsichologą V.Azanovą. Apie jį plačiau gali per google.lt pasiskaityti ir jo koordinates ten rasi. O gal kitos čia besilankančios ir besidominčios būrėjom ir t.t., tau patars pas kitus kreiptis
manau pas ji tikrai galima drasiai kreiptis,mama yra buvusi,super zmogus,tik nepygus