Sveikutes,
Ar kas zino tokio bureja is Vilniaus Klavdija? Jinai skaitosi, kaip aiskerege ir gydo Dievo pagalba. Idomu, ar kam teko su ja susidurti?
QUOTE(Gugė @ 2009 02 09, 09:09)
Buvau pas Galina. Visai patiko. I visus man rupimus klausimus gavau atsakymus. 
Labai gerai ir maloni moteris.. Is jos isejau su gerai nuotaika ir energija..

Labai gerai ir maloni moteris.. Is jos isejau su gerai nuotaika ir energija..

Ir aš neseniai buvau pas Galiną. Na ypatingų įspūdžių nepaliko, bet taip pat atsakė į visus man rūpimus klausimus. Šiaip ji yra maloni, matosi kad yra protinga ir išsilavinusi moteris, nes jos patarimai buvo tikrai logiškai mąstančio žmogaus . Būrimo metodika labai panaši į Svetlanos iš Pašilaičių . Aš uždavusi klausimą papasakojau apie situaciją susijusia su šiuo klausimų, oji išdėliojusi kortas paskė kokie bus rezultatai. Šiaip tai negaliu pasakyt kad gavau konkretu atsakymą, nes sakė kad jeigu bus taip tai bus tokie rezultatai, o rekia daryti kitaip kad būtų kitokie kurie būtų man palankūs.

Papildyta:
QUOTE(skani.kava @ 2009 02 07, 19:33)
Aciu tau, Chiromante, kad sudeliojai viska i vietas, o tai as prisiskaiciau ir pasimeciau
Atsiprasau, jei kartojuos, bet kiek kainuoja pas Galina ir kiek kainuoja pas Judita Vilis? 

Sveika

QUOTE(Alantė @ 2009 02 10, 19:45)
Ir aš neseniai buvau pas Galiną. Na ypatingų įspūdžių nepaliko, bet taip pat atsakė į visus man rūpimus klausimus. Šiaip ji yra maloni, matosi kad yra protinga ir išsilavinusi moteris, nes jos patarimai buvo tikrai logiškai mąstančio žmogaus . Būrimo metodika labai panaši į Svetlanos iš Pašilaičių . Aš uždavusi klausimą papasakojau apie situaciją susijusia su šiuo klausimų, oji išdėliojusi kortas paskė kokie bus rezultatai. Šiaip tai negaliu pasakyt kad gavau konkretu atsakymą, nes sakė kad jeigu bus taip tai bus tokie rezultatai, o rekia daryti kitaip kad būtų kitokie kurie būtų man palankūs.
O ar galetum ivardinti konkreciai-ko tikiesi is burejos ir ka reiskia- "gauti konkretu atsakyma"
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 11, 01:42)
O ar galetum ivardinti konkreciai-ko tikiesi is burejos ir ka reiskia- "gauti konkretu atsakyma"
Na konkretus atsakymas man būtų toks kad būrėja pasako mane dominančios situacijos ar įvykio galutinį rezultatą, tokį kokį man lemia likimas. Taip būrėjos patarimai yra geri, bet kartais gyvenime būna situacijų kad esi tiesiog bejėgis kažką pakeist, ir koją pakiša likimas. Aš vis galvoju gal mano klausimų atsakymus kortos rodė labai negerus ir būrėja nenorėjo to sakyti tiesiogiai.
QUOTE(Alantė @ 2009 02 11, 19:29)
Na konkretus atsakymas man būtų toks kad būrėja pasako mane dominančios situacijos ar įvykio galutinį rezultatą, tokį kokį man lemia likimas. Taip būrėjos patarimai yra geri, bet kartais gyvenime būna situacijų kad esi tiesiog bejėgis kažką pakeist, ir koją pakiša likimas. Aš vis galvoju gal mano klausimų atsakymus kortos rodė labai negerus ir būrėja nenorėjo to sakyti tiesiogiai.
Vadinasi pripazįsti,kad savo likimo netvarkai ir esi tik likimo skersveju nesamas menkas lapelis????? O jeigu tikrai zinai,kad konkrecioje situacijoje pakeisti nieko negalima,ko tada tikiesi is burejos?Kad patvirtintu ar paneigtu tavo zinojima?
Sveiki,kazkada raset apie Viktora is Irido pasaulys,bet lb mazai,gal kas buvot,ka galit pasakyt,kokie ispudziai.Niekad netikejau tuo burimu,ir neejau,kol likimas man paruose staigmena,vat tada as suzinuojau apie Viktora,ir nuejau...
Gal teko ka girdeti apie Lina is Seskines?

QUOTE(aferizmas @ 2009 02 09, 21:32)
Sveikutes,
Ar kas zino tokio bureja is Vilniaus Klavdija? Jinai skaitosi, kaip aiskerege ir gydo Dievo pagalba. Idomu, ar kam teko su ja susidurti?
Žinau.
Buvau pas Zoja is Vilniaus, visai patiko, tik prisiskambint neimanoma, drauge jau menesi bando

QUOTE(Ugnėja1 @ 2009 02 10, 22:09)

Papildyta:
Sveika

as mokejau 70lt