Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotė vaikui?

Dauguma cia susirinkusiuju saugo vaikus nuo tatuiruociu lyg nuo kokio maro biggrin.gif
Jei jis nores - pasidarys anksciau ar veliau.
As asmeniskai tatuiruociu norejau nuo 11 metu, ir manes niekas nesulaike smile.gif
Manau, atitinkamai parinkta tatuiruote tik puosia kuna, pavyzdziai :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Saltinis : http://www.wehearttattoo.wordpress.com
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2003 08 20, 03:34)
 Mes savajam irgi tokias palipdom wink.gif, bet cia tikros! Gerai isivepsojom. Nebuciau buvus tokia sokiruota.

Jeigu tos priklijuojamos tai nieko blogo smile.gif ,bet tikrų gi vaikams negalima blink.gif !Aš nesuprantu kokie tėvai galėtų savo vaikui leist.fear.gif Be to vaikas dar auga,jo oda tempiasi ir pavyzdžiui vaikas išsitaiuiruoja mėnulį. Kol jis užaugs iš to mėnulio paliks saulė! verysad.gif
Atsakyti

Pati paauglysteje prisipaisydavau su chna dazais visokiausiu tattoo ir jos kadangi atrodydavo labai realiai neviena karta matydavau mokytoju isgasti ir net pora kartu liepe atsivesti tevus biggrin.gif Bet kadangi paaiskindavau, kad tai tik piesinukas veliau visi priprato. Esme ta, kad tikros tattoo ir nesidariau, nes supratau, kad po savaites ji mane erzina doh.gif Tad manau tik i gera yra leisti vaikams, paaugliams piestis, klijuotis tas laikinas tattoo, veliau jie pasirinks tai ko nori... Mano brolis kuriam virs 30 dabar galvoja darytis pirma tatoo

Savo vaikui padarau koki drakona laikina (iki poros savaiciu) bet vasara kai atostogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantazija3 @ 2011 01 04, 00:26)
manoji pasidarė man nežinant tatuiruotę mažytę ant kaklo... ir net ne salone, kas baisiausia, o pas kažkokią draugę, kuri užsiima tokiais dalykais.

Ant kaklo? blink.gif doh.gif Net rimtuose salonuose ant kaklo nedaro tatto iki 18 metu nes yra galimybe labai greit nukraujuot, o cia? Dar pas drauge doh.gif
Pries griestai drausdamos, pagalvokit apie pasekmes, kai vaikas pasidarys slaptai tarpuvartej kur doh.gif
As savo dukrai leidau pasidaryti taturuote 16 gimtadienio proga. Kartu nuejom ir padare. Isrinkau gera ir patikima salona. Ir nematau cia nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(BuBu5 @ 2012 02 11, 14:14)
Jei jis nores - pasidarys anksciau ar veliau.

Ką, mamytės, sakot, kad nenorėtų? Drausti kvaila. Ką tokio pasakyt, kad noro nekiltų?
Atsakyti
sunus dar jaunas, nenori smile.gif bet i tokius dalykus as ziuriu grieztai, jokiu tatu nebus kol gyvens pas tevus, is tevu kisenes ir t.t.

pasakysiu elementariai kaip ir man tevai aiskino, kol neturesi savo namu, savo darbo, nebaiges mokyklos - jokiu tokiu piesiniu ar auskaru kur papuole.
Atsakyti
NE NE NE nors pati nemegstu kai man tevai kanors draudzia bet jau aciu dievui man neleidzia taturuociu man 14m. ir labai daznai mano nuomone keiciasi juk as dar tik atrandu save. Tai va zodziu pasidaryciau kokia kaukole o veliau jau gelyciu noresiu doh.gif neverta nors vaikai ir galvoja kad labai jau nori ir bla bla bla bet neverta! Net suauge veliau nebenori tu taturuociu o naikinimas labai jau brangus ir skausmingas schmoll.gif neleiskit jokiu budu sakykit sulauksit 18 ir daryk jei noresi o jei pasidarys ir veliau nebenores tai nors jusu nekaltins biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Oi ne... tatuiruote - tik pilnameciams... vaikams man net tos laikinos priklijuojamos baisu... doh.gif
Atsakyti
O aš būdama pilnametė visai norėčiau mažytės, su prasme (Man gražu taiklios frazės ar vardo raidė ar kažkas panašaus) bet tokioj vietoj, kad pastoviai nematyčiau. Tarkim ant nugaros, kad neerzintų pastovus žiūrėjimas į ją.. smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia reiktų apibrėžti iki kokio amžiaus vaikas vadinamas ,,vaiku". Tikriausiai iki pilnametystės- iki 18- ikos? g.gif aš gal ir norėčiau padovanoti vaikui aštuoniolikos metų proga mažą tatoo 4u.gif man gražu 4u.gif ir pati jų turiu ax.gif bet tikrai ne jaunesniems......

Šiaip aš pritariu, jog nereikia pulti drausti, reikia susėsti ir pasikalbėti, išsiaiškinti.... aš šiaip net su vaiku pasivaikščiočiu po salonus, pavartyčiau piešinukus....gal ir persigalvos, o jei ne- tada kalbėčiausi su vaiku apie deramą piešinį, vietą ir t.t Draudimais galime pasiekti, jog ims tatuiruotis nesteriliai ir kokias nesąmones, o paskui jau bėdos.....
Papildyta:
QUOTE(Kimberli @ 2012 09 13, 19:04)
O aš būdama pilnametė visai norėčiau mažytės, su prasme (Man gražu taiklios frazės ar vardo raidė ar kažkas panašaus) bet tokioj vietoj, kad pastoviai nematyčiau. Tarkim ant nugaros, kad neerzintų pastovus žiūrėjimas į ją.. smile.gif

keistai skamba.... ax.gif mano viena yra ant kojos, tai aš ją matau kasdien n kartų.....aš jos net nebepastebiu- man toks jausmas, kad gimiau su ja.....tik kai kas pasako komplimentą prisimenu- a, tiksliai, gi mano koja tatuiruota laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 02 13, 17:33)
sunus   dar jaunas, nenori smile.gif  bet   i tokius dalykus as ziuriu grieztai, jokiu tatu nebus kol gyvens   pas tevus, is tevu kisenes ir t.t.

QUOTE(smarty_978 @ 2012 09 12, 13:34)
Oi ne... tatuiruote - tik pilnameciams...  vaikams man net  tos laikinos priklijuojamos baisu... doh.gif

Labai pritariu daugumai čia pasisakančiom mamytėm (ir žinoma mano pacituotoms), ax.gif tatuiruotės vaikui, kuris yra nepilnametis-tikrai griežtas NE unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexx-: 09 lapkričio 2012 - 05:20
Tatuiruotėms griežtai Ne!Nesvarbu kokio amžiaus vaikas schmoll.gif Man asmeniškai tai negražu schmoll.gif
Atsakyti