Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenys mūsų namo aplinkoje

QUOTE(uolma @ 2006 02 21, 15:16)
Kažkur mačiau iš nemažo akmens padarytas stalas ir tipo kėdės iš mažesnių akmenų.

O mane ir akmenys domina, nes pas mus  labai jau daug yra. Ir norėtūsi juos kažkaip išnaudoti.

pas mus is girnu padarytas staliukas ir kedes. atrodo ispudingai.
Atsakyti
Sveikos,
planuojame pasistatyti laikiną namuką ant akmenų. Šalia sklypo už kokių 200m yra didelių akmenų na kokių 60cm diametro. Kaip juos pasiūlytumėt iki sklypo atsitempti 4u.gif Gal kas jau vežėte tokį turtą ir galite pasidalinti naudingais patarimais? ax.gif
Ir dar... turime daug nedidelių akmenų, tai darysime lauko židinį. bigsmile.gif
Gal kas turite ir galėtumėte įdėti nutraukų? Arba gal žinote kur internete galima būtu pasisemti idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 06 12, 09:16)
...Kaip juos pasiūlytumėt iki sklypo atsitempti  4u.gif  Gal kas jau vežėte tokį turtą ir galite pasidalinti naudingais patarimais?  ax.gif

nevežiau, bet mačiau patrimą kažkokiame žurnale kaip tokius sunkius daiktus pergabenti. Bandau prašyti kaip ten rekomendavo (piešinukai buvo):
paimi lentą, ant kurios tilptų tas krovinys ir pora apvalių maždaug vienodų rąstelių, ne trumpesnių už lentą. tada pasidarai a'la riedučius (panašiai kaip flynstaunuose smile.gif ), t.y. po lenta galuose dedi tuos rąstelius, ant lentos užrideni savo krovinuką, rideni visą tą konstrukciją rąstelius perkėlinėdama iš galo į priekį ir taip žingsnis po žingsnio į priekį.
Na 200 m gal netrumpas atstumas, čia aišku akmens amžiaus technika, tačiau jei į karutį įkelt neišeina ir kitokia technika nepadeda, galima grįžt ir prie žmonijos ištakų mirksiukas.gif
Atsakyti
jei akmuo iskirtinis /ne tik didelis bet ir su kokiu imantriu piesiniu/ tai galit bandyt parduoti.

cia vienam kaimynuo uz akmeni (koks 400 kg, pailgas, kiti jame mato sokancius zmogeliukus -as prisipasinsiu nemaciau 4u.gif ) siule 3000 lt, bet tas nepardave tongue.gif

o transportuoti ziema tai ant rogiu galima (tik pasiruosti reketu kol zeme neisalusi).
Atsakyti
Čia įdomu ax.gif
Atsakyti
Aš sau jau paskyriau ligos diagnozę - "akmenligė" thumbup.gif , nes kai tik nutirpsta sniegas, sėdu į mašiną ir lekiu į laukus ieškoti akmenų. Jieškau ne šiaip paprastų akmenų, o su visokiais reljefais, iškilimais, nevienodos spalvos ir dydžių. Jei būna didelis, tai ieškau pagalbos ir tas akmuo vistiek atsiranda mano kieme. drinks_cheers.gif Labai juos mėgstu darže komponuoti, derinti su augalais. Turiu kampelį, kur sudėti akmenys panašūs į kiaušiniu. Ten tarsi lizdas. Gal aš ne viena tokia akmenų fanatikė? g.gif Atsiliepkit. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 09, 15:17)
Aš sau jau paskyriau ligos diagnozę - "akmenligė" thumbup.gif  , nes kai tik nutirpsta sniegas, sėdu į mašiną ir lekiu į laukus ieškoti akmenų. Jieškau ne šiaip paprastų akmenų, o su visokiais reljefais, iškilimais, nevienodos spalvos ir dydžių. Jei būna didelis, tai ieškau pagalbos ir tas akmuo vistiek atsiranda mano kieme. drinks_cheers.gif  Labai juos mėgstu darže komponuoti, derinti su augalais. Turiu kampelį, kur sudėti akmenys panašūs į kiaušiniu. Ten tarsi lizdas. Gal aš ne viena tokia akmenų fanatikė?  g.gif  Atsiliepkit. wub.gif

Boružėle, ir aš noriu "susirgti akmenlige", bet pas mus akmenų aplink niekur nerasta verysad.gif Suku smegeninę iš kur jų gaut. Vyras važiavo link panevėžio, tai sakė pilnos pakelės, o pas mus, zanavykijos regione schmoll.gif - tuščia ir nyku.... Mielai priglausčiau...... ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(immm @ 2008 03 10, 14:43)
Boružėle, ir aš noriu "susirgti akmenlige", bet pas mus akmenų aplink niekur nerasta verysad.gif Suku smegeninę iš kur jų gaut. Vyras važiavo link panevėžio, tai sakė pilnos pakelės, o pas mus, zanavykijos regione  schmoll.gif  - tuščia ir nyku.... Mielai priglausčiau...... ax.gif

Merginos,dumkit čionai į pajūrį,prisirinksit visokių gražių kiaušinių,aš kai tik nuvažiuoju į Girulius visada parsinešu namo mirksiukas.gif ,ir šiaip savo laukuose kur randu kaupiu ir turiu jau didelę didelę krūvą,kai pasistatysim namuką akmenų mano kieme tikrai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 06 11, 23:16)
Sveikos,
planuojame pasistatyti laikiną namuką ant akmenų. Šalia sklypo už kokių 200m yra didelių akmenų na kokių 60cm diametro. Kaip juos pasiūlytumėt iki sklypo atsitempti  4u.gif  Gal kas jau vežėte tokį turtą ir galite pasidalinti naudingais patarimais?  ax.gif
Ir dar... turime daug nedidelių akmenų, tai darysime lauko židinį. bigsmile.gif
Gal kas turite ir galėtumėte įdėti nutraukų? Arba gal žinote kur internete galima būtu pasisemti idėjų?

Sveika, pasiziurek cia, galerijoj.
www.culturedstone.com
Atsakyti
ir čia galima akis paganyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 03 10, 13:43)
Boružėle, ir aš noriu "susirgti akmenlige", bet pas mus akmenų aplink niekur nerasta verysad.gif Suku smegeninę iš kur jų gaut. Vyras važiavo link panevėžio, tai sakė pilnos pakelės, o pas mus, zanavykijos regione  schmoll.gif  - tuščia ir nyku.... Mielai priglausčiau...... ax.gif

Aš tai kada tik susiruošiu akmenukų, dar niekada nėra buvę, kad grįščiau be jų. wub.gif Laukuose reikia žiūrėti, kur ariamos žemės. Juk žmonės išrenka akmenis ir krauna į krūvas. Kai važiuoji iš toli jau matosi tos krūvos ypač pavasarį, kol žolė jų neužgožia.Nepamiršiu, kaip vieną kartą gryžau bagažinė pilna, ant sėdynių ir kilimėlių, net sau po kojomis buvau prisidėjusi akmenų. thumbup.gif Vyrui net nesakiau, paskui sakys, kad tai bobai visai su galva negerai. Aš tai aplink Šiaulius važinėju. thumbup.gif
Atsakyti
Kaimynai tai laiptų šoną iš akmenų sumūrino ( ir mes panašiai darysim smile.gif ) :

user posted image

Ir dar tokį gėlėm stovą sumūrinom, tik dabar kai tuščias, tai vaizdo nėra, kai gėlėm apstatysiu - parodysiu smile.gif .
Atsakyti