Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklė mažoje vonioje

QUOTE(norge @ 2005 08 10, 13:16)
SOS, reikia skubaus zinovo zodzio. Pirkau skalbianke. Kai meistrai ja atnese, is jos istekejo vandens. Parduotuve dievagojasi, jog ji nauja, jog visos skalbiankes gamykloj testuojamos, bet as netikiu. Ar as klystu?

Nusiramink viskas čia OK mirksiukas.gif Jei išbėgo vandens apie litrą tai viskas taip ir turi būti. biggrin.gif
Atsakyti
Rimtai? Tai tikrai testuoja visas masinas? Kai parduotuvininkai atnese masina ir tas vanduo isbego, tai musu santechnikas man ir pasake, kad greiciausiai kokia taisyta uz nauja atveze. Kai pasakiau, jog parduotuve sake, jog taip ir tur but, tai santechnikas juokias, sako- o nesake, kad jei kokia kojine bugne rasit, tai taip ir turi buti. biggrin.gif

Vezciau as ta masina atgal, jei tureciau bent kiek pagristesni itarima, jog taisyta ar naudota masina. ElektroMarkte pirkau. unsure.gif Santechnikas tai neblogas, vat- irengineja vonia nuo nulio, lyg ir su galva viska daro... g.gif
Atsakyti
Kiek pamenu mūsų irgi buvo šlapia... Net ant instrukcijos( vokiškai parašyta), kad testuota, todėl gali būti vandens...Juolab , kad pati išpakavau- nustebau, kad šlapia. Paskui apsižiūrėjau, kad šonas biškelį įlenktas- atvežė apkeitė į kitą. Tą išpakavus irgi buvo vandens...Bet aš jau buvau persiskaičius instrukciją- tai nebenustebau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 10 rugpjūčio 2005 - 15:27
Mes pirkome naują,bet jokio vandens nebuvo schmoll.gif ,manau,kad ji buvo truputį naudota.Arba tiesiog išbandyta kaip veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 08 10, 13:16)
SOS, reikia skubaus zinovo zodzio. Pirkau skalbianke. Kai meistrai ja atnese, is jos istekejo vandens. Parduotuve dievagojasi, jog ji nauja, jog visos skalbiankes gamykloj testuojamos, bet as netikiu. Ar as klystu?

Jeigu ir testuojamos - tai kazi kiek laiko tas vanduo joje buvo??? blink.gif as reikalauciau pakeisti kita skalbianke, del sventos ramybes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2005 08 16, 15:16)
Jeigu ir testuojamos - tai kazi kiek laiko tas vanduo joje buvo??? blink.gif  as reikalauciau pakeisti kita skalbianke, del sventos ramybes unsure.gif

Nesąmonė būtų - be reikalingas savęs erzinimas ir problemų ieškojimas
Atsakyti
Or pas mane vonia yra labai maza ir jau sujungta su tualetu. Tai as ismeciau vonia i juos vieta pastateme duso kabina ir skalbimo masina. Vonios matmenys 1,8 x 1,5. beje dusi kabina konstravome patys, tai ji man finansine prasme apsiejo apie 200 Lt. vat sutaupiau maziausiai kokius 800 Lt. visai jaukus gavosi vonios kambarelis. thumbup.gif
Atsakyti
na mes bandom sutalpinti i 1,75x1,6m vonios kambareli WC,spintele su praustuvu, skalbykle ir vonia 1,5m ilgio. va taip va rolleyes.gif salygos privercia.
Atsakyti
mes sename bute tiesiog išėmėme kriauklę thumbup.gif
Atsakyti
Jooo, sunku su tais seno isplanavimo butais, mes tai taip pat jungem wc su vonia, bet dar ir paplatinom koridoriaus saskaita. koridoriaus pilnai uztenka, ten praejimas i virtuve. Ir vonia su wc gana nemaza isejo, ten patalpinom klozeta, pusapvale vonia (is mazesniu - 1.40 m., bet gan erdvia, atsigult uztenka), skalbimo masina, dar galima butu kriaukle pastatyt su spintele, bet mum nereikia. Ir labai erdvus vonios kambarys gavosi. O pries tai turejom dvi atskiras kisenytes, kuriose net apsisukt anksta buvo. Dabar labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar suku galvą ką daryti, ar mesti vonią ir statyti dušo kabiną ir tilps skalbyklė, ar mesti vonią ir dar griauti sieną į wc. Greičiausiai griausiu ir sieną, nes norisi erdvės labai ax.gif Kriauklė jau išimta, vistiek netelpa doh.gif
Virtuvė jungta su svetaine, vietos nėra, o ir vaizdelis būtų nekoks. Tamsaus kambariuko irgi jokio doh.gif
Atsakyti
Perku Mano namai zurnala. Tai siame rugpjucio numeryje buvo rekonstruotas kazkokios poreles butas. Vonia ir tulikas taip pat labai mazi. Aptikau nematyta ideja del skalbiankes. Tualeto sienoj ispjove tokia staciakampe skyle - kaip skalbimo masina dydzio. Ir skalbianke ikiso. Tai jos langas tualeto sienoj (salia klozeto smile.gif ), o likes korpusas per skyle prakistas i koridoriu. Gaunasi ta skalbianke sienoj istatyta smile.gif
Atsakyti