Įkraunama...
Įkraunama...

Jogurtai, šiek tiek info kokius rinktis

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 03 24, 21:38)
Šiuo metu pati gaminu savo naminį jogurtą, gaunasi skanus, visi valgom bliūdais smile.gif O ir pigiau nei ieškoti pirktinio.

gal galėtum receptą parašyt? 4u.gif pekam dobilą arba bios, bet manau reik pereit ant naminių vis pigiau
Atsakyti
Valgom lietuviškus,vaikui dažniausiai perku magijos arba miau
Atsakyti
Perku lietuviskus Magijos jokiu E
Atsakyti
Dukrytės pirmieji jogurtukai buvo Dobilas ir ekologiškas Bios.Po metų paragaudavo jau ir įvairesnių.Visą laiką dėl šių jogurtukų buvau rami, bet nesenai aptikau tokį neblogą puslapėlį, kuris įrodė kaip aš buvau neteisi unsure.gif http://beta.sveikasv...?execution=e2s1 .Mūsų mėgiamas Bios ne toks jau ir nekaltas.Mamytės atkreipkit dėmesį į pieno gėrimą Miau blink.gif , kurio ačiū Dievui mano dukrytė nenorėjo net ragaut.
Atsakyti
Renkames Magijos beE, dobilas
Atsakyti
perkam ekologiskus jogurtus Dobilas,be priedu ir paskaninu bananu ir saldytom uogom.
Atsakyti
aš perku tik ekologišką jogurtą, dažniausiai dobilo. arba pati namie gaminu. tada skaniausias būna ir vaikas geriausiai valgo. pašildau litrą pieno (ne užvirinu), įdedu indelį dobilo natūralaus jogurto be priedų, pastatau šiltai ir maždaug po paros pasigamina litras puikiausio naminio jogurto. įdedu, cukraus, vaisių ar uogienės kokios nors ir valgo vaikiai net ausys linksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 20 balandžio 2009 - 23:57
QUOTE(MARIŲ PAUKŠTĖ @ 2009 04 04, 14:16)
Mamytės atkreipkit dėmesį į pieno gėrimą Miau blink.gif , kurio ačiū Dievui mano dukrytė nenorėjo net ragaut.

Man asmeniskai tas Miau gerimas yra siaubingas doh.gif Net nesiryzciau tokio s... savo vaikuciui pasiulyti. Karta pati ragavau, brrr, o dar kai i sudeti isiskaiciau schmoll.gif
Mes valgome, nors gana retai, Magijos be E. Dobilas kazkodel nepatiko, daug mieliau valgo kefyra su kokiu bananu ar kvieciu selenelem sumaisyta rolleyes.gif
Atsakyti
Perku ekologiškus jogurtus Dobilas ir Pieno žvaigždžių ekologiškus jogurtukus su vaisiais.
Atsakyti
Perkam visokius, nu aisku dazniausiai pasirenkam ekologiskesnius 4u.gif .
Atsakyti
Perkam ekologiskus Bios ir Dobilo jogurtus:)
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2009 05 17, 12:29)
Perkam ekologiskus Bios ir Dobilo jogurtus:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik tokius . Pigu ir sveika 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti