QUOTE(pukuolyte @ 2009 10 01, 01:53)
Sveikos mergaites.
Jau ir mes pradejome vis garsiau apie vestuves kita vasara sneketi. Nors dar ir suzadetuviu ziedelio neturiu - vis renka

ir vestuviu data neisrinkta. Na, juk dar visi metai pries akis. As cia ilindau, kad bendra vaizda susidaryti...kokios kainos...ir mane va prakaitas ismuse, kad jau zmones ir pobuvio vieta issirinke ir uzsisake...
Pasakykite, Jus man brangiosios, ar as cia vezlio tempu ar tikrai taip is anksto reikia viska planuoti???...mat as ne Lietuveleje gyvenu...karta i menesi kelioms dienoms grysiu ir bandysiu viena viska suorganizuoti...jau keli metai jokiose vestuvese nebuvau, tai neturiu zalio supratimo, kaip cia viskas daroma...
O man ''Musu dvaras'' irgi patiko, tik tie patys kilimai uzkliuvo:) Noreciau tuoktis rugpjucio viduryje, bet va, kaip sako, jau vietu kaip ir nera...tai nejaugi pries metus tokius dalykus reikia nuspresti??? Speju, skrendu as kita savaitgali ir i Kauno rotuse nueisiu...gal man tada dar uz metu:) Nu cia komedija butu:)
Sekmes!!!!
sveika,
na, viena į Rotušę tai tu nenueisi ir pareiškimų nenuneši, deja, tam reikia dviejų (juk kitaip tikrai kokį gražuoliuką padarytume savo vyru, a ne?

), beje, jei ruošiatės kitą vasarą tuoktis Rotušėj, tai siūlyčiau jau pasirinkti tą vestuvių datą, nes pvz. mes nešėm dokumentus praeitų metų liepą (tuokėmės šią liepą), ir norimos valandos jau negavom - buvo užimta
dėl šventimo vietos - mes pradėjom rinktis maždaug spalio mėnesį, neskubėdami apėjom pasirinktas vietas, pasižiūrėjom kainas ir t.t.
O dėl supratimo - kas kaip daroma, tai žiūrint ko tu nori... mes griežtai atmetėm dviejų dienų vestuves sodyboje, todėl pasirinkom restoraną, apvalius staliukus, programą su šokėjais, ugnies šou, gitaristu ir t.t., ir likau labai patenkinta tiek aš, tiek mano vyras, tiek svečiai

beje, maistas 'mūsų dvare' tikrai skanus, gražiai patiektas, nes man vestuvėms kepsnys su bulve ir salotomis tai sorry, tikrai nekaip... o jie visokių įdomybių pridarė, tikrai šventiška ir gražu - juk tam ir skirtos vestuvės, kad būtų įdomiau, gražiau, skaniau, o ne kaip kasdien
o iš esmės tai kuo daugiau turi laiko, tuo daugiau nesąmonių prisigalvoji

mes pvz. neturėjom automobilių, užtat turėjom laivą - Nemunu plaukėm visas jaunimas