laba diena norejau paklausti gal kas turi kokiu atsiliepimu apie pertrausku sodyba? domina viskas aptarnavimas,kainos,aplinka ir pan
aCIU is anksto

QUOTE(pukuolyte @ 2009 11 16, 14:21)
Cia restoranas-motelis, pravaziavus IX forta...ten degaliniu aplinkui sociai.
www.via-baltica.lt, bet puslapis prastas, net saliu nuotrauku nera. Jie tik apie metukus dirba, bet gal kas yra ten svente??? Ieskau pigiai ir vienai dienai!!!
Labai buciau dekinga!
www.via-baltica.lt, bet puslapis prastas, net saliu nuotrauku nera. Jie tik apie metukus dirba, bet gal kas yra ten svente??? Ieskau pigiai ir vienai dienai!!!
Labai buciau dekinga!
kokios kainos ten zmogui?
QUOTE(Gytute_ @ 2009 11 16, 20:54)
laba diena norejau paklausti gal kas turi kokiu atsiliepimu apie pertrausku sodyba? domina viskas aptarnavimas,kainos,aplinka ir pan
aCIU is anksto

Man ten aplinka super,bet kainos tai ka zinau. Kai paskaiciau ju puslapyje atrode zymiai pigiau,o kai parasiau i e-mail,tai atrase,kad jie nuomoja tik su nakvyne,paros kaina 140lt zmogui. I kaina ieina sodybos nuoma,baiseinas,pirtis,maistas,nakvyne,daline puosyba,patalyne.. Saldus ir alkoholis Jusu reikalas. Man tai brangoka pasirode

QUOTE(alkaponė @ 2009 11 19, 15:29)
kokios kainos ten zmogui?
Na, konkrecios sumos nera. Priklauso, kiek ir koki maista uzsisakysi. Mes paziurejom meniu, tai karstas vidutiniskai - 20lt, salotos - 10lt, saltas - 10lt...tai 40lt vidutiniskai. Na 50lt max. +alkoholis, saldus stalas, alus ir pan. Palanki politika del savo alkoholio, tai manau labai super suma gaunasi. Manau tilpciau su viskuo apie 90lt zmogui, gal net pigiau.
Aisku, ta autostrada salia visa nuotaika gadina ir mane labai stabdo:( Tad susilaikau ir dar gera menesi pamastysiu, kitus variantus paziuresiu.
Bet kaina vilioja, nes baliukui tukstanciu man gaila...geriau medaus menesiui tuos sutaupytus tukstancius skirsiu:) Nezinau, cia sveikas protas, skupumas ar egoizmas:)
QUOTE(Nervuota:) @ 2009 11 19, 19:57)
Man ten aplinka super,bet kainos tai ka zinau. Kai paskaiciau ju puslapyje atrode zymiai pigiau,o kai parasiau i e-mail,tai atrase,kad jie nuomoja tik su nakvyne,paros kaina 140lt zmogui. I kaina ieina sodybos nuoma,baiseinas,pirtis,maistas,nakvyne,daline puosyba,patalyne.. Saldus ir alkoholis Jusu reikalas. Man tai brangoka pasirode 

tai tikrai kad nepigu gal kai maziau zmoniu tai ir nieko ,bet kai gaunas vos ne 7000lt tai ka zn...o man jie nesugeba atrasyt jau savaite ,tad dekui uz atsakyma
QUOTE(Gytute_ @ 2009 11 20, 23:25)
tai tikrai kad nepigu gal kai maziau zmoniu tai ir nieko ,bet kai gaunas vos ne 7000lt tai ka zn...o man jie nesugeba atrasyt jau savaite ,tad dekui uz atsakyma
Tikrai taip,kiek db domejaus panasi sodyba yra Rojus Vaisvydavoj ir kiek zinau ten pigiau,o aplinka grazi. Man Petrauskai irgi ilgai neatrase,o atrase ir tai tik tada kai antra kart pasiteiravau

QUOTE(Nervuota:) @ 2009 11 22, 16:25)
Tikrai taip,kiek db domejaus panasi sodyba yra Rojus Vaisvydavoj ir kiek zinau ten pigiau,o aplinka grazi. Man Petrauskai irgi ilgai neatrase,o atrase ir tai tik tada kai antra kart pasiteiravau 

idomus zmones uzsiema tokiu verslu o nesiteikia atsakineti potencialiem klientam...hmm pirma kart girdziu apie Rojus.gal galima juos internete paziureti?
QUOTE(Nervuota:) @ 2009 11 22, 16:33)
gaila nera namo vidaus foto
Mes savo vestuves sventeme sodyboje "2 broliai", esancioje Kauno raj., Virbaliskiu kaime, Ringaudu sen (internetinis puslapis www.2broliai.com). Tai apie sia sodyba galeciau pasakyti, kad aplinka gana grazi, sutvarkyta, maistas buvo neblogai pagamintas, nesiskundem, na siaip is esmes viskas buvo neblogai. Bet mano mama, anyta ir geriausia drauge pastebejo, kad toje sodyboje buvo apvaginejama: turiu omeny maistas, gerimai (ne pinigai). Pvz., atsivezem savo saldainiu, mama paprase virejos kokiu nors leksciu tuos saldainius isdelioti ant stalo, tai vireja sako "duokit saldainius, as pati isdeliosiu" ir pasieme. ir po to, kai vireja parnese saldainius, isdeliotus i lekstes, matesi, kad tu saldainiu liko gerokai maziau. Toliau pvz., ryte mama pasiziurejo i saldytuva - buvo vyno buteliu tiek, po akimirkos dar paziurejo, jau staiga sumazejo. Pvz., drauge ryte isidejo mesos uzkandzio nuo stalo ir po poros akimirku grizo isideti dar, bet lekste jau buvo dingusi - nunesta. Na ir t.t. Nezinau, gal cia ne seimininkai apvagineja, gal cia virejos, bet vis tiek tai buo. Mama dar sake, kad jai atrodo, kad ir patalyne miegamuosuiose (visi sveciai miegojo) buvo nepakeista, t.y. likusi nekeista nuo anksciau baliavojusiu sodyboje zmoniu, nes juk akivaizdziai matyti, kai patalyne yra svieziai iskalbta, net siugzda, o cia matesi kad nuguleta. Na ir dar tevai sake, kad kitos dienos ryte tai seimininke vaisciojo visa kazkokia susiraukusi, nepatenkinta, nors mes tikrai jokiu nesamoniu per baliu nebuvom padare. Na mes, jaunieji, jokiu tokiu dalyku siaip nepastebejom, ne tas mums rupejo, tai mums nuotaikos per baliu negadino, bet va tevai pastebejo. Ir as aisku as tevais tikiu, tai daugiau as tos sodybos savo baliams, manau, nesinuomociau.
Niekas daugiau nekelia vestuviu aplink Kauna?

QUOTE(Nervuota:) @ 2009 11 26, 10:33)
Kelsim, kelsim

Tik kolkas ieskau kokybes ir kainos santykio! Sodybos man atkrenta. Noriu kukliu, vienos dienos vestuviu ir min tradiciju.
Tad ieskau, ieskau, ieskau...kainos kosmines...ieskau toliau

Cia, kaip ir principo reikalas gavosi:) Jei jau vestuves, tai nulupsim iki paskutinio kailio...na, jau ne!!!
Tikiuosi greitai rasiu:)