Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

Taip Afrikoje niekas nieko neziuri, ir kai turejau raudona pasa, o dauguma buvo su zaliais vos isleido mane i Europa atgal, nu netiko jiem pasas, koldel visas lektuvas zaliais, o as cia bordava kisu biggrin.gif (del ko as myliu Afrika, del visisko ignoravimo mum iprastu taisykliu, greiciau vel tenai wub.gif),
bet jei skraidysite Europoje, tai labai didele tikimybe, kad lieps viska suakuot i 1 vieneta, kis itartina bagaza i rema ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 19:12)
Gal jūs ne taip suprantate mano išsireiškimus.
Dėl skysčių:
1.; 2.; 3.; 4. - viskas tiesa. Bet tik jei kalbame apie keliones po Europos Sąjungą. Kadangi Ryanair skraido ir į Afriką, tai pats mačiau kaip į "saugią" zoną žmonės nešėsi poros litrų Coca Colos ir vandens butelius. Pats kai ėjau pro "vartus" ir tie pradėjo skambėti paklausiau pareigūnų ar išsiverti diržą ir nusimauti batus. Jie pažiūrėjo į mane kaip į beprotį ir liepė greičiau praeiti ir nestabdyti eismo.

Dėl laptopo:
viskas taip ir yra. Dalyvė, kuriai oponavau, rašė, kad laptopas būtų antras vienetas rankinio bagažo, už kurį reikėtų mokėti. Tai netiesa, nes rankinis bagažas gali būti tik vienas.

Teisingai, smagu kad išsiaiškinome smile.gif
Atsakyti
Taigis iš keturių mano tik ką turėtų skrydžių su Ryanair Frankfurte įpatingai žiūrėjo bagažą, liepė net rankinę pasverti. Beje aerouoste buvo paliktos dvi didžiulės terbos, kurios matyt netilpo į leidžiamą gabenti svorį.
Skrendant iš Romos irgi žiūrėjo, kad būtų tik viena terba. Tik nesvėrė.
Atsakyti
O tai tarkim, kai su "AirBaltic" skridau, į saloną galėjau neštis ir laptopą su visu jo dėklu bei kuprinę su daiktais. Tuo tarpu su Ryanairu to padaryti negalima (arba mokėt papildomai)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniq @ 2009 02 04, 20:04)
O tai tarkim, kai su "AirBaltic" skridau, į saloną galėjau neštis ir laptopą su visu jo dėklu bei kuprinę su daiktais. Tuo tarpu su Ryanairu to padaryti negalima (arba mokėt papildomai)? smile.gif

Galima, jei viską sukišį į vieną terbą(kuprinę) ir jos svoris nebus daugiau nei 10kg.
Atsakyti
Gal galit pasakyti ar teisingai supratau 4u.gif Jeigu aš turiu ne tik rankinį bagažą, bet ir dar vieną lagaminą iki 15 kg., tai aš negaliu daryti check in internetu, turėsiu tai atlikti oro uoste už papildomą 5 eurų mokestį? Toje pačioje lentelėje skaitau, kad tas lagaminas man kainuos 10 eurų. Ko aš nesuprantu, tai kai rezervuoju bilietą, manęs klausia ar turėsiu paildomų lagaminų, ir kai įrašau 1, tai mokestis gaunasi 30 eurų, kažko nesuprantu schmoll.gif
Ir dar dėl draudimo, ar verta jį pirkti iš ryanair?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 05 vasario 2009 - 10:21
QUOTE(AIRA @ 2009 02 05, 11:18)
Gal galit pasakyti ar teisingai supratau 4u.gif  Jeigu aš turiu ne tik rankinį bagažą, bet ir dar vieną lagaminą iki 15 kg., tai aš negaliu daryti check in internetu, turėsiu tai atlikti oro uoste už papildomą 5 eurų mokestį? Toje pačioje lentelėje skaitau, kad tas lagaminas man kainuos 10 eurų. Ko aš nesuprantu, tai kai rezervuoju bilietą, manęs klausia ar turėsiu paildomų lagaminų, ir kai įrašau 1, tai mokestis gaunasi 30 eurų, kažko nesuprantu schmoll.gif
Ir dar dėl draudimo, ar verta jį pirkti iš ryanair?

nekainuoja tik kai tu skrendi su rankiniu bagazu (1 vnt) atitinkanciu bagazo, leidziamo isinesti i salona, gabaritus. Jei imi lagamina, kuri turi check-in, tai uz ji reikia moketi.
Draudimo as neperku, nes turiu VISA kreditine kortele, ji draudzia.
Tavo atveju, turi registruoti 1 lagamina uz mokesti (airport check-in), jis turi nevirsyti 15 kg berods, ir gali imti rankini nemokamai iki 10 kg.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 03, 10:45)
Galite. Saugumo taisykles nustato ne aviakompanijos. Jei skrisite ne iš Europos Sąjungos - galite nors trilitrinį alaus vežtis.

Neseniai seimos nariai skrido i Londona. Tai is mamos ateme mini plauku lako flakona, kuris buvo idetas i ta plastikini maiseli. O is seses ateme naturalu muila, kuri veze dovanu. Pareiske, kad negalima. Nesuprantu kodel negalima vestis kieto muilo, kai sampuna ir duso zele leidzia(idetus i maiseli). Kyla klausimas ar nesugalvoja jie patys ka galima ir ko ne. g.gif Ir siaip kazkodel ta rankini bagaza Kaune labai tikrino, viska iskrauste. Vaistus norejo atimti, na ju gal ir negalima. Net pinigines tikrino doh.gif .

Be to Frankfurte labai tikrino bagazo svori ir dydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 06 vasario 2009 - 16:47
Norėjau paklausti-nusipirkau bilieta tik su rankiniu bagažu,bet gali buti kad turėsiu ir viena lagamina ar galit kas pasakyti kiek man tai kainuotu as kaip suprantu uz ji tureciau susimoketi oro uoste ar bus brangiau negu uzsisakant internetu.Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2009 02 06, 16:35)
Tai is mamos ateme mini plauku lako flakona, kuris buvo idetas i ta plastikini maiseli.

Plaukų lako niekada nebuvo leidžiama vežti rankiniame bagaže. Plaukų lakas ir žiebtuvėlis - baisus ginklas.
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 02 03, 13:25)
Sveiki, gal galėtume padėt. Nelabai supratau dėl nesiojamo kompiureio isinesimo i lektuva.
Ar galima ji nestis atskirai nei rankinis bagažas i lektuva, ir jis nebus skaitomas kaip atskiras bagazas?Bei svoris jo neiskaiciuojamas i rankini bagaza?
Prašau nepykit jei kartojuosi, arba kokia nuorodele imeskit.Kazkaip nelabai randu ka gero g.gif Butu gerai lietuviskai.
Dekoju 4u.gif

labukas,anksciau buvo galima ir rankini ir kompiuteri kartu nestis,bet dabar tik viena is ju. Jei kompiuteri nesiesi ,tai rankinio negalima. Aisku galima,bet reiks moketi. biggrin.gif As pati daznai skraidau,tai tikrai zinau,o be to Rynair bando is visko pinigu isspausti.
Atsakyti
sveiki hi.gif
na, bet vistiek renkames kas pigiausia smile.gif o kolkas pigiausia (bent jau mano poziuriu) Ryanair smile.gif
Atsakyti