Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(gazele @ 2009 04 08, 10:57)
man maroke tik 90 lt pigiau masina gaunasi vietoj 1263 L - t 1171Lt g.gif

Pabandykite čia. Man Maroke gavosi dvigubai pigiau nei Hertz. Mašina buvo Hertz'o.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 08, 12:00)

man cia clio kainuotu £303.76 -1105Lt
Ar nuomavot is anksto ,ar nuvyke i vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2009 04 08, 11:19)
man cia  clio kainuotu  £303.76 -1105Lt
Ar nuomavot is anksto ,ar nuvyke i vieta g.gif

Iš anksto.
Atsakyti
Sveiki

Bandau pirkti bilietus pirma karta smile.gif Ir iskilo toks klausimas. Skrisim 2suauge ir vaikas 3metu. Tai norim i prieki skrist su 1 bagazu, o atgal su 2 registruojamasi bagazais. O bilietus perku pirmyn ir atal is karto. Tai kaip man tuos lagaminus uzregistruot. Nes perkant, kiek supratau jie klausiai kiek isvis turesi bagazo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievast @ 2009 04 08, 11:53)
Sveiki

Bandau pirkti bilietus pirma karta smile.gif Ir iskilo toks klausimas. Skrisim 2suauge ir vaikas 3metu. Tai norim i prieki skrist su 1 bagazu, o atgal su 2 registruojamasi bagazais. O bilietus perku pirmyn ir atal is karto. Tai kaip man tuos lagaminus uzregistruot. Nes perkant, kiek supratau jie klausiai kiek isvis turesi bagazo  doh.gif

Kai pirksit - suprasit iš karto. Pirkite du atskirus bilietus - pirmyn ir atgal.
Atsakyti
Sveiki, nieko as nesuprantu su tuo Ryanair, nes pirma karta skrisiu...Bandau pirktis bilietus, vesiu duomenis:
Would you like to be one of the first passengers to board to the aircraft? tarkime as nenoriu buti pirmesne, ar as turesiu stoveti ilgoje eileje?
Purchase Travel Insurance Cover for Baggage/Medical/Flight Delay: o ka cia reikia rinktis? Lietuva ar Anglija (nes ten skrendu)
Contact Details: mes skrendame dviese, tai tik vieno asmens suvesti?

Na pirmam puslapyje tiek smile.gif
lauksiu atsakymo, nes jeigu su kitais puslapiais lengvai uzsisakau, tai su situo sunkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 04 08, 14:03)
Sveiki, nieko as nesuprantu su tuo Ryanair, nes pirma karta skrisiu...Bandau pirktis bilietus, vesiu duomenis:
1. Would you like to be one of the first passengers to board to the aircraft? tarkime as nenoriu buti pirmesne, ar as turesiu stoveti ilgoje eileje?
2. Purchase Travel Insurance Cover for Baggage/Medical/Flight Delay: o ka cia reikia rinktis? Lietuva ar Anglija (nes ten skrendu)
3. Contact Details: mes skrendame dviese, tai tik vieno asmens suvesti?

Na pirmam puslapyje tiek smile.gif
lauksiu atsakymo, nes jeigu su kitais puslapiais lengvai uzsisakau, tai su situo sunkiai smile.gif

viskas paprasta:)
1. Ryanair nespausdina ir nesuteikia vietų lektuve numerius. Tai yra kas kur nori, ten ir sėdasi. Kadangi tokia laisvė pasirinkti, tai visi žmonės skuba užsiimti patogesnę vietą. Ta pirmenybės kortelė suteikia teisę eiti vienam iš pirmųjų prie lektuvo.
2. tai mokestis už draudimą. aš asmeniškai niekada nebuvau jo pirkusi. bet reikia rinktis Lietuvą, jeigu neklystu

3. vieno asmens užteks
Atsakyti
amm,jo, sita jau issprendziau klausima smile.gif o ten leidzia man pasirinkti visa electron, bet nuo jos nenuskaito pinigu..ir jeigu as tik zadu su rankiniu vaziuoti jokiu lagaminu nieko neimu tai chekintis online?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 04 08, 16:37)
amm,jo, sita jau issprendziau klausima smile.gif o ten leidzia man pasirinkti visa electron, bet nuo jos nenuskaito pinigu..ir jeigu as tik zadu su rankiniu vaziuoti jokiu lagaminu nieko neimu tai chekintis online?

visa electron, debetine kortele negalima atsiskaityt, nepriima...
as tik kreditine visa galiu atsiskaityt, ir mokestis už ją.... doh.gif anksčiau mažesnis buvo....
aš vakar pirkau bilietus, tai chekintis online, nenorėjau 70 lt mokėt už oro ousto checkinima
Atsakyti
aciu, viskas pavyko, jau bilieta uzsisakiau smile.gif bet as nesuprantu to check online, ka man reikia daryti? patvirtinimas atejo i e-maila su rezervacijos numeriu, bet tas numeris tik vienas, o as uzsakiau bilietus dviems. e-maile dar atsiunte nuoroda, ant kurios paspaudus reikia patvirtinti rezervacijos numeri, o tas Credit/Debit/ELV Number tai ka man cia rasyti?

Visiskai nesigaudau;/ bet jau zinau, kad tiek problemu turejusi dabar, kita karta viska pati pasidarysiu ir bus jau aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2009 04 08, 20:13)
reikia patvirtinti  rezervacijos numeri, o tas Credit/Debit/ELV Number tai ka man cia rasyti?

Tai kortelės, kuria apmokėjote bilietus numeris. Jis nėra būtinas.
Atsakyti
Aciu labai smile.gif Bet man to numerio reikejo, nes kitaip negalejau ivesti savo duomenu smile.gif tai kaip supratau cia kur vedziau savo duomenis tai cia ir buvo tas check online? smile.gif o po visko parase: Your session has been locked
tai cia viskas gerai? o kur mano elektroninis bilietas, visa ta informacija kuria atsiunte i e-maila?
nu vargo turiu tai kaip kiaule pasipjovus doh.gif
Atsakyti