Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 20, 17:06)
Is kur toki dalyka sizinojot, siandien uzsakinejau bilietus ir nieko panasaus nebuvo, oline check 0,00 €

Ka tik pabandziau-is tikruju 0,00 stovi. drinks_cheers.gif

Bet tai Jus mane apsvieskit: kai darysim online check, vel prasys korteles numerio?
Nes mes pirkom spaliui dar priespriimant check online mokesti, tai tokio mokescio nemokejom is anksto. Tik handling fee.
Ar cia tik naujai, t.y. po mokescio isigaliojimo, bilietams galios?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 20 gegužės 2009 - 17:15
Kiek supratau tai i bilietu kaina jau yra itraukti oro uosto mokesciai ir mokesciai uz bagaza? Ar dar yra kokiu papildomu mokesciu?
Atsakyti
Jei kam kils klausimu del bagazo ar check-in, pasiziurekite cia Viskas parasyta detaliai ir kai kam bene svarbiausia - lietuviskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dun: 20 gegužės 2009 - 20:23
QUOTE(Caca* @ 2009 05 20, 17:00)
Na ne, ne bagazo, o butent Online check -in..Kai as skridau, tokiu mokesciu dar nebuvo, uztat ir klausiu. ax.gif Gal kas check -in daret po geduzes 1-osios ir galite mus, neismanelius apsviesti? 4u.gif

My Webpage

Dariau vakar, nebuvo jokiu mokesciu
Atsakyti
QUOTE(dun @ 2009 05 20, 20:04)
Kiek supratau tai i bilietu kaina jau yra itraukti oro uosto mokesciai ir mokesciai uz bagaza? Ar dar yra kokiu papildomu mokesciu?

dar prisides, jei pasirinksit mokama bagaza ar draudima ar priority... jei nieko is to nesirinksite, tai prisides tik korteles aptarnavimo mokestis
Atsakyti
Norejau suzinoti ar galima atsiskaityti Visa Electron kortele? Jeigu taip, koks mokestis?
Pries kokiu 4 metus man jos neprieme sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2009 05 21, 10:52)
Norejau suzinoti ar galima atsiskaityti Visa Electron kortele? Jeigu taip, koks mokestis?
Pries kokiu 4 metus man jos neprieme sad.gif

man ir dabar jos nepriima. jei neturi kreditines korteles, pasidaryk Visa Virtuon, ji skirta tik internetiniams atsiskaitymams ir labai patogu - metams kainuoja berods 25 litai, persivedi is saskaitos i korteles saskaita tiek pinigu, kiek reikia ir perki internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 21, 10:54)
man ir dabar jos nepriima. jei neturi kreditines korteles, pasidaryk Visa Virtuon, ji skirta tik internetiniams atsiskaitymams ir labai patogu - metams kainuoja berods 25 litai, persivedi is saskaitos i korteles saskaita tiek pinigu, kiek reikia ir perki internetu  4u.gif

rekomenduoju hansabanko kreditine ego -nemokama
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2009 05 20, 22:10)
Dariau vakar, nebuvo jokiu mokesciu

Atrodo, vakar prisisnekejom: nuo sios dienos jau yra check-in mokestis. verysad.gif

Ir ne uz skrydi bendrai, o uz zmogu 5 eur... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2009 05 21, 16:22)
rekomenduoju hansabanko kreditine ego -nemokama

na jei zmogus neturi salygu gauti kreditine arba nenori naudoti kredito, tai rekomenduociau ta visa virtuon, persivedi kiek reikia ir apmoki..
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2009 05 21, 17:49)
Atrodo, vakar prisisnekejom: nuo sios dienos jau yra check-in mokestis.  verysad.gif

Ir ne uz skrydi bendrai, o uz zmogu 5 eur...   gun_bandana.gif

pala, tai darant check-in online dabar uz kiekviena skrydi zmogui 5 eur?? ta prasme, net jei be bagazo skrendi?
Tai jei as skrendu su persedimu, tai viso 4 skrydziai, reiskia - 20 EUR?? nu nieko sau... blink.gif
Papildyta:
Important Information for Passengers who booked Airport Check-in prior to 21st May 09 and are travelling prior to 1st October 09.

Passengers, who have previously selected to check-in at the airport, can now check-in online at no extra charge; however airport check-in is still available to you.

na as pirkau bilietus geguzes pradzioje, dabar gavau kvietima darytis check-in bet ten niekur neminima apie 5 eur mokesti.. tai gal man nereikes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 21 gegužės 2009 - 16:56
Sveiki,
Gal kas girdejot ar padare ar ne lektuvuose mokamus tuoletus?
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 21, 18:04)
pala, tai darant check-in online dabar uz kiekviena skrydi zmogui 5 eur?? ta prasme, net jei be bagazo skrendi?
Tai jei as skrendu su persedimu, tai viso 4 skrydziai, reiskia - 20 EUR?? nu nieko sau... blink.gif
Papildyta:
Important Information for Passengers who booked Airport Check-in prior to 21st May 09 and are travelling prior to 1st October 09.

Passengers, who have previously selected to check-in at the airport, can now check-in online at no extra charge; however airport check-in is still available to you.

na as pirkau bilietus geguzes pradzioje, dabar gavau kvietima darytis check-in bet ten niekur neminima apie 5 eur mokesti.. tai gal man nereikes?  g.gif

Pabandziau daryti nauja bookinga 2 zmonems ir man dave check-in eiluteje 35 Lt. Vadinasi, kiekvienam zmogui atskirai tie 5 eur. doh.gif

Mes irgi pirkome anksciau, tik musu skrydis po spalio 1 d. Tai tikiuosi, nereiks moketi papildomai. Kaip supratau, sis mokestis prisides tik tiems, kurie pirks bilietus po geguzes 21 d.

Tualetu, kiek zinau, dar nepadare mokamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 gegužės 2009 - 18:45