Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

QUOTE(doretta @ 2009 06 01, 14:11)
mane domina vasara kaip kuo pigiau nuskristi iki londono o is lietuvos be persedimu tik ryanair veza (mano ziniomis)? Ryga netinka nes skrisiu su dukryte o nusigauti su vaiku netaip paprasta.

Vasarai į Londoną tiesiogiai nebus pigiai....... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 06 01, 14:19)
O Jus tik Ryanair domina?

QUOTE(doretta @ 2009 06 01, 15:11)
mane domina vasara kaip kuo pigiau nuskristi iki londono o is lietuvos be persedimu tik ryanair veza (mano ziniomis)? Ryga netinka nes skrisiu su dukryte o nusigauti su vaiku netaip paprasta.

drinks_cheers.gif Mane irgi tiesioginiai skrydziai domina,kad kuo greiciau ax.gif

O dabar ziuriu pigiausias suaugusiam jei po menesio,tai galima uz 99lt nusipirkt be mokesciu ir vaiko,ar galima tiketis kad bus pigiau ir mokesciu nebus,ar geriau pirkti jau dabar? g.gif
Atsakyti
Tikėtis galima visada. Tikėjimas yra protui nepavaldus dalykas, dažnai netgi su juo konfliktuojantis.
Atsakyti
Gal kas atsakys:
* Ar galima bus keisti skrydzio data,jei ji man netiks,nes nesu tikra del galutines datos;
** Ar yra skirtumas pirkti bilieta LT portale ar tiesiai per ryanair? Ar kainos skiriasi? g.gif
Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renateled @ 2009 06 02, 11:00)
Gal kas atsakys:
* Ar galima bus keisti skrydzio data,jei ji man netiks,nes nesu tikra del galutines datos;

Galima. Keičiant skrydžio datą internete jums tai kainuos 25GBP arba 25 Eur, keičiant oro uoste - 55GBP arba 55 Eur. Kiekvienam bilietui, kiekvienam skrendančiajam.
Taip pat reikės sumokėti bilietų kainos skirtumą, jei toks bus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 02, 12:17)
Galima. Keičiant skrydžio datą internete jums tai kainuos 25GBP arba 25 Eur, keičiant oro uoste - 55GBP arba 55 Eur. Kiekvienam bilietui, kiekvienam skrendančiajam.
Taip pat reikės sumokėti bilietų kainos skirtumą, jei toks bus.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif Jau as puolu i nevilti,jauciu kad jau bent pigiai tai nepavyks mums isskristi doh.gif Mes galvojam su vyru ir vaiku skristi rugsejo menesi savaitelei i Birminghama,bet kad jau kainos tai doh.gif Buvau pries beveik menesi radus pigiai,bet tuo metu neisejo nusipirkti,tai dabar kazin dar sulauksiu kada atpigimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 06 02, 18:49)
Sveiki mirksiukas.gif Jau as puolu i nevilti,jauciu kad jau bent  pigiai tai nepavyks mums isskristi doh.gif Mes galvojam su vyru ir vaiku skristi rugsejo menesi savaitelei i Birminghama,bet kad jau kainos tai doh.gif Buvau pries beveik menesi radus pigiai,bet tuo metu neisejo nusipirkti,tai dabar kazin dar sulauksiu kada atpigimo? g.gif

Patariu stebeti sau tinkancio marsruto kaina po kelis kartus per diena kiekviena diena. Gal atsitiktinai netycia dar pasitaikys gera proga? 4u.gif
As vis smalsumo vedina stebiu savo data spalio men skrydziui i Stansteda. Jau seniai mano pasirinkto marsruto kaina 99 lt + mokesciai. Bet kas 2-3 savaites pavyksta "pagauti" kainos sumazinima: po 23 Lt + mokesciai. Taciau si nuolaida trunka vos pusdieni kai kada, veliau kaina tampa vel 99 lt ar net didesne. Todel sakau, reik istisai stebeti ir kiekviena akimirka buti pasiruosus griebti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 02 birželio 2009 - 19:29
QUOTE(linole @ 2009 06 02, 20:28)
Patariu stebeti sau tinkancio marsruto kaina po kelis kartus per diena kiekviena diena. Gal atsitiktinai netycia dar pasitaikys gera proga?  4u.gif
As vis smalsumo vedina stebiu savo data spalio men skrydziui i Stansteda. Jau seniai mano pasirinkto marsruto kaina 99 lt + mokesciai. Bet kas 2-3 savaites pavyksta "pagauti" kainos sumazinima: po 23 Lt + mokesciai. Taciau si nuolaida trunka vos pusdieni kai kada, veliau kaina tampa vel 99 lt ar net didesne. Todel sakau, reik istisai stebeti ir kiekviena akimirka buti pasiruosus griebti.  drinks_cheers.gif

99lt.tai cia visai neblogai g.gif o mums trims rugsejo men.i abi puses gaunasi apie 1000lt. doh.gif kazkaip nepastebejau tokiu pigiu pasiulymu.matyt jums geriau ieskosi nei man biggrin.gif visa beda kad as dirbu visa diena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v.photo @ 2009 06 01, 08:46)
anksciau buvo nemokamas check in'as. o dabar bus 5 svarai i viena puse, tai 10 svaru dar reikia prideti prie bilieto kainos.

Ar čia galioja ir seniau pirktiems bilietams?
Pirkau bilietus sausio mėnesį su Airport check in, skrydis rytoj..Niekaip nesuprantu, ar turiu dabar dar ir on-line registruotis, kad nebūtų papildomų mokesčių?
Rezervacijos lape nurodyta, kad jau sumokėtas mokestis už airport check in..

Padėkit, kas žinot..Nesinori dar primokėt atvažiavus į oro uostą..
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2009 06 02, 22:39)
99lt.tai cia visai neblogai g.gif o mums trims rugsejo men.i  abi puses gaunasi apie 1000lt. doh.gif kazkaip nepastebejau tokiu pigiu pasiulymu.matyt jums geriau ieskosi nei man biggrin.gif visa beda kad as dirbu visa diena. doh.gif

tai 99 visai nemazai - juk ro uosto mokesciai dasides ir visumoje gausis visai nemazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 03, 10:33)
tai 99 visai nemazai - juk ro uosto mokesciai dasides ir visumoje gausis  visai nemazai blush2.gif

galvojau,kad jau su mokesciais smile.gif
bliamba,siandien vel isnarsiau ryanair,bet man reikalingi bilietai vis dar tokia pacia kaina doh.gif ot nesiseka.jei ne mazas vaikas tai vaziuociau autobusu ax.gif
Atsakyti