Įkraunama...
Įkraunama...

Antis

prasom, prasom.
skaniai suvalgyti clap.gif
Atsakyti
Noriu atgaivinti tema ir paklausti, gal dar kas nors ideju turit?
Atsakyti
Per Kaledas valgem kepta anti thumbup.gif . Tikslaus recepto nezinau , bet siek tiek nupasakot galiu smile.gif . Anti itrinti su prieskoniais ir palaikyti, prikimsti raugintais kopustais , maisytais su zaliais skrandukais ir sirdelem , uzsiuti . Kepe apie 2val , spec kepimo maiseliuose , nerealiai skanu thumbup.gif
Atsakyti
mes vakar kepem anti, nieko imantraus, bet galiu pasiulyti i pabaiga kepimo vis palaistyt ja alumi. nemazai riebaliuku nuo anties pribego bekepant, tai mes juos vis nusemem, ir palaistem alum. siek tiek numusa ta specifini anties kvapa, skanu thumbup.gif
Atsakyti
Aš antį kepu dažnai ,nes kaimukas kartais atsiunčia humanitarinę pagalbą smile.gif
Man skaniausia antis yra su medum .Nebijokit ,ji tikrai nebus saldi.

Paimu medaus keletą šaukštų ,įvairių prieskonių:česnakų ,paukštienos ,druskos ir pan.Tada gerai antį ta keisto skonio mase įtrinu ir palieku kokiai valandai.Kepu dažniausiai folijoj apie 2 val.,bet tai priklauso nuo anties dydžio.Baigiant kept ,išsuku iš folijos ,kad skaniai apkeptų odelė.Visuomet kartu kepu ir obuoių ,bet jais nekemšu.Tiesiog iškepu kaip atskirą ppatiekalą ,tik dažnai nenusaugau ir man jie pabliūkšta. doh.gif
Kartais į antį ar vištą sudedu tokį įdarą:paimu nevirtų ryžių,įtarkuoju morką ir sumaišau su majonezu.Kepant tie ryžiai išbrinksta ir visai tinka prie mėsos.
Skanaus.
Be to ,kepiau taip ,kaip siūlė Elena -su salierais ir prieskoniais -visai nieko.
Atsakyti
nusipirkau vakar anties mini file. Gal kokiu ideju mamytes turi, ka skanaus pagaminti? smile.gif
Atsakyti
Ech, man irgi reikia pagalbos. 4u.gif Draugas - medžiotojas ir dažnai pargabena ančių. Laukinės anties mėsytė kietesnė.Gal žinot kaip skaniai ją paruošti?
Atsakyti
QUOTE(LINCE @ 2005 01 02, 11:28)
Aš antį kepu dažnai ,nes kaimukas kartais atsiunčia humanitarinę pagalbą smile.gif
Man skaniausia antis yra su medum .Nebijokit ,ji tikrai nebus saldi.

Paimu medaus keletą šaukštų ,įvairių prieskonių:česnakų ,paukštienos ,druskos ir pan.Tada gerai antį ta keisto skonio mase įtrinu ir palieku kokiai valandai.Kepu dažniausiai folijoj apie 2 val.,bet tai priklauso nuo anties dydžio.Baigiant kept ,išsuku iš folijos ,kad skaniai apkeptų odelė.Visuomet kartu kepu ir obuoių ,bet jais nekemšu.


man sis receptukas , pats paprasciausias atrodo, nusipirkau anti, ryt bendysiu ji ismeginti - issikepsiu anti kaledom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 24 gruodžio 2006 - 21:39
Pasidalinsiu ir as savo kulinariniais sugebejimai biggrin.gif Pirmas, bet sekmingas anties kepimas!!! Kadangi esu perdaug neisradinga marinatu klausimu, tai anties marinavimui naudojau santa marijos marinata( 2vnt)Honey +papildomai pridejau mairuno, muskato, baziliko ir cinamono ir kmynu... antyte istryniau apipyliau marinatu ir laikiau 2 paras saltai vis pavartydama palaistydama marinatu!
Idarui: ryziai virti 10 min, razinos ir slyvos nuplikytos verdanciu vandeniu, siek tiek majonezo. Viskas sumaisoma ir antis prikimsama idaru, viso skylutes uzlopomos.Kepti apie 1.5 val kepimo rankoveje. Gavosi labai minksta sultinga ir thumbup.gif skani!!! Greitas, geras ir nereikalaujantis daug pastangu receptas thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausia- antis gausiai istrinta priekoniais ir isaryta obupliais.
QUOTE(laimINGA23 @ 2005 11 04, 08:22)
Ech, man irgi reikia pagalbos. 4u.gif  Draugas - medžiotojas ir dažnai pargabena ančių. Laukinės anties mėsytė kietesnė.Gal žinot kaip skaniai ją paruošti?

Kepciau kaip paprastai- tik truputi trumpiau, kad neisdziutu mesa, o po to deciau i greitpuodi, kad issitusintu. Butu super!
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 12 24, 21:38)
man sis receptukas , pats paprasciausias atrodo, nusipirkau anti, ryt bendysiu ji ismeginti - issikepsiu anti kaledom  rolleyes.gif


Gaminau paprastai: itryniau prieskoniais, druska, pipirais, vidun dziovintu slyvu ikisau ir pagaliuko mediniu uzspaudziau. Gavosi gerai, bet tikejausi kazko ypatingesnio is anties, nes pirma karta teko ragauti ax.gif Vistyte man skaniau, o ir antis nepigus malonumas - 30 lt sumokejau smile.gif

stai mano sedevras tongue.gif :
Atsakyti
Per sias Kaledas anti kepiau pirma karta. Paprasciausiai anti nuploviau, nusausinau, tada druskyte, pipiriukai...palaikiau gal kokia valandziuke, kad issigertu druskyte. Isvirau ryzius, imaisiau pjaustytu dziovintu slyvu, dziovintu pjaustytu ananasu, prikisau anti, uzsmaigsciau mediniais pagaliukais (gaila, kad man issinere keli ir isbirejo truputis ryziu). Pries kisant i orkaite dar paslaksciau citrinos sultimis ir truputi itryniau ruduoju cukrumi. Kepiau apie 3 val., 2.5 uzdengta, puse valandos skyriau paskrudinimui. Gavosi tikrai neblogai ir sveciams labai patiko. Man labai patiko ryziai. skanaus.
Atsakyti