Per naujaką kepiau - pritryniau visokiais prieskoniais, palaikiau per naktį, vieną prikimšau ryžiai+morkos+prieskoniai, kitą kinietiškų šaldytų daržovių+prieskoniai. Gavosi labai skaniai net pati buvau nustebus
sveikutes,keliam tema,ar kas esat pirke dideliuose prekybos centruose anti,maciau rimi,pekino antis,dar nuolaida,kazin kaip jos,noreciau kaledom iskepti
lauksiu pasisakymu,aciu
ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu
ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu
QUOTE(giedrumelis79 @ 2013 12 13, 12:51)
sveikutes,keliam tema,ar kas esat pirke dideliuose prekybos centruose anti,maciau rimi,pekino antis,dar nuolaida,kazin kaip jos,noreciau kaledom iskepti
lauksiu pasisakymu,aciu
ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu

ir dar kokiu skaniu pamarinavimo receptu
As visada perku prekybos centruose, ir siom Kaledom nusipirkau is Maximos Lietuviska anti uzauginta ukininku, uzpraeitais metais marinavau anti sampane, o praeitais itryniau cesnaku,kmynais,medumi gavosi labai skaniai
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 12 13, 14:34)
As visada perku prekybos centruose, ir siom Kaledom nusipirkau is Maximos Lietuviska anti uzauginta ukininku, uzpraeitais metais marinavau anti sampane, o praeitais itryniau cesnaku,kmynais,medumi gavosi labai skaniai 
sampane? kaip idomu,tai tik sampane,ar ir prieskoniu dedat,kiek laiko marinuojat
Ruošiuos kept antį kalėdoms.Mandrų receptų nenoriu,nes kepsiu įtrintą druska, česnaku,kmynais ir pipirais.Dar receptuose radau kad sumaišyt medų su citrinos sultimis
čia gal ,kad minkštesnė mėsa būtų
tai va ir šitą pabandyčiau,jei kas pakomentuos.Labiausia domina kaip kept-rankovėj,folijoj,kiek laiko?Įvidų noriu dėt obuolius,bet gundausi ryžius.Kažin juos reik atskirai prieskoniuot ar nuo anties užteks? ar nebus žiauriai riebūs?nes kai kur rekomenduojama riebalus nupilti
Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai išsikept
Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai išsikept
As irgi zadu pirma karta kepti anti
ieskau paprasto priimtino receptuko, nes kimsti dziovintais vaisiais, apelsinais man
nemegstu taip. O marinuosiu manau druskyte, pipirais, cesnakais ir knynais. kepsiu gal rankoveje, paskui paskrudinsiu
gal bus valgoma
ieskau paprasto priimtino receptuko, nes kimsti dziovintais vaisiais, apelsinais man
QUOTE(Naminė @ 2013 12 14, 12:43)
Ruošiuos kept antį kalėdoms.Mandrų receptų nenoriu,nes kepsiu įtrintą druska, česnaku,kmynais ir pipirais.Dar receptuose radau kad sumaišyt medų su citrinos sultimis
čia gal ,kad minkštesnė mėsa būtų
tai va ir šitą pabandyčiau,jei kas pakomentuos.Labiausia domina kaip kept-rankovėj,folijoj,kiek laiko?Įvidų noriu dėt obuolius,bet gundausi ryžius.Kažin juos reik atskirai prieskoniuot ar nuo anties užteks? ar nebus žiauriai riebūs?nes kai kur rekomenduojama riebalus nupilti
Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai išsikept
Labai lauksiu patarimų- kaip skaniai ,paprastai išsikept
Aš darsu tsip : medus, ispausta citrina ir sojos adazas. Dar čili pipiriuko ipjaustau trupti kartais.
Man skaniausia antis įtrinta pipirais, česnaku, druska, medum ir į vidų raugintų kopūstų ir obuolių prigrūsta
Man net ne pati antis o tie kopūstai išsitroškinę anties riebaluose skaniausi
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta
QUOTE(Rykute @ 2013 12 16, 23:26)
Aš darsu tsip : medus, ispausta citrina ir sojos adazas. Dar čili pipiriuko ipjaustau trupti kartais.
o kokį skonį duoda sojos padažas
Gal kas dar ką parekomenduos
QUOTE(powerpuff @ 2013 12 17, 11:25)
Dar Pekino antis geras daiktas, bet jau vargo su ja yra.. Patarimas jei kas kepsit pekino antį-labai gerai jinai prisipučia su pompa čiužiniams pūsti-išbandyta 
Gal galit paaiškinti - šitos dalies nesuprantu ,kam ją reikia pūsti ir ką tas pripūtimas duoda
Su raugintais kopūstais dar nebandžiau, įdomiai skamba, o svarbiausia, kad juos kaip garnyra patiekti galima.
O kam ta pompa Pekino ančiai?
O kam ta pompa Pekino ančiai?
Galit ir vištą su raugintais kopūstais įdarytą pabandyt išsikept, antis aišku skaniau, bet višta irgi labai neblogai, o ir garnyras puikus, o dar orkaitėj paskrudę bulvytės ir obuoliai..
Apie Pekino antį-turėjau miny paruošimo būdą, o ne veislę. Receptų čia temoj mačiau buvo, o ir internetas pilnas tai nerašysiu gal. Čia ta, kur su blyneliais ir hoisin padažu valgosi. Ją reikia per kaklą po oda pripūsti, kad oda atsiskirtų nuo mėsos, tada skūrytė traški gaunasi ir poodiniai taukai nubėga. Internete siūlo burna pūst per kaklą, bet man kažkaip fe, tai atradau, kad užkišus už odos pompos adatą labai puikiai prisipučia
Galvoju gal kam pravers patarimas.
Apie Pekino antį-turėjau miny paruošimo būdą, o ne veislę. Receptų čia temoj mačiau buvo, o ir internetas pilnas tai nerašysiu gal. Čia ta, kur su blyneliais ir hoisin padažu valgosi. Ją reikia per kaklą po oda pripūsti, kad oda atsiskirtų nuo mėsos, tada skūrytė traški gaunasi ir poodiniai taukai nubėga. Internete siūlo burna pūst per kaklą, bet man kažkaip fe, tai atradau, kad užkišus už odos pompos adatą labai puikiai prisipučia









