Įkraunama...
Įkraunama...

Per pievą su drugeliais atskubėjau...

Šaunuolė mamytė thumbup.gif Taip įsijaučiau į skaitymą, kad pati save mačiau toje istorijoje tongue.gif Aš lygiai taip pat sapnavau dukrytę, visiems apsiskelbiau, kad ją turėsiu... deja, apsimoviau, bet turiu labai nuostabų sūnų, kuris kiekvieną dieną mus pralinksmina biggrin.gif Linkiu jums daug nuostabių akimirkų auginant vaikučius 4u.gif
Atsakyti
Istoriją skaičiau su šypsena thumbup.gif Smagu 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko istorija,tiek prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif
As taip pat visad svajojau tureti mergaite,svajone issipilde wub.gif
Atsakyti
Oi kaip ačiū mergaitės 4u.gif smagu, kad patiko istorija thumbup.gif
ir jūsų vaikučiams bei jums pačioms kuo dideliausios sėkmės ir smagių akimirkų gyvenime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...
vakar kalbėjomės su draugėmis apie gimdymus. Visos jos labai nustebo, kai pasakiau, kad man pats baisiausias ir skausmingiausias momentas buvo paskutinieji keli sąrėmiai prieš stangas ir ypač tarp jų...o joms visoms stūmimas buvo "vienas malonumas", nes visai nebeskaudėjo...tai dabar ir galvoju, o kodėl tada man kitaip g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 02 06, 11:28)
Sveikos...
vakar kalbėjomės su draugėmis apie gimdymus. Visos jos labai nustebo, kai pasakiau, kad man pats baisiausias ir skausmingiausias momentas buvo paskutinieji keli sąrėmiai prieš stangas ir ypač tarp jų...o joms visoms stūmimas buvo "vienas malonumas", nes visai nebeskaudėjo...tai dabar ir galvoju, o kodėl tada man kitaip  g.gif

matyt kiekvienas gimdymas kitoks mirksiukas.gif ir visoms skirtingai.
man su pirmu stumimas buvo tik "puf" ir viskas thumbup.gif uz tai su antru maniau sienas aptashkysiu lotuliukas.gif o su treciu nesupratau kas daros nes skaudejo ne kaip su pirmais (pilva, shonus), o - nugara doh.gif
As kazkaip vis svajojau kaip gimdysiu ramiai, galvodama apie kudiki ir i "skausmelius " nekreipsiu demesio, priimsiu juos kaip kudikio atejimo dziaugsma- o kai jau viskas is tikruju prasideda tai tik vyrui i ranka nagus suleist sugebu doh.gif lotuliukas.gif (ai, nieko, kada nors galesiu marchias pamokinti kaip gimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 07 vasario 2009 - 20:11
Kaip gražiai viskas nupasakota wub.gif thumbup.gif

Gražių akimirkų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
sveikinam su issvajota dukryte. labai grazus pasakojimas, su labai grazia pabaiga. 4u.gif aukit grazios, sveikos. bukit laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na labai smagi istorija smile.gif ir tas gimdymas gėlių pievoje wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2009 02 06, 10:28)
Sveikos...
vakar kalbėjomės su draugėmis apie gimdymus. Visos jos labai nustebo, kai pasakiau, kad man pats baisiausias ir skausmingiausias momentas buvo paskutinieji keli sąrėmiai prieš stangas ir ypač tarp jų...o joms visoms stūmimas buvo "vienas malonumas", nes visai nebeskaudėjo...tai dabar ir galvoju, o kodėl tada man kitaip  g.gif

Turbūt todėl, kad trumpai truko sąrėmiai. Kai gimdžiau pirmus du vaikus, tai pats stūmimas buvo tikrai "malonumas", palyginti su sąrėmiais, ypač pirmasis gimdymas, o trečias gymdymas su visais "popierizmais" irgi truko tik tris valandas, sąrėmiai neskausmingi, labai skaudėjo per paskutinuosius sąrėmius ir per patį stūmimą. Nors vaikas buvo didelis - 4460 g, gal todėl taip skaudėjo?
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2009 02 08, 22:41)
Turbūt todėl, kad trumpai truko sąrėmiai. Kai gimdžiau pirmus du vaikus, tai pats stūmimas buvo tikrai "malonumas", palyginti su sąrėmiais, ypač pirmasis gimdymas, o trečias gymdymas su visais "popierizmais" irgi truko tik tris valandas, sąrėmiai neskausmingi, labai skaudėjo per paskutinuosius sąrėmius ir per patį stūmimą. Nors vaikas buvo didelis  - 4460 g, gal todėl taip skaudėjo?

gal g.gif
aš ir norėčiau trečio vaiko, bet bijai, kad nebūtų toks didelis doh.gif o kokie kitų vaikiukų svoriai buvo?
Atsakyti