Šaunuolė mamytė
Taip įsijaučiau į skaitymą, kad pati save mačiau toje istorijoje
Aš lygiai taip pat sapnavau dukrytę, visiems apsiskelbiau, kad ją turėsiu... deja, apsimoviau, bet turiu labai nuostabų sūnų, kuris kiekvieną dieną mus pralinksmina
Linkiu jums daug nuostabių akimirkų auginant vaikučius
Istoriją skaičiau su šypsena
Smagu
Oi kaip ačiū mergaitės
smagu, kad patiko istorija
ir jūsų vaikučiams bei jums pačioms kuo dideliausios sėkmės ir smagių akimirkų gyvenime
ir jūsų vaikučiams bei jums pačioms kuo dideliausios sėkmės ir smagių akimirkų gyvenime
Sveikos...
vakar kalbėjomės su draugėmis apie gimdymus. Visos jos labai nustebo, kai pasakiau, kad man pats baisiausias ir skausmingiausias momentas buvo paskutinieji keli sąrėmiai prieš stangas ir ypač tarp jų...o joms visoms stūmimas buvo "vienas malonumas", nes visai nebeskaudėjo...tai dabar ir galvoju, o kodėl tada man kitaip
vakar kalbėjomės su draugėmis apie gimdymus. Visos jos labai nustebo, kai pasakiau, kad man pats baisiausias ir skausmingiausias momentas buvo paskutinieji keli sąrėmiai prieš stangas ir ypač tarp jų...o joms visoms stūmimas buvo "vienas malonumas", nes visai nebeskaudėjo...tai dabar ir galvoju, o kodėl tada man kitaip
QUOTE(Ilgakase @ 2009 02 06, 11:28)
Sveikos...
matyt kiekvienas gimdymas kitoks
man su pirmu stumimas buvo tik "puf" ir viskas
As kazkaip vis svajojau kaip gimdysiu ramiai, galvodama apie kudiki ir i "skausmelius " nekreipsiu demesio, priimsiu juos kaip kudikio atejimo dziaugsma- o kai jau viskas is tikruju prasideda tai tik vyrui i ranka nagus suleist sugebu
Kaip gražiai viskas nupasakota
Gražių akimirkų šeimynai
Gražių akimirkų šeimynai
sveikinam su issvajota dukryte. labai grazus pasakojimas, su labai grazia pabaiga.
aukit grazios, sveikos. bukit laimingi
Na labai smagi istorija
ir tas gimdymas gėlių pievoje
QUOTE(Ilgakase @ 2009 02 06, 10:28)
Sveikos...
Turbūt todėl, kad trumpai truko sąrėmiai. Kai gimdžiau pirmus du vaikus, tai pats stūmimas buvo tikrai "malonumas", palyginti su sąrėmiais, ypač pirmasis gimdymas, o trečias gymdymas su visais "popierizmais" irgi truko tik tris valandas, sąrėmiai neskausmingi, labai skaudėjo per paskutinuosius sąrėmius ir per patį stūmimą. Nors vaikas buvo didelis - 4460 g, gal todėl taip skaudėjo?
QUOTE(Neringa30 @ 2009 02 08, 22:41)
Turbūt todėl, kad trumpai truko sąrėmiai. Kai gimdžiau pirmus du vaikus, tai pats stūmimas buvo tikrai "malonumas", palyginti su sąrėmiais, ypač pirmasis gimdymas, o trečias gymdymas su visais "popierizmais" irgi truko tik tris valandas, sąrėmiai neskausmingi, labai skaudėjo per paskutinuosius sąrėmius ir per patį stūmimą. Nors vaikas buvo didelis - 4460 g, gal todėl taip skaudėjo?
gal
aš ir norėčiau trečio vaiko, bet bijai, kad nebūtų toks didelis