Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 24, 15:09)
aš kažkaip dabar tik su sidabru darau viską..bet žiūriu gražiai tas varis atrodo..reiks padandyti ax.gif

Aš irgi iš sidabro/pasidabruoto metalo darau 4u.gif Bet kad žalvarinių ir pan ir pasirinkimas kur kas mažesnis arba iš viso nėra
Atsakyti
Evelinuks, pritariu. sidabrinių/pasidabruotų pasirinkimas išties didesnis. o ir problemų su jais mažiau kyla-tinka daugumai ausyčių
Atsakyti
Pataisyti mamos auskarai smile.gif Vieną auskarą pametė, tai teko "pavogti" keletą karoliukų iš karolių biggrin.gif Tai tuo pačiu paprastus karolius perdariau į dailesnį vėrinį ax.gif

user posted image
Atsakyti
dailūs auskariukai wink.gif patinka man tas stiklas su folija viduj 4u.gif
Atsakyti
O man kažkodėl nebepatinka g.gif pati turiu kelis tokius karoliukus ir nebežinau ką su jais daryti, nes nemieli jie man unsure.gif
Evelinuks, nesupyk, man ne tavo darbelis, o patys karoliukai nemieli smile.gif

užtat swarovskius labai myliu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 24, 17:04)
dailūs auskariukai wink.gif patinka man tas stiklas su folija viduj 4u.gif

man anksčiau nepatikdavo tokio tipo stikliniai karoliukai. Bet kai mama man davė užduotėlę - padaryti auskariuką, pamačiau, kad visai simpatiški jie bigsmile.gif
Tik ko gero geriausia šį stiklą pirkti "gyvai", apžiūrėti visus karoliukus. Nes ne visi gražiai padaryti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 02 24, 17:40)
O man kažkodėl nebepatinka  g.gif  pati turiu kelis tokius karoliukus ir nebežinau ką su jais daryti, nes nemieli jie man  unsure.gif Evelinuks, nesupyk, man ne tavo darbelis, o patys karoliukai nemieli smile.gif
užtat swarovskius labai myliu  lotuliukas.gif

Aš irgi kaip kokia šarka - labiausiai mėgstu swarovskius sokiai.gif

Kai vyras pažiūrėjo mažylę, o mane išleido į Kauną apsipirkti, tai kad užsipirkau swarovskių... rolleyes.gif Dar visokių dalykų pirkau, dar ir iš Lenkijos parsisiunčiau. Tai dabar sėdžiu be pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 24, 18:47)
Bet kad žalvarinių ir pan ir pasirinkimas kur kas mažesnis arba iš viso nėra

Tai kad yra pasirinkimas ir vario spalvos.
Tik kad tos auskarų kojelės iš tiesų daugeliui nepriimtinos, ausys reaguoja. rolleyes.gif
Atsakyti
O man labai mieli Evelinuko perdaryti mamai auskarai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 24, 18:45)
Tik ko gero geriausia šį stiklą pirkti "gyvai", apžiūrėti visus karoliukus. Nes ne visi gražiai padaryti.... unsure.gif

pritariu mirksiukas.gif nes kai atsiunčia iš internetinių parduotuvių, tai visokių gauni-ir skylutėm nelygiom, ir dryžiukais tais kreivais.. g.gif man tai apskritai visus akmenis ir detales labiau patinka pirkti pačiupinėjus
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 24, 19:48)
pritariu mirksiukas.gif  nes kai atsiunčia iš internetinių parduotuvių, tai visokių gauni-ir skylutėm nelygiom, ir dryžiukais tais kreivais.. g.gif  man tai apskritai visus akmenis ir detales labiau patinka pirkti pačiupinėjus

Žinoma, kad geriau gyvai pirkti, bet internete galima rasti pigesnių... ax.gif

Šiaip gerai, tvarkingai buvo suverti karoliukai ant troselio (tetis neprastus mamai išrinko vestuvių 30-mečiui..). 4u.gif Bet patys stikliukai tai visokie... ir skylutės ne itin gražios, ir dryželiai bet kokie.. Tai labai sunku auskariukams ir vėrinio priekinei daliai gražesnius, vienodesnius atrinkti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuks @ 2009 02 24, 19:08)
Aš irgi kaip kokia šarka - labiausiai mėgstu swarovskius  sokiai.gif

Kai vyras pažiūrėjo mažylę, o mane išleido į Kauną apsipirkti, tai kad užsipirkau swarovskių...  rolleyes.gif Dar visokių dalykų pirkau, dar ir iš Lenkijos parsisiunčiau. Tai dabar sėdžiu be pinigų  doh.gif

O tu žinai, kad Kristel (pigiausi swarovskiai Kaune, o gal ir visoje Lt) siunčia akmenukus į kitus miestus? smile.gif nereiktų laukti kito išleidimo smile.gif
Atsakyti