Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Britkybe, smagu. Užsuksim. smile.gif
Atsakyti
Liep@, tie margučiai, tai pasaka wub.gif
sauluutte, tavo juodieji man irgi labai patiko;)
žiūriu nemažai čia naujų auskariukų gamintojų atsirado:) visos savo šaunius darbelius rodo, tai ir aš užsimaniau savo pirmaisiais pasigirti smile.gif laukiu kritikos ax.gif
user posted image
Papildyta:
uoj, labai didelė čia ta nuotrauka blush2.gif gal galit pasakyt, kokio dydžio jūs nuotraukas keliat? kad daugiau nepridaryčiau taip..
Atsakyti
Pepe_Ilgakojine, Labai mielas derinukas mirksiukas.gif mano megiamos spalvos...

Nuotraukyte dedu 500x375
Atsakyti
Ačiū, _Feja_ wink.gif kitas jau tokias ir darysiu.
beje, spalvytės ir man šitos labai prie širdies:)
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 02 05, 07:44)
Labas rytas, perliukai

Labai dailus, labai simpatiski wub.gif

Klausykit,koks man nemalonumas buvo: pagaminau tokiai poniai auskarus su cek.stiklu ir svarovskiais. O ji sugalvojo juos nunest pas juvelyra,kad ivertintu doh.gif Tai man pasake, kad ten vien cekisko stiklo karoliukai, nors kaina ivertino 10ar 12lt brangiau nei man mokejo.
As tuos juodus svarovskius pirkau pas Vale Kauno bazese, va ka ji prakisineja blink.gif
Idomumo delei dar pati nunesiu tuos auskarus pas juvelyra ivertinimui,nes turiu sau pasidarius tokius pacius, paziuresiu,ka man sakys.Kaip nesmagu pries zmogu, nors tikrai pati nezinojau, mane apgavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 05 vasario 2009 - 14:42
saule**, nemalonu iš tiesų jeigu pasirodys, kad tai tikrai čekiško stiklo karoliukai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 02 05, 14:54)
saule**, nemalonu iš tiesų jeigu pasirodys, kad tai tikrai čekiško stiklo karoliukai. unsure.gif

Palauksiu ir paziuresiu, ir manau tada nueisiu pas Vale su patvirtintom isvadom ir pamojuosiu pries nosi, jog yra apgavike paskutine doh.gif O zmogui pasiulysiu pingus grazint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 05 vasario 2009 - 15:05
Pasirodysiu ir aš. smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
saule**, pas Valę tikrų Swarovskių tikriausiai niekad ir nebuvo wink.gif Ten paprastas stiklas wink.gif
Atsakyti
Naujiena šv. Valentino dienai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 05 vasario 2009 - 16:25
Lauruže, swoon.gif clap_1.gif Super!
Nei vienas Valentinas neatsispirs. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 02 05, 14:40)
Labai dailus, labai simpatiski wub.gif

Klausykit,koks man nemalonumas buvo: pagaminau tokiai poniai auskarus su cek.stiklu ir svarovskiais. O ji sugalvojo juos nunest pas juvelyra,kad ivertintu doh.gif Tai man pasake, kad ten vien cekisko stiklo karoliukai, nors kaina ivertino 10ar 12lt brangiau nei man mokejo.
As tuos juodus svarovskius pirkau pas Vale Kauno bazese, va ka ji prakisineja blink.gif
Idomumo delei dar pati nunesiu tuos auskarus pas juvelyra ivertinimui,nes turiu sau pasidarius tokius pacius, paziuresiu,ka man sakys.Kaip nesmagu pries zmogu, nors tikrai pati nezinojau, mane apgavo doh.gif

oi pas Vale pirkti sw:))))))baikit panos...jei kaunietes, eikit i kristel parduotuve, ten pigiausi sw...ir tikrai tikri...nors ir sertifikatus turi, bet ir patikrinti buvo:)
Atsakyti