Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(freimule @ 2009 02 06, 18:03)
fainučiai, turėjau savo galerijoj beveik analogiškus  4u.gif

Kaip smagu. 4u.gif Bet tikrai nekopijavau nuo tavęs. unsure.gif
Einu peržiūrėti tavo galerijos. mirksiukas.gif tongue.gif

freimule, kalbi apie šiuos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 06 vasario 2009 - 16:10
aga, apie situos smile.gif gink D, neturėjau galvoj jokio kopijavimo lotuliukas.gif šiaip sakau kad turėjau panašius padarius bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius mano auskarėliams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2009 02 06, 14:18)
Buvau siandien savanoriuose, bet kol radau doh.gif net nepagalvojau, kad telefonu parduotuvej, tai sukau ratus aplink tongue.gif Yra neblogu ir tikrai pigiau, bet man ir siule i senamiesti nuvaziuot, nes daug didesnis pasirinkimas sake smile.gif

na as i senamiesti visada tik ir vaziuoju...jei jau kazko buna pas jo nebelike, tai pasuka, kad rezervuotu savanoriuose ir vaziuodama pralekiu....
ir ta savininke tokia faina...visada paplepet , pasitart galima:)
Atsakyti
as siandien irgi senamiesty svarovskiuku uzsipirkau.. maloniai nustebino pasirinkimas.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Taigi išbandžiau tuos sendintus auskarų kabliukus. Mano ausys jautrios, tai nešiot jų negalėčiau verysad.gif
Kažkada ir paauksuotus bandžiau, tai irgi netiko. Bet gal ten buvo ne sidabriniai g.gif
Atsakyti
Nu gi nesuprantu, kodėl man nerodo verysad.gif unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Testify: 07 vasario 2009 - 21:04
Atsiprasau, neskaiciau senuju uzrakintu temu blush2.gif gal galetumet papasakoti, kur Kaune galima rasti detaliu auskarams? ax.gif
ypac senamiesty rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vakaryksciai ,,pamastymai" ax.gif
user posted image
user posted image

Antri vienodo ilgio, tik as kazkaip pakreipiau popieriu,kai fotografavau,o paskui tik pamaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 08 vasario 2009 - 09:50
sveikutes, jau kazkas rase, kad krekeliuotas kalnu kristolas po kiek laiko pasidaro skaidrus (nesimato tu itrukimu). Gal kas zino kaip juos vel padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 07, 22:13)
Atsiprasau, neskaiciau senuju uzrakintu temu  blush2.gif  gal galetumet papasakoti, kur Kaune galima rasti detaliu auskarams?  ax.gif
ypac senamiesty  rolleyes.gif

tai kad tos temos neužsirakina blink.gif yra daukšos gatvėj rankdarbių parduotuvėlių, žinau, kad pardavinėja, yra kristely, yra centre, ciklantoj (priešais sodrą), daugiau toj pusėj nieko nežinau...

QUOTE(saule** @ 2009 02 08, 10:48)
Mano vakaryksciai ,,pamastymai" ax.gif

man pirmieji labai gražūs wub.gif išvis aš perlų mėgėja...
Atsakyti
Rodausi. smile.gif

user posted image

Užsakovė norėjo svarovskių. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 08 vasario 2009 - 11:59