gal galit kuri naudojusi palyginti golden rose miner.pudryte su brangesnem labai idomu skirtumai
Siandien eurokose nusipirkau plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti.

QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 22, 16:03)
Siandien eurokose nusipirkau plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti.
stai toki

sveikos, gal kuri nauduojate baltarusiska kosmetika Biolita-Viteks? ka galetumeti pagirti, kad nuvaziavus zinociau ka pirkti
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt?

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 20:55)
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt? 

Žiūrėt turi iš essence arba uma, tikrai nebrangūs ir geri produktai, gal rasi ką gero

Ačiū
o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose?

o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose?

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 21:29)
Taip, Eurokose, bet man atrodo, kad ne visose

Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu?
jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį?
Na, Vilniuj manau atrasiu, ačiū

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:31)

Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai

QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 23:34)
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai 

Oligovital serijos tonikas buvo labai puikus, bet jau beveik metai jo nematau

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 22:53)
Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu?
jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį?

Aš apie Vilnių ir kalbu

------------

Pieštuką turiu tokį, patinka, nors iš esmės guli nenaudojamas, užsimaskuojų ir su pudra tik..