Sveikos, likimo draugės

aš irgi turiu tuos nelaimingus ūsiukus... anksčiau pati net nesusimąsčiau, kad jie pas mane yra...kol vieną gražią saulėtą dieną nepažvelgiau labai labai atidžiai į veidroduką...

ir ėmiausi skubių kovos priemonių: 1) nusibalinau su jau minėtu balinančiu kremuku. Instrukcijoj buvo parašyta, kad dažnai balinant jie labai susilpnės, tipo suplonės ir sutrupės... bet jie man labai išbalo ir pradėjo be ryšio atrodyti (nes mano tankūs juodi antakiai, blakstienos, tamsūs plaukai) tada 2) nusidepiliavau su kremuku, skirtu veidui depiliuoti. Viskas buvo ok, tik greit ataugo, atrodė, kad ryškesni, todėl daugiau to nebedariau... kai vėl ataugo 3) nuėjau pas kosmetologę, kuri labai nemokšiškai (be dezinfekcijos, ir t.t.) nudepiliavo su vašku. Iš karto baisiai išbėrė, bet ji sakė, kad pirmąkart taip turi būt, praeis, kai pereisi per šaltą orą (buvo žiema)

o atrodžiau taip, kad visi klausinėjo, kas man atsitiko...nu, žodžiu, kaip nuplikyta

nu, tai maždaug po savaitės atrodžiau gerai

jau nuo to laiko praėjo 1,5 metų, o su vašku depiliavausi (jau ne pas tą pačia) gal tik 3 kartus... kaip čia kažkas rašė, kol praeina bėrimas, vėl pradeda augt... tai priklauso ir nuo odos. Mano labai jautri. Planuoju darytis fotoepiliaciją, apie kurią esu l.daug prisiskaičius....bet palauksiu, kol patobulės

nes tai labai nauja ir dėl to neaišku, ar patikima...
Papildyta:Dar noriu pasakyt, kad labai reta kosmetologė iš tiesų domisi naujausiais depiliacijos būdais...viena (atseit stažavusis Paryžiuj) man pasakė, kad naudoja tokį vašką, kuris įsigeria į odą ir pasiekia patį svogūnėlį...ar taip gali būt??? o nuo pešiojimo pincetu atseit jie storėja. Šituo tikiu. Bet logiška, kad storėt ir tamsėt turėtų ir nuo vaško...nu žodžiu... tik jokiais būdais negalima skusti. Nes labai gerai žinau atvejį, kai moteris skuta ir ūsus, ir barzdą, ir jie susijungę į vieną plotą (nu, kaip pas vyrus) ....