QUOTE(Wild Flower @ 2009 01 30, 15:46)
Būčiau visose nuotraukose raudona kaip burokas
Bet ne tame esmė.. Tiesiog tai man, studentei, per brangu būtų...
Aš tikiu... pati taip galvoju, kad ten tos mano nuotraukos jiems tik "gėlytės" būtų, ne to dar matę, o ir šiaip, juk tai jų darbas, gal jie nė neatkreipia dažnai dėmesio, kokias tas nuotraukas daro? Bet vis dėlto nugalėjo mano panika...
ir atsispausdinau namie, visai gerai atrodo
Bet ačiū visoms už patarimus ir linkiu sėkmingo ruošimosi Meilės šventei

Aš tikiu... pati taip galvoju, kad ten tos mano nuotraukos jiems tik "gėlytės" būtų, ne to dar matę, o ir šiaip, juk tai jų darbas, gal jie nė neatkreipia dažnai dėmesio, kokias tas nuotraukas daro? Bet vis dėlto nugalėjo mano panika...

Bet ačiū visoms už patarimus ir linkiu sėkmingo ruošimosi Meilės šventei

dar yra laiko, gali nunesti i profesionalia studija ir paprasyti tavo nuotraukas padaryti. Eik ten, kur dirba fotomenininke, moteris moteri supras. Zinoma kainuos brangiau nei paprastam salone, bet privaciau. Galu gale gi nedarysi simto nuotrauku:)
http://www.magmypic.com/
Cia yra zurnalu virseliai ant kuriu galite uzdeti savo foto. Uztrunka 3-5 minutes
Cia yra zurnalu virseliai ant kuriu galite uzdeti savo foto. Uztrunka 3-5 minutes

QUOTE(panienka @ 2009 02 05, 23:17)
o ne originaliau butu pasakyti jam tiesiog viska, o ne kaip pirmokei uzrasyt, kad tau va desimt uz ta, o penki uz kita. pasakyt aisku baisiau, nei kikenant pakist popieriaus gabaliuka
ai nezinau. bet labai nebrangiai tie diplomai atrodo, o dar kazkur perskaiciau "50lt". einu skaityt knygeliu. nenuleiskit ranku. dar daug laiko iki valentino sugalvoti kazka kita
chi chi chi. nepykit.

baik tu taigi pasakyt kasdien galima, o cia supranti taip originalu, taip faina - diplomiukas

kam tau tos knygutes, geriau pradziugink mylimaji kuo nors

sveikos
nu tikrai brangiai 50lt uz diplomiuka gaunas 
nu bet as ne del to... norejau paklaust kaip jum tos sirdeles sidabrines kur per puse dalinas?
manot vyras toki dalyka nesiotusi? noreciau isgraviruot jo pusele, man is tikro paciai tai labai miela toks dalykas atrodo

nu bet as ne del to... norejau paklaust kaip jum tos sirdeles sidabrines kur per puse dalinas?

QUOTE(mylinti_sirdis @ 2009 02 06, 10:41)
sveikos
manot vyras toki dalyka nesiotusi? noreciau isgraviruot jo pusele, man is tikro paciai tai labai miela toks dalykas atrodo 

oi oi tos sirdutes labai faina, jau seniai jos populiarios, visai buvau jas pamirsus, manau vyrukas su malonumu nesios

QUOTE(mylinti_sirdis @ 2009 02 06, 09:41)
sveikos

idėja visai nebloga...o su tuo nešiojimu jums geriau žinoti, ką mylimasis mėgsta ir kaip reaguotų į tokią dovaną, jei nesutiks nešioti, tai bent jau prie raktų kaip nors ją prisegti galėsite

sveikos
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. Klaipedoje tai matau, o kaune nieko panasaus nerandu

gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. Klaipedoje tai matau, o kaune nieko panasaus nerandu

QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 10:17)
[i]sveikos
gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. [

gal zinote kur kaune tokias paslaugas teikia - ant ziedlapiu uzraso linkejimus. [
ohoho kap grazu

QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 09:17)
[i]sveikos

Oi kaip aciu del Klaipedos

As per Kaledas obuolius turejau su uzrasais: su Kaledom, bet cia jau gatravus pirkau, fainiai.
va va o kaune be sansu tikriausia rasti
bandysiu su markeriu kur ant cd uzrasineja irgi rasyti pati
va cionais man labai grazi nuotrauka gaunasi su efektais
galima prisidaryti cia ju begale...

QUOTE(pupute @ 2009 02 06, 11:19)
va va o kaune be sansu tikriausia rasti
bandysiu su markeriu kur ant cd uzrasineja irgi rasyti pati
galima prisidaryti cia ju begale...

fainiai

Va taip galima "apsirengti"

As dar pagalvojau, kaip butu faina padovanoti jo portreta is gintaro gabaliuku sudeliota

Na, tipo toki , tik mazesni, nes didelis brangiai kainuos....

arba va dar geriau - idejai nuotrauka, o aplink papuosi gintariukais (vietoj arklio, zinoma MB)...