Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(shopingas @ 2009 06 16, 15:20)
Bent jau JAV yra kaip sakau. Nenoriu seimynos dabar zadint, bet po darbo galesiu nuskanuot lentele kiek ko kur turi but.

Tikrai nereikia, tikiu, nes žinau, kad skirtingi sertifikuotojai vadovaujasi skirtingais reglamentais, kas ir lemia jų patikimumą ir pan.
Niekada nereikia pasikliauti vien terminais "ekologiškas", "natūralus", "bio" ir t.t.
Maža to, nereikia suklysti pavyzdžiui perskaičius, kad 95 proc. produkto sudėtyje esančių augalų yra ekologiški. Nes jau įsitikinau, kad tai ir yra tie 15 proc. visų priemonės ingredientų, tuo tarpu visi kiti tėra natūralūs. Taip, kad čia kaip ir visur yra žodžių žaismo, reklamos ir panašių dalykų. Svarbu produkcijoje nerasti "blogiukų", o visa kita tai tik š...palyginti ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 16, 00:26)
Matot, organiska vadinti kosmetika firma gali tik turint ne maziau 74% organisku ingridientu. O naturali gali but ir 1% naturaliu ingridientu, ir 99%, todel reikia skaityt sudeti.

Jei konkreciai del BE, tai nera bloga. Siaip teko ne karta skaityt, kad BE ne visoms tinka, nes joje esanti sudetine dalis nera gera ir kemsa poras, atsiranda spuogiuku.  Aisku renkantis ziuriu ir i kiekio bei kainos santyki, o AO siuo atzvilgiu nepralenkiama. Man BE patiko, tiko ir geria maskuoja, bet man maskavimo nereikia, tai ta pati AO padarys, jei tiks. Nors siaip kasdienai pudros nesitepu, tik labai retai.

Va cia AO sudetis:
INGREDIENTS INCl: Silk powder, copernicia cerifera (carnauba) wax, organic tapioca starch, lauroyl lysine, organic cinnamomum zeylanicum bark powder, organic aloe barbadensis leaf, oryza sativa (rice) starch, tocopherol (vitamin E), iron oxides, silica.

o tai everyday minerals turbut tas pats kaip BE? g.gif Bet vistiek matyt geriau nei iprasta dekoratyvke unsure.gif
Bet vistiek nesuprantu. Jie raso kad mica pagrindinis ingridientas, o jisai rodos naturalus skaitosi unsure.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 15:57)
Šiaip tai nieko blogo, tik tada įsivaizdavau,kad kokosinis kvepės kokosais,o ten nieko, tik švelni košytė ir atrodė,kad nelabai ką nuplauna. doh.gif Gal kad rankų darbo ir šampūnas toks įdomus jų. biggrin.gif Na laukiu dabar Dr.Hauschka CC,nes labai jau čia išgirtas,va tada ir palyginsiu kaip visgi kiti natūralūs plauna. cool.gif

Taip, del kvapo tai jo biggrin.gif Ne kokosai, bet visai nieko. Esu bandzius CC, tai fainas, bet man nuo jo irgi spuogiukai kilo unsure.gif
O del kokosinio, tai nezinau kaip makiaza nuplauna, na jis labai svelnus rolleyes.gif
Atsakyti
begike Paskelbta Šiandien, 17:39

Taip, del kvapo tai jo  Ne kokosai, bet visai nieko. Esu bandzius CC, tai fainas, bet man nuo jo irgi spuogiukai kilo 
O del kokosinio, tai nezinau kaip makiaza nuplauna, na jis labai svelnus 

jo,švelnus jis,tas tiesa biggrin.gif
Tarkim lyginant kokosinį su Aubrey rožių,man pastarasis labiau patinka.
O gal tau ne tai kad prausiklis kemša poras,o kas nors iš sudedamųjų dalių jautrina ir sukelia alergija,nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 17:33)
jo,švelnus jis,tas tiesa biggrin.gif
O gal tau ne tai kad prausiklis kemša poras,o kas nors iš sudedamųjų dalių jautrina ir sukelia alergija,nea g.gif

O jusu oda sausa? Nes roziu berods sausai odai skirtas... Tai toks jauciu netiks, nes irgi gali kimsti misria oda unsure.gif
na nepaskyciau g.gif nezinau kam esu alergiska blush2.gif atrodo niekam, tfu tfu tfu. O ir veidukas po jo nurimes atrodo, tik kita diena islenda tie niekadejai smile.gif
Atsakyti
begike, as ir manau, kad nuo kremo mane beria, vakar dar bandziau viena puse veido istepiau kremu kita ne, ir aisku ta kur istepiau isbere, kazkur radau staripsniuka, kad beria nuo saules apsaugos ;/, o as del to ir pirkau si krema, labai gaila;/
Atsakyti
begike Paskelbta Šiandien, 18:35
  QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 17:33)
jo,švelnus jis,tas tiesa 
O gal tau ne tai kad prausiklis kemša poras,o kas nors iš sudedamųjų dalių jautrina ir sukelia alergija,nea

O jusu oda sausa? Nes roziu berods sausai odai skirtas... Tai toks jauciu netiks, nes irgi gali kimsti misria oda 
na nepaskyciau  nezinau kam esu alergiska  atrodo niekam, tfu tfu tfu. O ir veidukas po jo nurimes atrodo, tik kita diena islenda tie niekadejai 

mūsų tongue.gif , buvo sausoka,na tokia dehidruota,bet dabar jau pasitaisė,pati nustebau,kad vakare galiu tik toniką naudoti ( naudoju taip pat Aubrey Rosa ) ir veido oda geriau jaučiasi nei po kremo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 06 16, 17:51)
begike, as ir manau, kad nuo kremo mane beria, vakar dar bandziau viena puse veido istepiau kremu kita ne, ir aisku ta kur istepiau isbere, kazkur radau staripsniuka, kad beria nuo saules apsaugos ;/, o as del to ir pirkau si krema, labai gaila;/

as irgi skaiciau kad nuo spf gali berti unsure.gif ir taip pat kaip ir tu emiau si krema, nes buvo su apsauga doh.gif Tolaiu ieskosi is Aubrey ar ieskosi kitu gamintoju? 4u.gif
As buvau jau uzsidegus prausikli nusipirkt is tos pacios linijos, bet apsigalvojau doh.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 06 16, 18:09)
mūsų tongue.gif , buvo sausoka,na tokia dehidruota,bet dabar jau pasitaisė,pati nustebau,kad vakare galiu tik toniką naudoti ( naudoju taip pat Aubrey Rosa ) ir veido oda geriau jaučiasi nei po kremo bigsmile.gif

biggrin.gif
dziaugiuos kad tiko priemones ax.gif as nzn ar toliau is Aubrey bandyt, ar ieskot ko nors kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 16, 17:10)
Tikrai nereikia, tikiu, nes žinau, kad skirtingi sertifikuotojai vadovaujasi skirtingais reglamentais, kas ir lemia jų patikimumą ir pan.
Niekada nereikia pasikliauti vien terminais "ekologiškas", "natūralus", "bio" ir t.t.
Maža to, nereikia suklysti pavyzdžiui perskaičius, kad 95 proc. produkto sudėtyje esančių augalų yra ekologiški. Nes jau įsitikinau, kad tai ir yra tie 15 proc. visų priemonės ingredientų, tuo tarpu visi kiti tėra natūralūs. Taip, kad čia kaip ir visur yra žodžių žaismo, reklamos ir panašių dalykų. Svarbu produkcijoje nerasti "blogiukų", o visa kita tai tik š...palyginti ax.gif.

Na bent cia nustato taisykles USDA, tai negali rasyt 100% organiska (maziau uz 70% irgi negali rasyt organiska), jei tokia nera. O naturali gali rasyt nepriklausomai nuo kiekio.

Truputi problemu su printeriu turiu, tai neina atskanuot - turiu lentele su ivairiais gamintojais ir ju reikalavimais (kur sertifikavimo zenkliukai Vokietijos, Naujosios Zelandijos ir pan.).

O konkreciai JAV standartus nustatineja USDA:
-100% organiska: visi produktai (isskyrus vandeni ir druska) privalo buti organiski,
-USDA organiski: turi but ne maziau 95% organisku produktu, o likusi produktu dalis turi buti tokie, kuriu neimanoma gaut organisku.
-Pagaminta su organiskais produktais: turi but ne maziau 70% organiskos sudeties, bet negali naudot USDA zenkliuko.
-Maziau nei 70% organiskos sudeties: negalima naudot zodzio 'organiska' pagrindinej etiketej, bet sudetyje gali but pazymeti atskiri ingridientai kaip organiski.
-Naturalus: nera federalinio standarto siam terminui, todel net 99% sudeties gali but sintetine.
-Hipoalergine: viskas ka firmos turi padaryt, kad galetu produktus vadint hipoalergiskais yra nenaudot gerai zinomu alergenu. Pries patenkant i prekyba, produktas neprivalo buti testuojamas su gyvunais ar zmonemis, kad irodytu jog jis nesukelia kokiu nors alergiju.

QUOTE(begike @ 2009 06 16, 17:39)
o tai everyday minerals turbut tas pats kaip BE?  g.gif  Bet vistiek matyt geriau nei iprasta dekoratyvke  unsure.gif 
Bet vistiek nesuprantu. Jie raso kad mica pagrindinis ingridientas, o jisai rodos naturalus skaitosi  unsure.gif

Aha, EM kaip ir BE. Tu tokiu mineraliniu kosmetiku pilna ir kainos labai skirtingos, o sudetis panasi. Mica nera blogai, bet rodos yra bismutas ar pan sudetyje, tai va jis blogiukas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 17, 02:25)
Aha, EM kaip ir BE. Tu tokiu mineraliniu kosmetiku pilna ir kainos labai skirtingos, o sudetis panasi. Mica nera blogai, bet rodos yra bismutas ar pan sudetyje, tai va jis blogiukas.

Panos, EM jau išsišifruoju, o kas yra BE? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 17, 09:46)
Panos, EM jau išsišifruoju, o kas yra BE? biggrin.gif

Bare Escentuals - mineraline kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 17, 10:01)
Bare Escentuals - mineraline kosmetika  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 17, 01:25)

mm.. g.gif zinosiu 4u.gif reik man dar apsisviest ta tema, ba nesuprantu kuri ten nekenksmingiausia blush2.gif tik pradejau dometis mineraline... smile.gif
Atsakyti