Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(pepkė @ 2009 08 07, 10:36)
Veido prasuiklyje ieina meta, tai jauciasi, bet as ji atidaviau sesei, pati naudoju skirta jautriai odai, tonikas gal daugiau zolinis, o kremas , kauke kazka specifiskesnio turi g.gif

kaip suprantu tavo oda riebi? ax.gif Ir tinka prausiklis jautriai odai?
As kazkada naudojau kitos firmos jautriai odai, tai siaip labai patiko, kad svelnus, bet paskui pradejo berti. Galvojau arba kokia medziaga netinka arba beria, nes kemsa poras, gal negerai nuvalo unsure.gif Nezinau ar gali prausiklis kimsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 07, 17:17)
kaip suprantu tavo oda riebi?  ax.gif  Ir tinka prausiklis jautriai odai?
As kazkada naudojau kitos firmos jautriai odai, tai siaip labai patiko, kad svelnus, bet paskui pradejo berti. Galvojau arba kokia medziaga netinka arba beria, nes kemsa poras, gal negerai nuvalo  unsure.gif  Nezinau ar gali prausiklis kimsti  g.gif

Taip-misri/riebi, bet as nenaudoju vien priemoniu skirtu butinai riebiai odai, o atsirenku, kas labiausiai tinka. Man reikia universalaus prasiklio, kad nuvalytu akiu makiaza, butu svelnus, o riebiai odai skirti paprastai sios funkcijos neatlieka, nes yra ,,astresni'' ax.gif . Nezinau ar prausiklis gali kimsti, abejociau g.gif Bent jau man nera kimses. Negerai nuvalyti tai gali, o ka naudoji veidui? Krema? ar tepi pudras? galbut jos kemsa g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 08 07, 16:25)
Taip-misri/riebi, bet as nenaudoju vien priemoniu skirtu butinai riebiai odai, o atsirenku, kas labiausiai tinka. Man reikia universalaus prasiklio, kad nuvalytu akiu makiaza, butu svelnus, o riebiai odai skirti paprastai sios funkcijos neatlieka, nes yra ,,astresni'' ax.gif . Nezinau ar prausiklis gali kimsti, abejociau g.gif Bent jau man nera kimses. Negerai nuvalyti tai gali, o ka naudoji veidui? Krema? ar tepi pudras? galbut jos kemsa g.gif

Pudru is viso nenaudoju schmoll.gif krema, kai naudojau ta prausikli irgi nenaudojau schmoll.gif tai tik ir beliko galvot kad prausiklis kaltas, nes apie savaite naudojau, kaip tik ir turejau realu vaizda pamatyt g.gif na arba kazkas organizme buvo, gal sutapimas tiesiog su tuo prausikliu g.gif
Atsakyti
isbandziau siandien Aubrey sampuna GPB ir veido kauke-sveitikli su simondsijom ir avizom (aciu Manijai69 4u.gif ).. plauku balzama (GPB) pabandysiu kita diena..
taigi, pirmi ispudziai tikrai neblogi apie sampuna, dar karta isbandysiu po keliu dienu ir galutinai apsispresiu ar pirkti smile.gif bet greiciausiai, kad pirksiu..
o kauke-sveitikli taip pat pirksiu, bet truputi veliau.. nors mano oda prie riebesniu, bet visai patiko si kauke-sveitiklis..
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 18:15
  isbandziau siandien Aubrey sampuna GPB ir veido kauke-sveitikli su simondsijom ir avizom (aciu Manijai69  ).. plauku balzama (GPB) pabandysiu kita diena..
taigi, pirmi ispudziai tikrai neblogi apie sampuna, dar karta isbandysiu po keliu dienu ir galutinai apsispresiu ar pirkti  bet greiciausiai, kad pirksiu..
o kauke-sveitikli taip pat pirksiu, bet truputi veliau.. nors mano oda prie riebesniu, bet visai patiko si kauke-sveitiklis..

Smagu girdėti drinks_cheers.gif

Ir kaip tau plaukai po šio šampūno? O balzamo jokio nenaudojai ar su kitu bandei? 4u.gif Šveitiklis ne per aštrus?Man jis patinka,bet gan šiurkštus veidui.
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 09, 23:00)
Smagu girdėti  drinks_cheers.gif

Ir kaip tau plaukai po šio šampūno? O balzamo jokio nenaudojai ar su kitu bandei? 4u.gif Šveitiklis ne per aštrus?Man jis patinka,bet gan šiurkštus veidui.

plaukai neapsunke, purus smile.gif isplove plaukus gerai.. balzama naudojau dr.Hauschka, bet tik del to, kad norejau paziuret koks plaukams poveikis pakeitus tik sampuna (o ne abu is kart).. kai vel plausiu galva, tada ir Aubrey balzama isbandysiu ir paziuresiu kaip mano plaukams patinka toks derinukas smile.gif
kol dr.Hauschkos balzamo nepabaigsiu, tol nepirksiu jokio kito kol kas, o va sampuna jau reiks labai greit pirkt..
o del sveitiklio, tai man visai normalus pasirode, ner labai tos daleles siurkscios, buna ir siurkstesniu.. ir patinka, kad tu daleliu pakankamai daug.. seip stipriai nesveiciu veido, taip lengvai pamasazuoju veida ir nuplaunu smile.gif
siu priemoniu (sampuno, balzamo, sveitiklio) kvapai tokie idomus pasirode smile.gif ai.. dar kai pamaciau koks sampunas skystas, pagalvojau, kad labai daug reikes jo plaunant galva, bet kai pabandziau, tai visai normaliai, nereikia labai daug..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 rugpjūčio 2009 - 07:36
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 09, 23:00)
Šveitiklis ne per aštrus?Man jis patinka,bet gan šiurkštus veidui.

As rasius jau sioje temoje, kad man sveitiklis labai normalus pasirode. Bet galiu pasiulyt pabandyt Dr. Brandt (neorganiskas) - va ten tai kaipsvitriniu popieriu pereina per veida, bet po to labai maloni odyte lieka wub.gif Tik galvoju gal nera gerai toks astrumas ypac sausai odai, tai nebenaudoju jo.

O del organisku/naturaliu sveitikliu, tai teko skaityt, kad ju nerekomenduoja, nes daznai naturalus ingridientai buna susmulkinti taip, kad lieka astriu kampu ir palieka mikroskopinius odos subraizymus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 10, 13:47)
O del organisku/naturaliu sveitikliu, tai teko skaityt, kad ju nerekomenduoja, nes daznai naturalus ingridientai buna susmulkinti taip, kad lieka astriu kampu ir palieka mikroskopinius odos subraizymus.

va va... as viena karta pabandziau pasveisti ir nebenoriu daugiau blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 08 10, 16:07)
va va... as viena karta pabandziau pasveisti ir nebenoriu daugiau  blink.gif  smile.gif

Kokiu sveitet? Aubrey organics ar siaip kazkokiu naturaliu? As nors sita dalyka ir skaiciau, bet vis ranka nekyla pirkt prastos sudeties sveitikli, tai vis koki naturalu nugriebiu. Kolkas nesijaucia jokio blogumo ir nepasitaike tokio, kad jaustusi astrumas, o is nenaturaliu ne viena per astru teko bandyt. Aisku kas vyksta mikroskopiniais dydziais as nezinau, bet man sudetis naturaliu priiimtinesne.... ax.gif
Atsakyti
merginos, šiandien užsakinėsiu Aubrey per rudaplaukę. Kas irgi norit, jos kontaktai yra internetinių parduotuvių skyrelyje wink.gif Bendrą užsakymą daryti nėra prasmės, nes visoms vienodai skaičiuosis mokesčiai.

vis dėlto, jei norit vieno ar poros daiktų, tai solidarizuokitės, kadangi Aubrey puslapyje minimalus užsakymas turi būti 75 doleriai, tiek surenku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 rugpjūčio 2009 - 06:36
isbandziau ir as sian GBP sampuna, kondicionieriu naaudojau FIN, nes reikia subaigt, tai galiu pasakyt kad isplovus be balzamo irgi niekaip schmoll.gif , jauciasi plaukai kaip stagarai kol slapi...siaip patiko, kad gerai putoja. smile.gif, na idomu ar neriebins plauku g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 10, 23:24)
Kokiu sveitet? Aubrey organics ar siaip kazkokiu naturaliu? As nors sita dalyka ir skaiciau, bet vis ranka nekyla pirkt prastos sudeties sveitikli, tai vis koki naturalu nugriebiu. Kolkas nesijaucia jokio blogumo ir nepasitaike tokio, kad jaustusi astrumas, o is nenaturaliu ne viena per astru teko bandyt. Aisku kas vyksta mikroskopiniais dydziais as nezinau, bet man sudetis naturaliu priiimtinesne.... ax.gif

Sante sveiciau ax.gif
Atsakyti