Įkraunama...
Įkraunama...

Aubrey Organics

QUOTE(Tiffany @ 2009 10 26, 10:03)
plaukam  biggrin.gif kazkas baisaus  wacko.gif  wacko.gif

Su plauku priemonem nesusigyvenau ir as, ismeginau
dvejus sampunus ir kondicionierius, tai turbut is naturaliu
plauku prieziuros priemoniu keistesniu nesu regejus doh.gif

O stai Rosa Mosqueta veido prieziuros priemones ypatingai tiko,
buvau pirkus miniatiuru rinkinuka, apart toniko visa kita nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
o as turiu sampuna ir kondicionieriu chamomille volumising, tai neturiu priekaistu, iskyrus tai, kad sampunas greitokai baigiasi ax.gif .Plauku ilgiau svarus issilaiko, skaniai kvepia, po balzamo gerai sukuojas, svelnus ax.gif Gal kada kitoki reiks isbandyt. g.gif
Atsakyti
o man tos AO kaukes vidutiniskos, nei labai blogos nei labai geros (turiu sita http://www.theremust...ask.html#aAO025 ir tokia http://www.theremust...sk.html#aAO026)
kai uzbaigsiu tokiu paciu nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas bande vyriskaja plauku prieziuros linija kovai su slinkimu?
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2009 11 08, 15:45)
Gal kas bande vyriskaja plauku prieziuros linija kovai su slinkimu?

Aš turėjau tik purškiamą toniką. Kažką daug pasakyti apie jį negalėčiau, nieko blogo, bet nieko ir ypatingo.Nežinau ar dar kartą pirkčiau. Manau yra geresnių. smile.gif
Atsakyti
Is Aubrey Organics esu turejusi sausai odai rinkini (kremas, valomasis pienelis ir tonikas) - gyvenime daugiau nieko is sios linijos nebepirksiu schmoll.gif . Pienelis ir tonikas patekes i akis lb lb jas griauzdavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Versme @ 2009 11 08, 21:29)
Is Aubrey Organics esu turejusi sausai odai rinkini (kremas, valomasis pienelis ir tonikas) - gyvenime daugiau nieko is sios linijos nebepirksiu  schmoll.gif . Pienelis ir tonikas patekes i akis lb lb jas griauzdavo  verysad.gif

Nebepamenu gerai, bet tas valymui pienelis nera skirtas akiu makiazui berods, tai visai normalu jei grauze... g.gif Na o toniko irgi nereikia naudot taip arti kad patektu i akis.... Turejau abu - na ne stebuklas ir aisku prausiklis (pienelis) pagrauzdavo akis, jei i jas patekdavo, bet siaip man daug kitu firmu lygiai taip pat (ne tik neskirtu akiu makiazui, bet ir tokiu vadinamu jautriai odai akiu makiazo valikliu). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 lapkričio 2009 - 21:44
Skaiciau, kad i 250ml sampuno galima pilt sauksteli ea. OA sampunuose ir taip yra ea, ar nebus per daug?
Atsakyti
Ao vyriska kondicionieriu-stiprikli tept ant saknu?
Atsakyti
Įsigijau vyrišką seriją plaukams nuo slinkimo, likau patenkinta kaip ir ankstesniu pirktu šampūnu.
Atsakyti
Isigijau ir as is AO rinkinuka riebiai odai, tai man labai patinka, naudoju ilgiau nei savaite, tai galiu drasiai sakyti, kad oda svaresne pasidare ir svarbiausia, kad sios priemones nesausina odos. bigsmile.gif
Atsakyti
O niekas nebandete Aubrey Organics Amino Derm Gel Clear Skin Complex?
user posted image
Atsakyti