QUOTE(baikere1 @ 2010 04 21, 19:15)
Aš tai, kai ieškojausi savo vestuvėms fotografo ir filmotojo, tai sužinojusi kainas, tiesiogine to žodžio prasme, čiut neišvirtau! Kas čia per kainos? man tai protu nesuvokiama, kaip gali žmogus už 10 val darbą užsiplėšti 1500-2000lt?

nuprotėjimas kažkoks... būtent dėl to, aš visa pasipiktinusi, susiradau 4 studentus (tos specialybės, žinoma, kurios ir reikia), iš kurių du filmuos ir du fotografuos,ir praktiškai nieko tas nekainuos, nors viskas bus daroma su profesionalia įranga...
na,matyt mazai domejotes iki tol kainom

visada kainos buvo tokios ir jos beveik nekinta,na gal tik siek tiek sunkmeciu pakoreguoja. Be abejo, kuo pigiau,tuo ir kokybe labiau kencia..jei labai taupot,tai galima ka is sveciu ipareigoti padaryti megejiska video,ir nunest kokiam operatoriui,kad sumontuotu,tai jums atsieitu apie 500lt tiktai.. bet seip,jei norite samdytis PROFESIONALA, tai tikrai kainos yra pakankamai zmoniskos. Tai ka jie padaro per tas 10val,jei gautumete isakart sventes vakara,patikekit,jums tikrai nepatiktu..todel jie dar daug dirba kol apdirba taip,kad jums visa tai patiktu

mums filma dare savaite laiko,ir tai,pasiemus ir perziurejus,sutareme,kad viena vieta dar pataisys,nes man nepatiko-tai dar dvi dienas tada taise-ir gavau TOBULA filma

be abejo,visada yra galimybe rinktis..Jusu teise. Bet ismanantis mena zmogus,tikrai neissigas,jei uz kokybiska ir tobulai apdirbta darba paprasys panasios sumos. Aisku yra tokiu,kuriems uztenka is nugaros nufilmuotu jaunuju baznycioje,iamzintu visu uzstales dainu juostoje,ir kaina uz 500lt Pasisakiau tik todel,kad gerai apgalvotumete ko norite ir apsisprestumete.sekmes!