QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 09, 21:29)
mastau vel paimt kortas, ar man jas reikia kaip nors paruost, pakraut ar kazkas panasaus?esu ir pati pas bureja buvus, bet man viska atvirsciai pasakydavo, mamai ka sakydavo viskas issipildydavo 100%, kas gali but?niekaip neismastau?gal mano biolaukas per stiprus ar kas nors kitas kad taip gaunas?
-Kortas paruošt, pakraut gali dėl savo pačios ramybės, patiems popieriaus lapeliams- kotoms kokio tai skalbimo nereikia. Bet aš ilgai nenaudotą, arba naują kaladę mėgstu apvalyti smilkalais, arba druska, tai tiesiog tapę mano pažindinimosi su nauja (užmiršta) kalade ritualu ir
man jo reikia. Įkrauti, lygiai tas pats, jei manai/jauti, kad to reikia, tada žinoma, kad reikia. Ar laikysi tarp delnų, ar ant palangės prieš saulę arbamėnulį, čia vėl gi daugiau veiksmas vyksta Tavo pasąmonėje, o ne pačiose kortose
-Kaip
Linabalt jau minėjo, galimas daiktas, kad ne tik kad nesiduodi programuojama, bet sureaguoji į tai veidrodžio principu. Viena moteris, patyrusu tarologė yra man pasakojusi, kad turėjo tokį klientą, kuris eidavo pas ją dėl itin tikslių prognozių. Nebūtų nieko keisto, jei ne tai, kad visos jos pildydavosi radikaliai priešingai. Rodo, kad pereis į naują darbą- lieka senajame, rodo, kad praras krūvą pinigų- gauna palikimą, rodo, kad namie bus gaisras- užtvinsta kaimynai iš viršaus, paskandina visą butą, rodo, kad sėkmingai parduos savo mašiną- ne parduoda, o nusiperka dar vieną. Daugiau taip staigiai nebeprisiminsiu, tačiau tas atvejis galbūt nėra visisškai atsitiktinis, gal tai kokia išimtis. Galbūt Tu pati tas pranašystes transformuoji į priešingas