QUOTE(Blue Rose @ 2009 02 09, 13:33)
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 08:10)
Chiromante, neliko jokio negatyvaus šleifo

Ir visiškai sutinku, kad ginčai Taro tema yra niekur nevedantys, nes tai taip individualu: ką pajauti, kuriuos simbolius pamatai ryškiausiai toje pačioje kortoje, bet skirtinguose dėstymuose, o juo labiau- ką konkrečiai kiekvienas alegorinis simbolis "pasako" per individualią kortas skaitančiojo pasaulėžiūros prizmę.
Aš pradžioj buvau labiau susižavėjusi vakarietiška (konkrečiai- amerikoniška) mokykla, vėliau persimečiau ant prognostinės rusų Taro mokyklos, dar vėliau supratau, kad norom-nenorom darau savo "mix'ą" iš jų abiejų, o tada kaip tik įsigijau Toto knygą ir paskendau Kroulio maginiuose raštuose. Tik man jie dar neįkandami (ir nebijau to prisipažinti)

Dėl Kroulio Taro, tai tiesą pasakius, nežinau, kas LT su ja jau daug metų dirbtų (nors tiek ten iš to mano žinojimo). Aplamai jo literatūros turiu tik anglų k. ir nors anlgliškai skaitau daugelį knygų, bet jo raštai itin sunkiai skaitosi, nepalyginsi su kokia Mary K. Greer, Rachel Pollak ar Janina Renee. Lietuviškai, deja, spėju, irgi būtų ne ką langviau

PAskaitau Chiromantes ir Blue Rose postus, tai tokia zalia pasijauciu

Blue Rose, tavo nickas ir avataras grazus

Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 15:42)
Tikrai?
O galima nors pora nuorodu su tokiais pasiulymais? Idomu idomu,kas gi LT turi oficialia teise vesti tokius "kursus"

Kaune zinau, kad vienas vyriskis veda, tik ar jis tikrai pasvestas, ar siaip praejo "kursus" ir dabar kitus mokina, tai klausimas...