Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Blue Rose @ 2009 02 09, 13:33)
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 08:10)

Chiromante, neliko jokio negatyvaus šleifo 4u.gif Matyt ankstesnėje žinutėje pati išsireiškiau nepakankamai aiškiai, todėl ir buvau nevisai tiksliai suprasta, ką norėjau pasakyti blush2.gif
Ir visiškai sutinku, kad ginčai Taro tema yra niekur nevedantys, nes tai taip individualu: ką pajauti, kuriuos simbolius pamatai ryškiausiai toje pačioje kortoje, bet skirtinguose dėstymuose, o juo labiau- ką konkrečiai kiekvienas alegorinis simbolis "pasako" per individualią kortas skaitančiojo pasaulėžiūros prizmę.
Aš pradžioj buvau labiau susižavėjusi vakarietiška (konkrečiai- amerikoniška) mokykla, vėliau persimečiau ant prognostinės rusų Taro mokyklos, dar vėliau supratau, kad norom-nenorom darau savo "mix'ą" iš jų abiejų, o tada kaip tik įsigijau Toto knygą ir paskendau Kroulio maginiuose raštuose. Tik man jie dar neįkandami (ir nebijau to prisipažinti) 4u.gif Grįžau prie senų gerų (ir kol kas labiausiai pasiduodančių suvokimui) Raiderio Waito kortyčių su Pamelos Kolman Smit iliustracijom blush2.gif Tokia tad neilga mano kelionė. O Tu nesigailėk, per vėlai, ar per anksti pradėjai studijuot Taro 4u.gif Tiesiog leiskis jai atsiskleist ir viskas bus gerai ax.gif
Dėl Kroulio Taro, tai tiesą pasakius, nežinau, kas LT su ja jau daug metų dirbtų (nors tiek ten iš to mano žinojimo). Aplamai jo literatūros turiu tik anglų k. ir nors anlgliškai skaitau daugelį knygų, bet jo raštai itin sunkiai skaitosi, nepalyginsi su kokia Mary K. Greer, Rachel Pollak ar Janina Renee. Lietuviškai, deja, spėju, irgi būtų ne ką langviau blush2.gif

PAskaitau Chiromantes ir Blue Rose postus, tai tokia zalia pasijauciu doh.gif Ta prasme, tikrai esu zalia... Is kur jus tokios gabios - perskaitot kruvas knygu, ir dar ne lietuvisku, o rusisku (sitos dar nieko) ir anglisku ( blink.gif )... As jauciu tik pensijoj prisiruosiu tiek skaityti, kai pirstais nebepataikysiu i klavisus (PC) lotuliukas.gif

Blue Rose, tavo nickas ir avataras grazus 4u.gif Uzkabino ta melyna roze kazkoki kamputi sieloje wub.gif (ir vel jauciu uztemimas veikia, nes emocijos lipa per krastus smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 15:42)
Tikrai? bigsmile.gif  O galima nors pora nuorodu su tokiais pasiulymais? Idomu idomu,kas gi LT turi oficialia teise vesti tokius "kursus"

Kaune zinau, kad vienas vyriskis veda, tik ar jis tikrai pasvestas, ar siaip praejo "kursus" ir dabar kitus mokina, tai klausimas...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 02 09, 16:36)

ačiū, bet nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaba-liuks @ 2009 02 09, 16:06)
ačiū, bet nerandu blush2.gif

9 menulio diena,15,19,23,26 ir 29. Pasiskaityk apie jas duotoje nuorodoje
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 17:24)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 16:42)
Tikrai? bigsmile.gif  O galima nors pora nuorodu su tokiais pasiulymais? Idomu idomu,kas gi LT turi oficialia teise vesti tokius "kursus"

g.gif blush2.gif banziau atsiminti kur esu maciusi,girdejusi.Bet kadangi manes kursai nedomina,tai neisidemejau ir dabar paziurejus internete,nieko neradau.
Galiu klysti,taciau berods kazka maciau Reiki reklamose,dabar popiuliarioje kazkokioje ezoterineje mokykloje.Galiu klysti.Taciau pries gerus kelis menesius vienas mano pazistamas aiskiai minejo lankantis tokius uzsiemimus...
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 02 09, 15:44)
PAskaitau Chiromantes ir Blue Rose postus, tai tokia zalia pasijauciu doh.gif Ta prasme, tikrai esu zalia...

Oi, mergyt miela, prieš Chiromantę ir aš lenkiu savo žilą galvą, bet mane Tu be reikalo paminėjai- žaliuoju ir aš kaip ta rūta daržely blush2.gif Man dar mokytis ir mokytis doh.gif
Na, o knygos negimtąja kalba ir man sudėtingiau skaitosi, ir gerokai ilgiau, bet kai nėra lietuviškai išleista kokių įdomesnių ir vertingesnių knygelių, nieko kito nelieka 4u.gif

QUOTE(linabalt @ 2009 02 09, 15:44)
Blue Rose, tavo nickas ir avataras grazus 4u.gif Uzkabino ta melyna roze kazkoki kamputi sieloje wub.gif (ir vel jauciu uztemimas veikia, nes emocijos lipa per krastus smile.gif  )

Jetau, ačiū wub.gif 4u.gif

Meditacijas į Arkanus siūlo ezoterinis centras AUM Kaune, kaip dėl Vilniaus, deja, nežinau. Buvau praeitą savaitgalį užvažiavus, tai kaip tik ten ir pasiūlė dalyvauti, bet man tolokai važinėti, tad teko atsisakyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 02 09, 19:42)
Meditacijas į Arkanus siūlo ezoterinis centras AUM Kaune, kaip dėl Vilniaus, deja, nežinau. Buvau praeitą savaitgalį užvažiavus, tai kaip tik ten ir pasiūlė dalyvauti, bet man tolokai važinėti, tad teko atsisakyti  verysad.gif

Ten radau tik paprastus kursus: http://www.ezoterika...*tarologija.htm , o apie meditacijas neradau ax.gif
Atsakyti
Tuomet nežinau g.gif
Aš ten irgi ne kokį skelbimą perskaičiau, o tiesiog pokalbio metu pasakė apie tai ir paklausė, ar nedomina ir meditacijos į Arkanus? Dabar net nesmagu pasidarė, gal aš blogai supratus būsiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakine @ 2009 02 09, 17:57)
g.gif  blush2.gif banziau atsiminti kur esu maciusi,girdejusi.Bet kadangi manes kursai nedomina,tai neisidemejau ir dabar paziurejus internete,nieko neradau.
Galiu klysti,taciau berods kazka maciau Reiki reklamose,dabar popiuliarioje kazkokioje ezoterineje mokykloje.Galiu klysti.Taciau pries gerus kelis menesius vienas mano pazistamas aiskiai minejo lankantis tokius uzsiemimus...

Cia ne kursai ir pabaigos cia nera,- tai gyvenimo budas,po kurio kelio atgal nebera.... bigsmile.gif Va,kaip dramatiskai ir intriguojanciai parasiau lotuliukas.gif Reikia zinoti tik viena-su kortu deliojimu tai neturi visiskai nieko bendro. Turekite galvoje-jeigu ir rasite kazkur-tai neoficialu ir pavojinga dalyviams......
Papildyta:
QUOTE(Blue Rose @ 2009 02 09, 19:42)
savo žilą galvą, ............ Man dar mokytis ir mokytis  doh.gif
Na, o knygos negimtąja kalba ir man sudėtingiau skaitosi, ir gerokai ilgiau, bet kai nėra lietuviškai išleista kokių įdomesnių ir vertingesnių knygelių, nieko kito nelieka  4u.gif

Nagi nagi,-nuo kada dabar pas mus zilos galvos? bigsmile.gif O del manes tai neverta perdeti,-tiesiog myliu Taro ir del tos priezasties,kad mane maziausiai domina prognostinis lygis(kuris yra pirmasis is 7)-ten atsiveria tokia plati dirva pazinimui,kad ir puses gyvenimo neuztektu.Zinoma-pradzioj turejau isskirtinius mokytojus....o toliau kaip sniego gniuzte nuo kalno..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 10, 08:49)
Cia ne kursai ir pabaigos cia nera,- tai gyvenimo budas,po kurio kelio atgal nebera.... bigsmile.gif  Va,kaip dramatiskai ir intriguojanciai parasiau lotuliukas.gif  Reikia zinoti tik viena-su kortu deliojimu tai neturi visiskai nieko bendro. Turekite galvoje-jeigu ir rasite kazkur-tai neoficialu ir pavojinga dalyviams......
Papildyta:

Nagi nagi,-nuo kada dabar pas mus zilos galvos? bigsmile.gif O del manes tai neverta perdeti,-tiesiog myliu Taro ir del tos priezasties,kad mane maziausiai domina prognostinis lygis(kuris yra pirmasis is 7)-ten atsiveria tokia plati dirva pazinimui,kad ir puses gyvenimo neuztektu.Zinoma-pradzioj turejau isskirtinius mokytojus....o toliau kaip sniego gniuzte nuo kalno..... biggrin.gif

Gal galetum papasakoti placiau siek tiek apie keliones i Arkanus? Kodel tai gali tureti neigiamu pasekmiu? Ir dar, labai noreciau suzinoti tuos 7 lygius, jeigu tau nesunku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 02 09, 16:42)

labux smile.gif Dalia Braziulyte veda Kaune, pries menesi buvau gavus pakvietima
Atsakyti
QUOTE(Saulute77 @ 2009 02 10, 23:47)
labux  smile.gif Dalia Braziulyte veda Kaune, pries menesi buvau gavus pakvietima

O gal zinai pas ka ji mokesi? Labai idomu, nes tikrai ne bet kas gali vesti tokius uzsiemimus, ir Lietuvoje tokiu mokytoju tikriausiai tik keli g.gif
Atsakyti