Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (58 dalis)

QUOTE(burbulinė @ 2009 02 06, 22:19)
Mažutė kukabara, kad ją kur galas griebtų...  lotuliukas.gif  Prie šito "liliputuko" prasikrapščiau du ilgus vakarus ir šiandien visą dieną  lotuliukas.gif  Kryžiukais vos 48 x 59, o spalvų 16-ka ir kaip tiek pavienių kryžiukų prikišt į tokį mažą plotelį, nesuprantu...  lotuliukas.gif  Nepaisant to, kiek tas paukštukas mane prikankino, vis tiek jis man labai mielas  lotuliukas.gif

user posted image lotuliukas.gif

biggrin.gif uzsiziurejau i mikes spalva pamirsau pagirti wub.gif labai labai dailutis apukstelis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 23:40)
Na įdedu ir aš savo poros vakarų darbelį. Ne kryžiuku siuvintas, bet  ax.gif Tik nuotrauka tamsi labai  ax.gif

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 23:40)
Na įdedu ir aš savo poros vakarų darbelį. Ne kryžiuku siuvintas, bet  ax.gif Tik nuotrauka tamsi labai  ax.gif

gal galima butu pasakyti, vien tik BS lotuliukas.gif labai grazu ir taip greitai thumbup.gif labai grazus sonai, susiuvimo vietos bigsmile.gif

ir kaip jus taip greitai, stebiuosi tempais....nes man tai kazkaip viskas gana isleto gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 06 vasario 2009 - 22:46
as ir is smalsumo adatine bandziau gamint tai privargau kol graziai susiuvau ir dar karoliuka pritraukdama adata nulauziau ividuj tai vos vyras isluksteno ja is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
milka@
Super,man taip elegantiskai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau kuo greičiau pasigirti tai ir skubėjau lotuliukas.gif O jei rimtai, tai kad to darbo čia neperdaugiausia buvo. O siūlėse dar karoliukų privėriau jungdama dalis rolleyes.gif
sirdelle, man ši adatinė tokia lengvutė, gal todėl ir pasirinkau šį biscornu raštą.
Beja, antrą dalį siuvinėjant jau buvo pabodę dygsniuoti blush2.gif
Ir ačiū, kad neišpeikėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 06 vasario 2009 - 22:54
Nu jūs šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visoms, kurios rodėsi darbelius (paukštuką, tigriuką su draugais, adatinę) dovanoju po balioną thumbup.gif Per darbus neužsukau atrodo tik dieną, o čia jau naujoj temoj kiek visko yra..... Beje milka@ gal gali man savo adatinės schemutę ir trumpą pačios adatinės padarymo principą į mildabar@gmail.com ax.gif blush2.gif Aš tai vis nesuprantu kaip ją pasidaryt..... g.gif g.gif
Atsakyti
burbulinės paukštukas meilybė wub.gif

milka@ adatinė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
ka cia bepridursi. grazuu! sita as uzmaciau pirkti DMC aidos kuri jau suzymeta kvadratais ir tos zymes veliau issiplauna.kaip su markeriu tik vargt nereik. tai ka manot? gal kas jau bandet? kazi ar patikima?
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 06, 23:59)
Nu jūs šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Visoms, kurios rodėsi darbelius (paukštuką, tigriuką su draugais, adatinę) dovanoju po balioną  thumbup.gif  Per darbus neužsukau atrodo tik dieną, o čia jau naujoj temoj kiek visko yra..... Beje milka@ gal gali man savo adatinės schemutę ir trumpą pačios adatinės padarymo principą į mildabar@gmail.com  ax.gif  blush2.gif  Aš tai vis nesuprantu kaip ją pasidaryt.....  g.gif  g.gif

Ačiū už balioną rolleyes.gif
O čia biscornu siuvimo instrukcija. O jei norėsiko plačiau tai yra atskira biscornų tema. Apsilankyk, ten daugiau nuorodų į schemas ir t.t. cool.gif
http://lesmarottesde...nu/biscornu.htm
O savo adatinės schemutę tuoj išsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2009 02 06, 23:09)
ka cia bepridursi. grazuu!  sita as uzmaciau pirkti DMC aidos kuri jau suzymeta kvadratais ir tos zymes veliau issiplauna.kaip su markeriu tik vargt nereik. tai ka manot? gal kas jau bandet? kazi ar patikima?

O tu tikra, kad ten ne Waste Kanva? Na ta išpašoma. Kur galima ant bet kokios medžiagos siuvinėti, o po to siūliukus ištraukyti. Nes GA tai būtent tokia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 06, 16:09)
Nenoriu tavęs balamūtit, daug ar mažai, radau dar kelis švyturius, palyginimui gali pasidairyt kiek ten spalvų mirksiukas.gif
http://mashapav.gall...atch?a=AAL-bCGh
Papildyta:
Čia kaip suprantu galima paprašyt schemos, jei reikia
http://fojj.gallery....atch?a=mh6-bokL

Nugi, labai labai ačiū, Paukščiuk 4u.gif Susibalamutinau galutinai. Bet čia ne jūs kažkuri subalamutinot. Čia aš pati, o už pamąstymus esu begaliniai dėkinga... Nu, perverčiau Paukščiuko nuorodas. Man tas mano švyturys patinka dėl to, kad jame - putojanti jūra. Abejonių stipriai man ėmė kelti dangus...
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 17:09)
Man taip pat ta švyturio schema atrodo "savadarbė". Nekelia pasitikėjimo  unsure.gif

ir šis milkos pasakymas sukėlė minčių.

QUOTE(Dvi @ 2009 02 06, 16:52)
Švyturys

Dydis:200x266 langeliai; DMC; 29 spalvos

Ar čia aš blondinė? doh.gif  biggrin.gif

Dvi, ką tuo norėjai pasakyti? Na, prašau nepykti, esu diletantė... Tik semiuosi informaciją... Kadangi labai pasitikėjau savo jėgomis ir darbą užmačiau nemažą, tai man ir norisi susirinkt kiek įmanoma daugiau info... Kai kažkada siuvinėjau paveikslą su tulpių puokšte iš rusiško žurnalo - fonas jame buvo vienos spalvos... Ech.. Tai jaučiu, kad man labai stinga suvokimo...

Kartoju, kad esu dėkinga už galimybę pasvarstyti... Jei dar turėsit kokių minčių - labai dėkui. Kol kas užsakymo siūlams būtent švyturiui nedariau.. Pasakysiu, kodėl taip skubu... Man teks gulti į ligoninę. O ten, kaip žinia, idealiai galėčiau siuvinėti, bet ne užsiimti siūlų paieškomis. Nors ruošiuosi dabar siuvinėti paukščiuko metriką. Tačiau, užsakinėdama siūliukus jai, norėjau pasirūpinti ir kitais...
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 02 07, 00:49)
O tu tikra, kad ten ne Waste Kanva? Na ta išpašoma. Kur galima ant bet kokios medžiagos siuvinėti, o po to siūliukus ištraukyti. Nes GA tai būtent tokia yra ax.gif

na kad ne... tokie rozinem linijom10x10 langeliu kvadratais subraizyta.dar nupiesta ant pakelio kame esme.sale ir tirpstanti aida buvo.tik nepazejau kokio didzio gabalai ten.gal neaprimoka net pirkt.bet idomu gal kas bande ar tikrai nusiplauna tor zymes.
Atsakyti