Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo šunų, kačių ir... kiškių!

atejau patarimu pasiskaityt kaip kates atbaidyt,bet nuo Zuikio5 postu net spaudimas pakilo blink.gif prie ko cia meile gyvunams,kalbama apie ŠUDUS.Vejoj nera kur koju padet vieni strunkiai,veja išdraskyta,prie augalu smarve doh.gif mano kate daro tik i dezute namie,o svetimi valkatos karaliauja kaip namie gun_bandana.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
jei kas Vilniuje norėtumėt šuninės cimbžiedos, galiu pasidalinti šakelėmis
user posted image
Palaikysit vandeny, kol šaknis išleis, paauginsit peržiem, pavasarį galėsit kelti į lauką.
Antakalnis, Kairėnai, N. Vilnia. Į až.
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2014 04 14, 19:45)
atejau patarimu pasiskaityt kaip kates atbaidyt,bet nuo Zuikio5 postu net spaudimas pakilo blink.gif prie ko cia meile gyvunams,kalbama apie ŠUDUS.Vejoj nera kur koju padet vieni strunkiai,veja išdraskyta,prie augalu smarve doh.gif mano kate daro tik i dezute namie,o svetimi valkatos karaliauja kaip namie gun_bandana.gif
.
Tai, kad katės savo "turtą" užkasa, o šunes tai kur ši.., ten paliko, bet už šunis bjauresni jų šeimininkai, kurie išveda savo augintinius nusituštinti po langais
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 10 12, 23:05)
.
Tai, kad katės savo "turtą" užkasa

Neuzkasa pilna veja ir gelynai doh.gif nu kaip atsibodo man kaimynu kates cool.gif ir smarve jau jauciasi
Atsakyti
Seniai čia niekas neužsuka 4u.gif
Turiu bėdą, gal patarsite g.gif Problema - anytos numylėtinė kalytė doh.gif Ši gražuolė laksto kur panorėjusi po kiemą, trypia gėlynus, kasa, rausia... Išpurenu, o ši ir vėl verysad.gif , jei jau pramynė taką per gėlyną, tai gali, kad ir su traktoriumi suarti.. Nesinori su anyta pyktis, ji nesudraudžia doh.gif Noriu imtis kokių rimtų kovos priemonių g.gif Gal ką patarsite man?
Atsakyti
QUOTE(Medute55 @ 2015 05 12, 21:16)
Seniai čia niekas neužsuka 4u.gif
Turiu bėdą, gal patarsite g.gif Problema - anytos numylėtinė kalytė doh.gif  Ši gražuolė laksto kur panorėjusi po kiemą, trypia gėlynus, kasa, rausia... Išpurenu, o ši ir vėl verysad.gif , jei jau pramynė taką per gėlyną, tai gali, kad ir su traktoriumi suarti.. Nesinori su anyta pyktis, ji nesudraudžia  doh.gif  Noriu imtis kokių rimtų kovos priemonių g.gif  Gal ką patarsite man?

Pas mus šunys iškasa duobes, kasa kur minkšta žemė, darželiuose. Kaip kovoti?
Atsakyti
Sveikos bendramintes. Reikia jusu pagalbos. Kazkas isisuko i musu soda. Naikina veja ir prie medeliu pradejo kapstyti. Ir kazdien duobeliu vis daugeja. Duobeles siauros iki 10 cm ilgio. Bei nera gilios. Ten kur rausia velena yra tvirta ir tankiai suaugus, ten su kastuvu gerai reikia pasistengt kil iskasi duobe.
Noreciau suzinot kaip apsaugot savo grozi?
Atsakyti
Pas mus ežiai lervų ieško žolėje, tai tokios negilios duobutės lieka. Jie visad vakarais ateina ir rausiasi smile.gif
Atsakyti
senokai čia niekas nebeužsuka...
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2014 10 12, 19:21)
user posted image

ar kas dar auginat ir galit pasidalinti?
Atsakyti
Aš irgi noriu patarimo kaip kates atbaidyt triniti.gif . Nekenčiu jų, kai mano daržas ir šiltnamis prikakotas ir primyžtas, galėčiau, nusmaugčiau visas biggrin.gif , pernai nei morkų neturėjau, nes tik pasėjus viskas išmaišytabuvo, kažkodėl toj vietoj kurmorkos šiko daugiausiai. Irbraįkės numyžtos nunyko doh.gif .
Papildyta:
O gal tos šuninės cimbžiedos kur Senukuose ar pan parduotuvėj galima įsigyt g.gif
Atsakyti