Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 16:17)
O antra toks pamastymas.
Kazin kodel pav.20 metu panele butinai isimyli pav.38 metu verslininka, arba siaip pasiturinti?  Kazkaip neteko girdeti kad isimyletu koki saltkalvi, traktorista ar kt.
Kazin kur cia slypi tiesa. O matyt tiesa slypi anapus. g.gif

Gal todel, kad zurnale "Zmones", "Maryte" ir pan neraso apie saltkalvius ir traktoristus? As nesu pikta, man juokinga, kodel zmones tokie nemastantys ir tokio siauro akiracio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 15:17)
O antra toks pamastymas.
Kazin kodel pav.20 metu panele butinai isimyli pav.38 metu verslininka, arba siaip pasiturinti?  Kazkaip neteko girdeti kad isimyletu koki saltkalvi, traktorista ar kt.

...paprastai išsilavinusios moterys į šaltkalvius neįsimyli, bet, žinoma, gali būti išimčių. Be to panelės iš dausų vyrų netraukia, o renkasi iš aplinkos, kuri jas supa...
Anapus gal ir slypi tiesa, tik ne dėl amžiaus skirtumo poroje. Deja, anapus- jau amžinoji tiesa, kur visi esame lygūs ir lygesnių tuo klausimu nėra.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2009 11 23, 16:14)
Jus cia norit matyt mane kaip isterike, tai ir matot  biggrin.gif Nei as rekauju, nei ka, taciau kaip kompetentingas jaunus tevus turejes vaikas galiu pasisakyt sia tema?  lotuliukas.gif Tikrai jau jus per daug savim pasitikit ir per daug is auksto i kitus zmones ziurit smile.gif Reiktu ne mandagumo, o paprastumo ismokt ir tolerancijos. Gaudykit baliona ir uzsimeskit sypsena ant veido:4u: Man kazkaip "neskaniai" atrodo, kai moteris besalygiskai ardosi ir kitoms irodineja, kad jos nelaimingos del ju vyru amziaus  ax.gif

o pasakykit ka as irodineju? argi nerasiau, kad man dzin tik sau to nelinkiu? pateikiau pavyzdzius kuriuos zinau. o jus cia pypaujate nei si nei ta.

Pirma, Akrilik man irgi pasirodei kazko labai pikta ant viso svieto. Na pralinksmek  ax.gif nera viskas taip jau blogai.

O antra toks pamastymas.

vadinasi ne man vienai 4u.gif . nu del tu pinigu tai manau cia kita istorija... manau procentaliai suskirscius poras kur vienas uz kita vyresnis, imant ne tik garsenybu santuokas, procentaliai visgi butu tokiu, kurios tekejo daugiau uz pinigines. na bet ir be amziaus skirtumo tai pasitaiko.

QUOTE(Akrilik @ 2009 11 23, 16:21)
As nesu pikta, man juokinga, kodel zmones tokie nemastantys ir tokio siauro akiracio  4u.gif

gerbiamoji, jum juokinga? na man jus irgi kiek ribota pasirodete, bet man tai nejuokinga.
daugiau su jumis sia tema nediskutuosiu, nematau reikalo kalbetis kai girdima bet nesuprantama.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 11 23, 21:17)
gal mes pazystamos kad kreipiates i mane tu? prie ko cia niolikiniai? prie ko cia vaiku neziurejimas.... ar apie tai mes kalbame? zinote, esu seimoje antras vaikas. kai imiau mamai buvo 30 teciui 39. per tevu susirinkimus mokykloje ir renginius, mano tevai buvo vyriausi, (turiu pabrezti kad juos labai myliu ir kazkokiu nuoskaudu ar neprieziuros cia nera) mane, kaip vaika tai liudino. sakysit kvaila? bet juk vaikai taip ir masto. ir tai tik viena smulkmenele su kuria pati susiduriau.
nenukrypkim i lankas, dar prie ko cia smurtavimai... dar apie narkomanus pamirsote papasakoti
as esu pavirsutiniska savimyla, vyras mane tokia myli. ir negalvokit kad neleidziu sau del to praleisti visa diena susivelusi chalate ar dar kazko.
bet dar ir ta savoka grozis labai subtili... gal tai kas grazu man kitai visai nepatiks.

Siais laikais tokio amziaus tevai nieko nebestebina.
O jus kaip vaikai eidavot i tevu susirinkimus?
Kiti vaikai ieskojo jusu tevo gimimo datos? Nejaugi sita informacija tokia jau prieinama. Mokyja ispliurpe, teiskites su ja, tai yra asmeniniai duomenys kurie neturi but viesinami be sutikimo. Mokykloje yra dalyku kurie ne tik liudina. Man susidaro vaizdas kad jus esate vienturete, islepinta mergaite. Ar jus turite savu vaiku, kad galetumete bent kazka sakyt apie tai kas vaikams gerai ir kas blogai, nes auginant vaika daznai atsiranda interesu nesutapimas ypac su savimylom.

QUOTE(Gorada @ 2009 11 23, 21:47)
nu nesu nei vyresne nei ka... nesu ir pries, tegu kiti daro kaip jiem iseina, bet sau ir savo ateities vaikam to nelinkiu. kodel? na mano dede turejo zmona 20 metu jaunesne, jam buvo 55. dar turiu draugu pora kur ji vyresne uz ji 10 metu. skirtumas labai ryskus, ji pati po keleriu metu bendro gyvenimo pradeda kalbeti, kad va - jis dar jaunas, jam savo karjeros siekti, savo bizni daryti, savo gerove kurti (ji visa tai jau turi - verslas, i kuri jis priimtas dirbti, jos pastatyti namai kuriuose ir jis gyvena...) taip kad tai kad partneris susitupejes ir turi savo pagrinda po kojom is vienos puses yra gerai, is kitos puses tai minusas. toje poroje jis kaip ir noretu su ja kazka kurti, bet juk viskas versle jos jau sukurta, nebus taip kad abu emesi vargo ir padare. na nebent norima tik toje jau sukurtoje geroveje apsigyventi, tada tai ne minusas.

Jeigu taip norisi kurti galima kurti kazka kito paraleliai arba galima kurti toliau. Visas gyvenimas yra kurybos procesas.

QUOTE(juraga @ 2009 11 23, 21:53)
Galima naujo verslo imtis kartu. Galima eiti kartu pradėti mokytis užsienio kalbų. Daug ką galima kartu daryti, jei žmonės abu nori kažką kurti ir daryti kartu, net jeigu abiems 60...

Kartais gyvenimas privercia kurti viska nuo pradziu gyvenimo saulelydyje, todel pritariu.

QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 21:56)
Tai va, nors viena moteris teisingai supranta ka as norejau pasakyti. Kai eini pas vyresni, jis jau daug ka turi susikures, ir kai baigiasi meile, gali pasijusti kaip tarnaite. O kai abu pradeda nuo nulio, nera kam pretenziju reiksti.
Na cia tik mano nuomone biggrin.gif

Kai esi su bendraamziu ir kuri kartu nori nenori paaukoji dali saves, dazniausiai aukojasi moteris. Moteris taip pat atsiduoda vaikams kas daznai reiskia pertrauka ir pasiaukojima. Kai baigiasi meile tai kas sukurta reikia pasidalint ir vyras dazniausia pasiima tai ka sukuret jus abu, motyvuodamas tuom kad jus sedejot prie puodu ir auginot vaikus, ir nesvarbu kad naktimis jus skaiciavot, raset, pergyvenot ir pan... ir jus liekat su bagazu ir nuoskaudomis ir jauciates ta pacia tarnaite.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 11 23, 16:38)
gerbiamoji, jum juokinga? na man jus irgi kiek ribota pasirodete, bet man tai nejuokinga.

Ir jusu platus akiratis jums sako, kad visos poros, kurias skiria didelis amziaus skirtumas yra pasmerktos? Svarbu yra TIK tai nuo ko zmogus yra laimingesnis ar nelaimingesnis. Ir jeigu tie 5 metai meiles ir laimes bus graziausi tokios poros, kurias skiria didelis amziaus skirtumas, gyvenime, tuomet jie to verti. Ir tai yra milijona kartu geriau, negu visa gyvenima tampytis su bendraamziu, vien todel, kad taip patogu ir taip reikia. Ka tie metai reiskia...Ka isvis tie skaiciai reiskia? Susikuria zmogeliai stereotipus ir gyvena pagal juos. Jeigu jus laimingesne del to, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 22:17)
O antra toks pamastymas.

As isimylejau zmogu neziurint jo isvaizdos ir amziaus ir pinigines. Financiskai buvau daug geresneje padetyje negu jis, bet kadangi mes to vienas kito neklausinejom tai isskaiciavimo ir nebuvo. Apie mano vyra nerase nei vienas zurnalas, nekalbejo per radija, nerode per telika ir pan. O dirbo mokytoju.
Vat busit girdejus ... ne traktoristas bet ir ne verslininkas.

O tiesa turbut ta kad zmones randa kai iesko. Turbut geri saltkalviai ir traktoristai zmonas susigaude dar studiju, apmokymu laikais, todel dziaugiasi laimingi ir i sonus nesidairo, auginais vaikus. Vyresni nelaimingi traktoristai geria savam kaime su vietinem moterim ar vyrais, ten turbut oj kokie romanai vystosi...ir iki akropolio turbut neatvaziuoja. Tam kad su zmogum susipazintum reikia ji bent jau kazkaip sutikti. As po laukus nebegioju. turbut gyvenime nesu sutikus traktoristo ar saltkalvio.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 11 23, 12:59)
nu matote, kai pati dalyve vis akcentuoja kad jos "senukas" ta ar ana.... taip ir dirba fantazija kaip tokia pora atrodo.... nu bet ka mamai 40, vaikui 10, tevui 60.
sakyciau tik neteisinga vaiko atzvilgiu... nu ziauru, bet sakykim sunui bus tik 20, o tevui jau 70....

turiu draugę, kuriai dabar 21, o jos tėčiui - apie 70.. na ir kas? Gražu žiūrėti, kaip šiltai jie bendrauja.. tiesiog nuo konkrečių žmonių priklauso.

QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 15:17)
O antra toks pamastymas.

heh.. ir vėl stereotipai. Jei poroje didelis amžiaus skirtumas, žinoma - meilės nėra, yra tik išskaičiavimas biggrin.gif ir.. kodėl būtinai įsimyli verslininką? galbūt tiesiog pasiturinčių žmonių santykiai dažniau būna afišuojami?

aš ir pati esu vos 22, o MB - 34.. myliu, gerbiu ir branginu JĮ.. ir tai nepasikeistų, jei tektų sausą duoną valgyti. Pinigai prarandami, o štai žmogus lieka.. niekas, kas mane pažįsta, nėra nė karto užsiminę, kad mūsų santykiai yra grįsti kažkokiais materialiniais dalykais, o va cekavų zosių nuomonė man visiškai neįdomi, nematau prasmės kažkam kažką įrodynėti, man svarbi MŪSŲ laimė ir šeima, o ne siauras kitų žmonių mąstymas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 11 23, 16:17)
turiu draugę, kuriai dabar 21, o jos tėčiui - apie 70.. na ir kas? Gražu žiūrėti, kaip šiltai jie bendrauja.. tiesiog nuo konkrečių žmonių priklauso.
heh.. ir vėl stereotipai. Jei poroje didelis amžiaus skirtumas, žinoma - meilės nėra, yra tik išskaičiavimas biggrin.gif ir.. kodėl būtinai įsimyli verslininką? galbūt tiesiog pasiturinčių žmonių santykiai dažniau būna afišuojami?

aš ir pati esu vos 22, o MB - 34.. myliu, gerbiu ir branginu JĮ.. ir tai nepasikeistų, jei tektų sausą duoną valgyti. Pinigai prarandami, o štai žmogus lieka.. niekas, kas mane pažįsta, nėra nė karto užsiminę, kad mūsų santykiai yra grįsti kažkokiais materialiniais dalykais, o va cekavų zosių nuomonė man visiškai neįdomi, nematau prasmės kažkam kažką įrodynėti, man svarbi MŪSŲ laimė ir šeima, o ne siauras kitų žmonių mąstymas wink.gif

Tik nesupykite labai, bet pabusiu cekava, ar jusu vyras pries tai jau buvo vedes?

Zinoma atsakyti nebutina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerdara @ 2009 11 23, 17:13)
Tik nesupykite labai, bet pabusiu cekava, ar jusu vyras pries tai jau buvo vedes?

Zinoma atsakyti nebutina ax.gif

vedęs nebuvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 11 23, 10:50)
as nejauciu jokio skirtumo, bet jo asmens koda mintinai zinau ir skaiciuoti moku wink.gif vat kartais ir pagalvoju apie tai
visiskai sutinku su issakyta nuomone. vistik i ateiti ziurint tas amziaus skirtumas ir bus ryskiausias.
1 taip tai mano nuomone
2 bet SM ji vadindama senuku juk pasiduodat tai itakai. kodel neuztenka parasyti "mano vyras"? juk rasydama senukas pati akcentuojate....
3 o as esu, ir myliu grazius zmones, ar as del to blogesnis zmogus?
4 o as stengiuosi ne tk del saves, ir del vyro, vistik esam seima turim vienas prie kito taikytis. ir jei matau kaip spindi pasididziavimu jo akys kai as salia visa dailute, kodel nepadaryti zmogaus laimingu? na bet cia kita tema jau....
as mnaau viduriukas yra geriausiai, nei kad jaunesnis nesubrendes kaip apraset, nei kad per daug vyresnis. reikalingas toks, su kuriuo kartu galima ir siausti ir savaitgalius leisti, ir nebijoti kad mokykloj paklaus ar ne su seneliu vaikas atejo....

Neįsižeiskite, bet Dax nuomonė 100 k. labiau argumentuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akrilik @ 2009 11 23, 15:49)
Kalbant i tema, tai gal reikejo pasiulyt teveliams issiskirt, nes JUS nepatogiai  jautetes? O kaip tevai jautesi, budami NORMALAUS amziaus, kad turet vaiku? Lietuvoj zmoniu biologiniai laikrodziai pieno riebuma rodo atsiprasant. Cia vaikuciai iprate baige mokykla dar tevams ant sprando pasedet, tuo tarpu uzsienyje dauguma pradeda dirbt is karto. Tuomet uzsidirbe pinigu mokslams, tik budami 30-ties pradeda mokslus! Va mes klapsim akytem ziuredami filmus, kaip cia jie tokie seni, o nesusitupeje, pas mus juk 25metu budami zmones, jau savo amzeli nugyvene  lotuliukas.gif Pas mus gyvenime jokiu proporciju nera. Planas toks: Mazdaug viska padarysiu iki 25, o paskui jau kaip ir nebebus gyvenime ka veikt. Kam nuo to geriau? Jusu mamai buvo 30 ir cia daug skaitosi? Nu prikolas  lotuliukas.gif Po tokiu pareiskimu cia forume ir pradeda 30-metes isterikuot, kad viskas, gyvenimo nera, nes vaiku dar neturiu, o REIKIA verkiant cia ir dabar!
As gimiau seimoje(vargu, ar tai seima galima pavadint), mamai buvo vos 19, su teciu gyvenimas visiskai nesikloste(detaliu nepasakosiu, bet LABAI nesikloste), issiskyre kuomet buvau 3men, o paskui visa gyvenima girdejau priekaistus, kad viena mama turejo mane augint, negalejo mokytis, linksmintis, o tik mane priziurejo. As jokiais budais nepriekaistauju del to, atvirksciai, labai didziuojuosi ja, bet visgi jos klaidu nekartosiu. Tai kaip cia dabar yra? 30metu - per senas, 19- per jaunas, tai 25 ir ne kitaip? Privalai budama 25 pastot, nes paskui jokiais budais, nes vaikui tai nepatiks? Kad jus zinotumet kaip absurdiskai atrodo smile.gif))
Pagarba reikia jausti zmogui su kuriuo kalbi, o ne demonstratyviai zmogaus negerbt, bet i ji kreiptis JUS. Zinoma, jei JUS to pageidaujate, as be abejones i tai atsizvelgiu. Offtopic, esu skaicius kazkokios studenciokes blog'a, kuriame ji labai pagarbiai rasydavo As, Jus ir pan, bet buvo tokia pasinesus emo su mintim i savizudybe  lotuliukas.gif Tad gal ir pagarba "priesininkui" isreiksmime pagarbiai kalbedami, o ne tik kreipdamiesi.

Man irgi idiotiškai tokie dalykai atrodo. Mano šeimoje priešingai yra. Darželio grupėje visi tėvai virš 30 metų, o mes su vyru esam kaip vaikučiai tarp jų. Nesakau, kad čia blogai ar gerai. Bet tai rodo, kad žmonės kuo toliau, tuo vėliau vaikų susilaukia. Jei anksčiau būdavo įprasta iki 20 susituoktiŪ25 - sena merga), tai dabar šeimos kuriamos jau turint kažkokį pagrindą po kojomis. Nesakau, kad čia blogai ar gerai. Tiesiog taip yra. Yra vienas tėvelis, kuriam tikrai virš 40 metų ir jis man toks rūpestingas atrodo. Manau, kad savo sūnui jis tikrai daugiau atiduoda nei koks 25 metų pacaniokas.
Papildyta:
As dar truputi ikisiu savo trigrasi.
Pirma, Akrilik man irgi pasirodei kazko labai pikta ant viso svieto. Na pralinksmek  ax.gif nera viskas taip jau blogai.

O antra toks pamastymas.

O man teko... Ir ne kartą. Aš turiu kokias 5 drauges(nu, tik nepradėki kalbėti, kas yra draugas, o kas - ne, tiesiog šalia manęs yra 5 merginos). Ir net 2 iš jų myli 20 metų vyresnius vyrus. Ne verslinkus. Viena- vargšą muzikantą, antra - filosofą. Abu ubagai praktiškai. Bet nepaprastai žavūs ir įdomūs.
Atsakyti
Pats primityviausias ir populiariausias liaudyje klausimas: kodėl ne šaltkalvis, santechnikas ar artojas? lotuliukas.gif Todėl. Ir atsakymų n. Vieną jau paminėjo: moteris nebūna ten, kur jie būna. Kitas dar populiaresnis: o apie ką su jais kalbėtis? Kuo jie turi būti tokie įdomūs, kad nebūtų gaila sugaišti bent valandą brangaus laiko? O kodėl ne jūs su anais išvardintais? biggrin.gif

Nesuprantu, kodėl mėgstama taip nuvertinti kitų moterų prioritetus. Jei moteris bendrauja tik su išsilavinusiais, apsiskaičiusiais, protingais vyrais, kurie užma visuomenėje atitinkamą padėtį, ji iš karto tampa medžiotoja ir barakuda. Pastaroji aiški ir su konkrečiais finansiniais tikslais, bendravimas tik priedanga. Bet normaliai moteriai, kurios poreikiai bendrauti su tam tikro protinio lygio žmonėmis yra kasdienybė, tikrai nenusileis žemiau to lygio. Apie planuojamą bendrą gyvenimą tai tuo labiau, ji gyvens tik su savęs vertu vyru. Ji nebendraus su žemo lygio turčiais, primityviomis beždžionėmis, kur turtai atėjo ne intelekto ar proto pagalba, o kitais keliais. Nes nepaisant pinigų, apie ką su tokiu kalbėtis? Lai jais džiaugiasi kokios pigios blondinės ir nepretenduojančios į protingus pokalbius. Tokių tūkstančiai.

Dar madinga prikišti pletkų žurnalų ponias, turtuolių žmonas. Jūs pasižiūrėkite, jei galite įskaityti jų duodamus interviu ar kt. pažintines nuotrupas, koks proc. tarp jų yra total kvaišų? Nesunku pastebėti, kad šalia nemažai pasiekusių karjeroje (jei samdomi) ar sėkmės versle vyrų stovi ne ką mažiau pasiekusios moterys. Verslininkės, karjeristės, tiesiog protingos kobros. Nes jie/jos to verti. Net jei moteris yra tik namų šeimininkė ir židinio kurstytoja, ji vistiek yra netuščia lėlė, lyg interjero dalis. Su tokiais vyrais ne taip jau paprasta gyventi ne vieną dešimtmetį, norinčių į žmonos vietą tūkst..
Atsakyti
Sutinku visu 100 proc.
Atsakyti