Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(Penktadienis @ 2010 05 01, 21:56)
O jei jam 50?

Nu kazkada visiems tas 50 ateis...
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 05 01, 13:52)
Aš nežinau, ar turių teisę pasisakyti , nes tarp mūsų tik 12 metų amžiaus skirtumas, bet... NE NE NE, tikrai niekuomet negalvojau apie jį kaip apie "senį" ir, manau, negalvosiu - jis vyresnis, subrendęs VYRAS, kuris neužstrigo senuose [sąlyginai] laikuose biggrin.gif

O jei būtų 24 metai?

Viena, kai 50 sulaukiama kartu, bet kai moteriai dar 30 nėra, o jis jau 50 perkopęs - kirba abejonės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 02, 10:45)
O jei būtų 24 metai?

Viena, kai 50 sulaukiama kartu, bet kai moteriai dar 30 nėra, o jis jau 50 perkopęs - kirba abejonės  verysad.gif

o kas būtų, jei nebūtų arba kaip nebūtų, jei būtų? wink.gif Vis dėlto yra kaip yra ir pasisakau tik iš savo pozicijos wink.gif

p.s. man asmeniškai 24 metų skirtumas, spėju, būtų nepriimtinas.. Bet tikiu, kad yra daug laimingų porų su tokiu ar panašiu amžiaus skirtumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 02, 17:45)
O jei būtų 24 metai?

Viena, kai 50 sulaukiama kartu, bet kai moteriai dar 30 nėra, o jis jau 50 perkopęs - kirba abejonės  verysad.gif

Kai vyrui bus 100, o moteriai 80, manau labai didelio skirtumo nepasijaus. Zinoma kaikurie zmones iki tiek negyvena. Viskas priklauso nuo zmogaus, jo poziurio i gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 02, 09:45)
O jei būtų 24 metai?

jei jums kyla abejones tai reiskia,kad jus negalit gyventi su daug vyresniu vyru.man niekada nebuvo kilusi tokia mintis,kad jis senas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus 6 metų skirtumas. Ir jo net nesijaučia. Tiesiog manau, jog kartais labai jauni žmonės būna daug labiau subrendę nei tie vyresni. Ir ne nuo amžiaus čia priklauso, o nuo žmogaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 05 02, 18:13)
Pas mus 6 metų skirtumas. Ir jo net nesijaučia. Tiesiog manau, jog kartais labai jauni žmonės būna daug labiau subrendę nei tie vyresni. Ir ne nuo amžiaus čia priklauso, o nuo žmogaus. smile.gif

Nemanau, kad 6 metai būtų didelis amžiaus skirtumas...
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 10:23)
Na matyt kiekvienas laimę supranta skirtingai, man jau tie 20 m. skirtumas būtų nelaimė.
Matyt niekada nesuprasiu kam jaunoms merginoms ar moterims reikalingi pagyvenę vyrai, o jau kai pasako, kad man 20 m., o vyras 40 m. tai jau kažkokiu nesveikumu kvepia, kaip buvo pasakyta replika kažkur, tokiai moteriai reikia pas psichologą, o vyrui pas urologą.

Labai sutinku. Juk pagalvokit logiskai, kai jam 40 jis pilnai gali buti tokios pat 20-metes mergaites tetis. Idomu kuri mama noretu, kad dukte su tevo vienmeciu gyventu? Nu nepykit, bet tikrai neskaniai man cia atrodo. Be to, kai jai bus 40, tai jam jau 60. O juk visi puikiai zinom, kad moteris apie 40m. tai pats pasiutimas, antras kvepavimas ax.gif , o ka daryt kai vyrukas tiek daug vyresnis?
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 05 02, 19:32)
Labai sutinku. Juk pagalvokit logiskai, kai jam 40 jis pilnai gali buti tokios pat 20-metes mergaites tetis. Idomu kuri mama noretu, kad dukte su tevo vienmeciu gyventu? Nu nepykit, bet tikrai neskaniai man cia atrodo. Be to, kai jai bus 40, tai jam jau 60. O juk visi puikiai zinom, kad moteris apie 40m. tai pats pasiutimas, antras kvepavimas  ax.gif    , o ka daryt kai vyrukas tiek daug vyresnis?

O kas nutinka vyrams 60-ies?
Gal norit pasakyt, jog jie moterų nebenori? Ar, kad nieko lovoj padaryt nebegali?
Paaiškinkit, prašau...
Atsakyti
As tai esu puikiausios nuomones apie vyresnius vyrus biggrin.gif Daugeliu atveju bendraamziai vyrai palygint su to paties amziaus moterim dar buna "nesusitupeje", jiems rupi draugeliai, barai ir pan., retai jie moka uzsirist kaklaraisti, naudotis visais irankiais 5* restorane, as jau nekalbu apie opera ir kt. pasikulturinimus biggrin.gif O vyresni vyrai dazniausiai yra susipazine bent jau su dalimi mano isvardintu dalyku - todel kad ju gyvenime jau buvo moteris kuri juos "apdirbo", tuo tarpu jaunikli reikia "apdirbinet" ir "paverst zmogum" paciom.
Nzn kaip jus mielos ponios, bet as viska megstu "gatavai" gauti, todel man geriausia kombinacija atrodo vyresnis ir issiskyres (issiskyrusio vyro niekuo nenustebinsi, plius visada atrodysi geresne nei jo ex lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 05 02, 19:49)
O kas nutinka vyrams 60-ies?
Gal norit pasakyt, jog jie moterų nebenori? Ar, kad nieko lovoj padaryt nebegali?
Paaiškinkit, prašau...

Na nesakau, kad jie nieko nebegali, taciau dauguma tikrai maziau gali tik labai tai slepia. Be to, tokio amziaus tiek vyras tiek moteris ( t.y. 60 metu) jau tikrai nebenori ir nebegali taip selioti kaip 40. Nezinau ar turite teti (o gal seneli) ir kiek jiems metu, kad galetumet palyginti, bet juk akivaizdu, kad sveikatos bukle 20 ir 40 metu skiriasi. Kai tau 20- jautiesi puikiai, kai 40 visai nieko, tik menkos problemybes prasideda, na o kai tau 60 jau dar daugiau problemu ir ivairesniu. Ir suprantama yra vienetai kurie pasakys, oi....tram pam pam, as jauciuosi geriau nei budamas 20 metis, bet tai juk akivaizdus melas. Zmones su saule negyvena, senstame ir tai naturalu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 05 03, 18:08)
Na nesakau, kad jie nieko nebegali, taciau dauguma tikrai maziau gali tik labai tai slepia. Be to, tokio amziaus tiek vyras tiek moteris ( t.y. 60 metu) jau tikrai nebenori ir nebegali taip selioti kaip 40. Nezinau ar turite teti (o gal seneli) ir kiek jiems metu, kad galetumet palyginti, bet juk akivaizdu, kad sveikatos bukle 20 ir 40 metu skiriasi. Kai tau 20- jautiesi puikiai, kai 40 visai nieko, tik menkos problemybes prasideda, na o kai tau 60 jau dar daugiau problemu ir ivairesniu. Ir suprantama yra vienetai kurie pasakys, oi....tram pam pam, as jauciuosi geriau nei budamas 20 metis, bet tai juk akivaizdus melas. Zmones su saule negyvena, senstame ir tai naturalu.  4u.gif

Kai vyrui 60 ir jis negali, o moteriai 40 ir ji labai nori, tai protingi zmones daznai randa kompromisus be kazkokiu jaunatvisku ambiciju. Su amziumi ateina ir kitks supratimas. Tai ko niekada nedarytum kai tau yra 20, tai kai tau 40 ar 50 ar 60 galvoji kitaip.
Atsakyti