Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras uz mane daug vyresnis

QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 11:02)
Taigi realiai ji net nežino kokia yra laimė su jaunu, nes tokio dar kaip ir neturėjus rimtai.

užtai rimtos forumo tetos žino viską, tikrai "realiai" biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia kol visus išbandysi (jaunus, senus, vargšus, turtingus, mokytus, nemokytus, blondinus, brunetus biggrin.gif)... ech, gal ir neblogai būtų bigsmile.gif Na bet kaip vakar delfi.lt rašė, kad moters gyvenimas baigiasi, kai jai sueina 30 m., tai reikia suktis greitai...
Atsakyti
QUOTE(Modestute21 @ 2009 05 09, 22:34)
Mano draugas uz mane vyresnis 18m, man 21m, jam 39. Kartu jau beveik 4m. Per visa si laika kol esam kartu buvo visko, ir skyremes ir taikemes. Skiriasi kai kurie pomegiai, nuomone. Buvo ir taip, kad nrejau dar issilakstyt, paseliot su draugemis (palakstyt po klubus ir pan), o jis ta nelabai supranta. Neretai pabrezia, kad daugiau gyvenimo nugyveno, todel daugiau patirties turi. Nors daug patyrem ir liudnu ir dziugiu akimirku kartu, bet man su juo yra labai gera. Jauciuosi saugi, kad neiskeis i kita, neieskos meiluzes. Nemoku apsakyt to jusno, bet jauciuosi, kazkaip ypatingai. Su panasaus amziaus vaikinu taip nesijauciu. Nezinau kaip bus po 10m jei vis dar busim kartu, bet dabar mums labai gerai kartu, ir as tuo dziaugiuosi. Meilei amzius nera svarbu. Tokia mano nuomone.

O kodėl taip galvoji, negi jaunesnių nebėra? g.gif

Vejai, nu kad jau tvirkina. Modestute21 jau 4 metus su savuoju kartu, atimk iš 21 m 4, kiek gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2009 05 11, 14:54)
O kodėl taip galvoji, negi jaunesnių nebėra? g.gif
Vejai, nu kad jau tvirkina. Modestute21 jau 4 metus su savuoju kartu, atimk iš 21 m 4, kiek gaunasi?

jooo g.gif jei kam dulkint septyniolikmetę, tai tik septyniolikmečiui. visi kiti tegu palaukia metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2009 05 11, 15:54)

As apie tai ir kalbejau 4u.gif
Atsakyti
na kam tvirkina, kam ne. smile.gif Kadangi pati dar mama nesu, ir greitai ja tapti nesiruosiu. Tad siame portale prisiregistravau butent del sios temos. Mano vyras daaug uz mane vyresnis.
Mano draugas (vyru jo negaliu vadinti) uz mane vyresnis 30 metu. Be abejones atrodo daug.
Tas didelis amziaus skirtumas manau, kad jau uzfiksuotas mano genuose... Tarp tevu 14 metu skirtumas, bet nesijaucia.smile.gif
Taigi griztu prie saves... Esu savajam ne pirma tiek jaunesne, jo zmona irgi buvo ne itin daug maziau vyresne uz mane.
Budama su juo esu labai laiminga. Mes gyvename atskirai, islaikome ta vaikiska romantika, jis kadangi dirba ta pati darba scenoje kaip ir as, tad leidzia man ir issilakstyti. Be abejones kai dirbame kartu, tai prisaugo. Taciau supranta ta muzikantu gyvenima, ir nieko nedraudzia. Na gal pati to issireikalavau.... smile.gif
Taigi noreciau apibendrindama viska pasakyti, kad tikrai nereikia bijoti to amziaus skirtumo, nes viskas priklauso tik nuo zmoniu tarpusavio supratimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muuzika @ 2009 06 17, 16:40)
Mano draugas (vyru jo negaliu vadinti) uz mane vyresnis 30 metu. Be abejones atrodo daug.

perspjovėt mūsų 29 doh.gif
Atsakyti
Na taip, jau nebesismulkinau į tuos metelius, kad truputį daugiau vyresnis negu 30 metų smile.gif Tiesiog suapvalinau smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2009 05 11, 12:02)
Iš tikrųjų man netrukdo, kaip žmonės gyvena, bet savo nuomonę galiu turėti.
Man toks skirtumas niekada nebus normalus, na gal dar kai žmonės vyresni, tai gal, bet kai 20 m. jauna mergina tvirtina, kad ji laiminga su tokiu vyru, tai  doh.gif . Taigi realiai ji net nežino kokia yra laimė su jaunu, nes tokio dar kaip ir neturėjus rimtai.

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano draugas už mane vyresnis 10 metų. Vestuvių mes dar neskubiname (nors jis jau pasipiršęs man), lelių taip pat dar neplanuojame, norime dar pagyventi dėl savęs. Dėl vyro amžiaus- visad norėjau už save vyresnio draugo,su bendraamžiais aš nelabai randu(rasdavau) bendrą kalbą ax.gif Nejaučiu diskomforto dėl jo amžiaus,jis-jaunatviškas,energingas,turi gerą pagrindą t.y. materialine padėtimi nesiskundžia...O į babelkų šnekas ir apkalbas man nusispjaut, nes Gera mums kartu,mes vienas kitą tik papildome wub.gif

Beje,jam niekas tiek metų neduoda,ne daugiau kaip 25m. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 06 18, 13:11)
Mano draugas už mane vyresnis 10 metų. Vestuvių mes dar neskubiname (nors jis jau pasipiršęs man), lelių taip pat dar neplanuojame, norime dar pagyventi dėl savęs. Dėl vyro amžiaus- visad norėjau už save vyresnio draugo,su bendraamžiais aš nelabai randu(rasdavau) bendrą kalbą  ax.gif Nejaučiu diskomforto dėl jo amžiaus,jis-jaunatviškas,energingas,turi gerą pagrindą t.y. materialine padėtimi nesiskundžia...O į babelkų šnekas ir  apkalbas man nusispjaut, nes Gera mums kartu,mes vienas kitą tik papildome  wub.gif

Beje,jam niekas tiek metų neduoda,ne daugiau kaip 25m.  biggrin.gif

Tai žinoma. Svarbiausia, kad jums abiems gerai. smile.gif Na man sunkiau dėl to, kad jau vistiek senokas, tad reikia mąstyti apie sprendimus. smile.gif O šiaip visada reikia žiūrėti tik į save, ir į savo interesus, ir neklausyti jokių tauškalų ar apkalbų smile.gif
Atsakyti
Tai žinoma. Svarbiausia, kad jums abiems gerai. Na man sunkiau dėl to, kad jau vistiek senokas, tad reikia mąstyti apie sprendimus. O šiaip visada reikia žiūrėti tik į save, ir į savo interesus, ir neklausyti jokių tauškalų ar apkalbų

Perskaičiau tavo istoriją,pamaniau kad 30m. skirtumas tarp mylimųjų yra labai daug... Bet yra bet...svarbu,kad tau su juo gera, ir jei jauti, kad tai tavo žmogus-tuomet tik pirmyn bigsmile.gif Daug kas priklauso nuo situacijos,aplinkos ir t.t.o žmonės pirmi užsipulti,patys nepabuvę tokioje situacijoj. Ot ką reiškia nusistovėjusios normos ir tarybinis požiūris doh.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti