Mes irgi ruošiamės iš Itakos užsisakinėti kelionę, nes labai geros kainos.
Bet dar žiūrinėjamės, kaupiame informaciją....

QUOTE(Cobre @ 2010 11 21, 17:41)
Itaka, ecco yra kiek suprantu, organizatoriai, o tai ka jus rasote, yra tiesiog internetiniai puslapiai per kuriuos galima uzsisakyti, kaip musu judek.lt ir pan. as esu pirkusi per panasu puslapi. o jus apklausa cia darote?
nes idomiai klausimas suformuluotas, juk jei uzsakinesite per tuos puslapius, tai didele tikimybe nusipirkti tos pacios itakos organizuota kelione. taip, kad nelabai suprantu ka norite suzinoti 

oi,kokia apklausa

nors is tikruju man ner skirtumo jei ir perparduoda,jei pas juos pigiau.
jei nesunku,papasakokit,kaip pirkot,t.y.kaip atsiskaitet,kaip gavot dokumentus it t.t.

QUOTE(sweetgirl @ 2010 11 21, 20:32)
oi,kokia apklausa
pas lenkus daug daugiau organizatoriu nei kad pas mus.jei as teisingai suprantu,itaka ir eccoholidays didziausi,taip pat pas juos kainos didesnes nei mano kitu paminetu.as supratau,kad wezyrholidays,neckerman,sun&fun,rainbowtours patys organizuoja,nes skiriasi viesbuciai ir skrydziu laikai.tokie kaip wakacje.pl arba ostatniemiejsca.pl yra perpardavinetojai.
jei nesunku,papasakokit,kaip pirkot,t.y.kaip atsiskaitet,kaip gavot dokumentus it t.t.

Na, padarem rezervacija ir gavom lapa po lapo i el pasta su visokiais patvirtinimais, paaiskinimais, duomenis apmokejimui. Dabar nepamenu, per kiek laiko turejome apmoketi, berods per 4 val

Papildyta:
QUOTE(sweetgirl @ 2010 11 21, 20:32)
wezyrholidays,neckerman,sun&fun,rainbowtours patys organizuoja
taip sitie ir man atrodo, kad patys

QUOTE(Cobre @ 2010 11 21, 20:07)
Na, padarem rezervacija ir gavom lapa po lapo i el pasta su visokiais patvirtinimais, paaiskinimais, duomenis apmokejimui. Dabar nepamenu, per kiek laiko turejome apmoketi, berods per 4 val
zodziu tiksliai nepamenu, bet zinau, kad turejom suktis ypatingai greitai tuo atveju. bet cia gal jau nuo organizatoriaus priklauso, nes uzsakyma dariau per rezervacine sistema, o toliau jau visas susirasinejimas vyko su organizatoriumi, kurio pasiulymu mes susidomejome. Kadangi maciau, kad galim nespeti susisukti, tai skambinau tiesiai berniukui, su kuriuo susirasinejau ir prasiau, kad prailgintu rezervacija. Tada lekem i banka ir darem pavedima ten, nes kitaip negalejom, butumeme virsije dienos limita. tada faksavome apmokejima lenkams. sekanti ryta (nes viskas vyko jau uzsidarant bankui) gavome visus dokumentus, kuriuos pateikeme oro uoste organizatoriaus atstovams. Cia buvo paskutines minutes kelione, gal perkant isankstines duodama daugiau laiko apmokejimui atlikti.
Papildyta:
neckerman tik nezinau, bet manau, kad tiksliau viska issiaiskinote, nei as
idomu, kaip del patikimumo ju
tada greituteliai sakiausi, nes buvo tikrai paskutine minute parduodama. Dabar jau pasidomeciau pas draugus lenkijoje, taip aklai gal jau bijociau moketi 

Papildyta:

labai aciu uz atsakyma

bet kitavertus man lenkai patikimesni atrodo,tik neisivaizduoju tos pirkimo sistemos.
beje,kiek banke uz pervedima paeme? paprasta Visa,kur saskaita litais, turbut netiks,ar ten automatiskai sukonvertuos i zlotus?
QUOTE(sweetgirl @ 2010 11 21, 21:44)
beje,kiek banke uz pervedima paeme? paprasta Visa,kur saskaita litais, turbut netiks,ar ten automatiskai sukonvertuos i zlotus?
O jus norite pavedima daryti, ar tiesiog apmoketi kortele? Manau, kad apmokejimui paprastos debetines korteles nepakanka, reikia kreditines,
ir dar abejoju, kad butu galima is saskaitos litais padaryti pavedima zlotais. Kiek teko daryti tokiu tarptautiniu pavedimu, pirmiausia tekdavo atsidaryti saskaita uzsienio valiuta, tada konvertuoti litus ir pervesti i valiutine saskaita, ir tik po to pavedimas.
QUOTE(radviliux @ 2010 11 21, 23:34)
O jus norite pavedima daryti, ar tiesiog apmoketi kortele? Manau, kad apmokejimui paprastos debetines korteles nepakanka, reikia kreditines,
ir dar abejoju, kad butu galima is saskaitos litais padaryti pavedima zlotais. Kiek teko daryti tokiu tarptautiniu pavedimu, pirmiausia tekdavo atsidaryti saskaita uzsienio valiuta, tada konvertuoti litus ir pervesti i valiutine saskaita, ir tik po to pavedimas.
Mums atsiunte nuoroda prisijungimui prie kazkokios apmokejimo sistemos, gaila, kad viska issitrynusi jau, tai neparasysiu kas ten ir kaip, bet neturejome laiko, kad bandymus su apmokejimu atlikineti, per daug geras pasiulymas buvo, griebem kuo greiciau. Mes dareme banke, tai jokios saskaitos atsidarineti nereikejo, na, eurine tai as turiu, bet mokejima dareme tai zlotais

Esam vaziave su keliais lenku organizatoriais ir mokeja skirtingais budais. Viskas buvo ok. Ir perkant pries puse metu (cia pries pora metu), ir perkant paskutine min (siemet).
Jei mokesit pavedimu ar per banka, tai prie keliones kainos prisides +70 - 90 lt. Paisskambinkit i savo banka ir Jums pasakys tiksliai. Berods tik Nordea taip pat yra Lenkijoje ir su juo dirba daugelis kelioniu organizatoriu. Tai jei cia, Lietuvoje, Nordea banke turite saskaita, tada pavedimas kainuos apie 30 lt.
Jei kelioniu oraganizatorius ar tai yra kelioniu pardavimo puslapis ir turi internetini pardavima, tada galima atsiskaityti kreditine kortele. Jokio papildomo mokescio tada nenuskaiciuoja. Jau anksciau kazkurioj temoj buvau apie tai rasius. Sia vasara penktadieni vakare per Eccoholiday internetu rezervavau paskutines min kelione. Po keliu min atsiunte rezervacijos patvirtinima. Po gero pusvalandzio ar val rezervavo pinigus korteleje. Sekmadienio ryte jau buvom Warsuwoj ir iskridom. Pinigus nuskaiciavom tik grizus. Jokiu problemu.
Kolege prie men per Wezyrholidays skrido i Egipta, i Sarma. Paskutine min pirko pries 5 sav iki skrydzio. Reikejo sumoketi 25 % avansa, o likusia suma savaite iki skrydzio. Kadangi jie savo psl kelioniu internetu nepardavineja - reikia daryti pavedima. Tai kad 2 kartus nemoketi uz pavedima, apmokejo visa kelione iskart. Jokiu problemu nebuvo.
Tiesa, grizus papasakojo idomu dalyka. Nuskridus, orouoste kelioniu agenturos atstovai paklause ar visi atskride vaziuos i kokias nors ekskursijas. Kas nesiruose vaziuoti i ekskursijas, tik buti viesbutyje ar miestelyje, nereikejo pirkti vizu. Vizas pirko tik tie, kas ruosesi keliauti.
Jei mokesit pavedimu ar per banka, tai prie keliones kainos prisides +70 - 90 lt. Paisskambinkit i savo banka ir Jums pasakys tiksliai. Berods tik Nordea taip pat yra Lenkijoje ir su juo dirba daugelis kelioniu organizatoriu. Tai jei cia, Lietuvoje, Nordea banke turite saskaita, tada pavedimas kainuos apie 30 lt.
Jei kelioniu oraganizatorius ar tai yra kelioniu pardavimo puslapis ir turi internetini pardavima, tada galima atsiskaityti kreditine kortele. Jokio papildomo mokescio tada nenuskaiciuoja. Jau anksciau kazkurioj temoj buvau apie tai rasius. Sia vasara penktadieni vakare per Eccoholiday internetu rezervavau paskutines min kelione. Po keliu min atsiunte rezervacijos patvirtinima. Po gero pusvalandzio ar val rezervavo pinigus korteleje. Sekmadienio ryte jau buvom Warsuwoj ir iskridom. Pinigus nuskaiciavom tik grizus. Jokiu problemu.
Kolege prie men per Wezyrholidays skrido i Egipta, i Sarma. Paskutine min pirko pries 5 sav iki skrydzio. Reikejo sumoketi 25 % avansa, o likusia suma savaite iki skrydzio. Kadangi jie savo psl kelioniu internetu nepardavineja - reikia daryti pavedima. Tai kad 2 kartus nemoketi uz pavedima, apmokejo visa kelione iskart. Jokiu problemu nebuvo.
Tiesa, grizus papasakojo idomu dalyka. Nuskridus, orouoste kelioniu agenturos atstovai paklause ar visi atskride vaziuos i kokias nors ekskursijas. Kas nesiruose vaziuoti i ekskursijas, tik buti viesbutyje ar miestelyje, nereikejo pirkti vizu. Vizas pirko tik tie, kas ruosesi keliauti.
QUOTE(Black Cherry @ 2011 01 16, 22:27)
Sveiki , palnuoju kelionę į DR, mačiau kai kurios užsisakinėjo kelionę per firstchoice.co.uk, radau ten ir aš sau tinkamą pasiūlymą, bet neleidžia man jo bookintis, nepatinka mano pašto kodas ir telefono numeris, nebežinau ką daryti. Gal jūs žinosite ką daryti?

Telefono numerį pataisiau, o dėl pašto kodo radau pas juos FAQ'se, kad gali būti, kad tiesiog toks neįvestas į jų sistemą ir parašyt jiem laišką su savuoju, o formoje įvesti betkokį, darbo arba draugų veikiantį pašto kodą, nesvarbu, kad jis netinka adresui ir jie viską pataisys, taigi dabar ieškau ten tinkančio pašto kodo.
Iš anksto dėkoju

Sveiki keliautojai, gal kas jau pirkote kelionę per Itaką šį sezoną, pasidalinkite informacija...
Noriu įsigyti bilietus dviems kompanijoms su vaikais, truputėlį rizikinga internetu pirkti- nes didelė suma gaunasi , tuo labiau, kad lenkų kalba viskas parašyta. Ne viską suprantame... Ar saugu ir kaip viskas vyksta, kiek skaičiau šioje temoje, kelionės vaučerius pasiimti reikia oro uoste? Tai ten būna jų atstovai, ar kaip? Padėkite susigaudyti....Dėkui
.

QUOTE(japoniuke1 @ 2011 06 02, 09:43)
Sveiki keliautojai, gal kas jau pirkote kelionę per Itaką šį sezoną, pasidalinkite informacija...
Noriu įsigyti bilietus dviems kompanijoms su vaikais, truputėlį rizikinga internetu pirkti- nes didelė suma gaunasi , tuo labiau, kad lenkų kalba viskas parašyta. Ne viską suprantame... Ar saugu ir kaip viskas vyksta, kiek skaičiau šioje temoje, kelionės vaučerius pasiimti reikia oro uoste? Tai ten būna jų atstovai, ar kaip? Padėkite susigaudyti....Dėkui
.

Viskas ten labai paprasta.Atsius rezervacijos patvirtinima e-mailu,ten dar uzklausia kaip norit moketi-pavedimu ar Visa kortele.Atsakydami jiems galit parasyt,kad kalbat angliskai ir atsius paklausima angliskai.Jei viskas tinka,pervedat pinigus ar sumokat Visa kortele(be jokiu mokesciu),tada atsiuncia patvirtinima ir aerouoste ji pasikeiciat i vauceri.Aerouoste pamatysit stovincius visokiu agenturu atstovus su organizatoriu pavadinimais,kaip ir Lietuvoj kartais tokie stovi.
Viskas superpaprasta

Pasiskaitykit pora postu auksciau ar tema nuo pradziu,bus dar aiskiau,kodel patingit?